Scudo Sports

Bisikletle Uludağ Zirve Tırmanışı (Eskişehir - Bursa - İstanbul ekipleri)

@hızlı

Niko soyulmaya ben de başladım. Yahu iyiki krem sürmüşüm. Deri soyulması neyse de dudaklar fena şişti. İlaç bi yandan uçukları kurutuyo, uçuklar bir yandan şişicez diye uğraşıyor. Tipim kaydı :( Sağlık olsun. Sağ salim evdeyiz ya yatarız bir kaç gün evde :D

@SeRHaT_

Serhat'ım gel hele bu yana sen bakim :D ;) Operasyon tamam diyorsun yani :)

Scudo
ya arkadaşlar birde bende videolar var onları nasıl ekliyeceğim forma ?

@hızlı

Ne video mu ? :eek: :D

Youtube'u deneyebilirsin Niko ;)

@onurrs

Sağolasın Onur

@ali cengiz

Abi Ağrı'yı önerdiler ama pek çıkılabilir nitelikte görmedim Ağrıyı. Everest olabilir ama bi dünya para ve zaman lazım :D

beklioruz gelecek fotoları efrahim abi mükemmel bi gezi onurun dedgi gibi

@salih_26

Sağolasın Salih. Gelemedin ama gerçekten çok zorluydu...

@hızlı

Soyulmak ne demek... millet suratıma garip garip bakıyo nolmuş buna gibisinden. azıcık muhabbeti olanlar soruyo hayırdır nerde yandın diye. anlatınca da tipik tepkiyi alıyorum. "Allah akıl fikir versin"

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@eYa

abi harbiden çok üzgünüm yaaa bu güzel geziyi kaçırdıgıma:( gelecek fotoları çok merak ediorummmmmm:D

uludağ turu
arkadaşlar öncelikle Bursa ekibi olarak özür diliyorum.sizi geçirememiş olmaktan
üzüldüğümü belirtmek isterim.hafta içi iş yoğunluğu ve antreman yüzünden
bir türlü fotoğrafları eklemek nasip olmadı.bunun içinde özür diliyoruz.
bizde göllerden sonra tam anlamıyla macera yaşadık.
bir sürü aksilikler oldu Kutsal ve Okan yanlış yola girince onlara ulaşamadık daha
sonra yukarıdan inen birilerine sorunca öğrendik.yanlış yola girdiklerini
Elmanın ve İdris in lastikleri parçalandı ben çok mıcır bir yola hızlı girince bisikletin kontrolünü kaybettim ve düştüm.
gerçekten mütiş teknik isteyen bir yoldan indik.kayalıklar oynayan keskin taşlar
yer yer çamur ve çukurlar gerçekten uludağ ın zirvesinde kullandığımız yerden daha
kötü bir yol bizi bekliyormuş.50 km bir yol indik yani tırmandığımız Uludağ yolundan
yaklaşık 15 20 km daha uzun bir yol onun için aşağıya inmemiz sizin gibi 60 km hızla olmadı
bu yüzdende bayağı bir geç kaldık. indiğimiz bölge ise Bursa merkeze 30 km uzaklığı vardı.
ama bütün ekip arakadaşlarımı kutluyorum bununda üstesinden geldikleri için
ayrıca eskişehir ve istanbul ekiplerininde ayaklarına sağlık gerçekten güzel bir tur oldu.
hepinizle tanıştığımıza memnun olduk bursa ekibi olarak ufak tefek tatsızlıklar olduysa da
bunu uzun yolun vermiş olduğu sitrese bağlıyorum. bu kadar kalabalık olunca her kafadan da ses
çıkınca olur böyle şeyler.
fazla uzatmadan benim denklanşörümden yansıyanlar
iyi seyirler...

Onur çok teşekkür ederim... İniş fotoğraflar ve anlatımını da merakla bekliyoruz ;)

onbike , fotolar ve emeğin için teşekkürler. anlayışın içinde ayrıca teşekkürler...

