@elman_temel
@İdris ACA
Arkadaşlar tavrınızı hala anlayabilmiş değilim. Zirvede ayrılırken herkesden tek tek helallik istemiştim. Bu benim için "Kusurlarımızı, hatalarımızı, bizi affedin, hakkınızı helal edin" demektir. Benim için bu özürden de öte birşeydir !!! Elbette kusurlarımız oldu.
Rezaletten kastının ne olduğunu da merak ediyorum açıkcası İdris. Varsa kusurumuz açıkça söyleyin bilelim.
Sorun; çıkışın herkesi zorlaması ve maddi zararlar ise kimseyi zirveye çıkmaya zorlamadık biliyorsunuz rotamız neredeyse 1 ay önceden belliydi forumda.
Zafer arkadaşımızın küçük ve büyük zirve için de söylediği ne gerek var çıkmaya sorusuna karşı vermiş olduğum biz bunun için geldik cevabı da sanırım O'nu kızdırmış. Ama üzgünüm biz 1 ay önce planımızı yaptık. Vaktimiz varken de vaz geçmek istemedik. Güzelce de söylediğimi düşünüyorum bunu.
Çıkışta onsbike ile tartışmamız oldu, ben yazıyı yazarken sebebini söyledim, belki en kestirme yoldu ama rotamız değişti ve yükle o yoldan çıkmakta zorlandık, özür de diledim, Allah razı olsun Onur da özürünü dilemiş.
Benim için verilen söz sözdür. Zirvede iken aşağıda buluşmak üzere sözleşmiştik ama kimse gelmedi. Bunun ulaşamamak v.s. ile alakası olmadığını da herkes biliyor.
Küsmek hiçkimseye yakışmıyor. Özellikle de söz verip buluşmaya gelmemek yakışmıyor. Karşılandığımız gibi uğurlanmak isterdik tabiki. Bunu hak etmemiş de olabilir sizce. En azından gelmeyeceğinizi ve kabahatimizi söyleseydiniz de aklımıza bin bir türlü şey gelmesin lütfen...
Açıkçası çok üzüldüm arkadaşlar. Hatamız her ne olursa olsun bunu söylemeliydiniz. Telafisi varsa düzeltelim. Yoksa özür dileyelim.
Sevgiler saygılar...