Arkadaşlar,
Yapmış olduğunuz bu ilginç ve zevkli geziden dolayı hepinizi kutluyorum.
Bazı problemler ve aksaklıklar yaşamış olsanız dahi bunların size kazandırmış olduğu tecrübe ile bundan sonraki gezileriniz çok daha güzel ve anlamlı olacaktır.
Benim bu çıkışınızla ilgili öğrenmek istediğim; Hangi noktalara kacıncı km. de ve
hangi rakımda ulaştınız bu etaplardaki yol eğimi nasıl dı? ayrı ayrı kayıt tuttu
iseniz yazarsanız bundan sonra aynı zirveye ulaşmak isteyenlere rota planlaması
yaparken yardımcı olursunuz.
hepinizin daha nice zevkli gezilerinizi izlemek dileğiyle.

A.Bülent Yamaner

• Beğen
Tepkiler: eYa
onur fotolar için teşekkürler.ayrıcada sen düşerek bulunduğun durumu çok iyi kurtardın.o dik inişteki mıcırlı yolda eğer bizlerde frenleseydik durumlarımız hiç iyi olmazdı.elmanınn arkadan durmayın diye bağırıp bizleri uyarmasaydı wah halimize...

@ABY

Teşekkürler Bülent abi.

Hatırladığım kadarı ile tırmanış rakım ve kilometrelerini yazayım... Not almadım ancak hatırladıklarımı aktarayım.

- Bursa Merkez rakım ~150m
- Dölükbaba rakım 1150m
- Milli park girişine kadar eğim standart.
- Milli park ~21km, rakım ~1350
- Kirazlıyayla rakım ~1500
- Sarıalan yol ayrımı rakım ~1750
- Oteller bölgesi 32-35 km, rakım ~1850
- Oteller bölgesine kadar yol orta eğimde.
- En dik kısım Kapı geçişi.
- Küçük Zirve rakım ~2450
- Küçük ve Büyük zirve arasında yol inişli çıkışlı.
- Zirve 50km (yürüyüşler dahil), rakım ~2540

Google Earth'den de rahatlıkla bakabilirsiniz.

arkadaşlar öncelikle Bursa ekibi olarak özür diliyorum.sizi geçirememiş olmaktan
üzüldüğümü belirtmek isterim.

herkes kendi adına özür dilesin.....

@elman_temel
susacağım yazmayacağım dedim, ama bende özür dileyecek bişey yapmadığımızı düşünüyorum
yapılan onca rezaletten sonra bide özür mü dileyeceğim:boese157:
her kez kendi adına özür dilesin

yapılan onca rezaletmi ?? bizim ekipmi rezalet yaptı yav :rolleyes: yaptılarsa yazarmısın idris kardeşim. yada kim ne yaptıysa yazında ,herkes suçunu bilsin en azından. bi daha yapmazlar. böyle küskünlükler olmasın ama

@elman_temel

@İdris ACA

Arkadaşlar tavrınızı hala anlayabilmiş değilim. Zirvede ayrılırken herkesden tek tek helallik istemiştim. Bu benim için "Kusurlarımızı, hatalarımızı, bizi affedin, hakkınızı helal edin" demektir. Benim için bu özürden de öte birşeydir !!! Elbette kusurlarımız oldu.

Rezaletten kastının ne olduğunu da merak ediyorum açıkcası İdris. Varsa kusurumuz açıkça söyleyin bilelim.

Sorun; çıkışın herkesi zorlaması ve maddi zararlar ise kimseyi zirveye çıkmaya zorlamadık biliyorsunuz rotamız neredeyse 1 ay önceden belliydi forumda.

Zafer arkadaşımızın küçük ve büyük zirve için de söylediği ne gerek var çıkmaya sorusuna karşı vermiş olduğum biz bunun için geldik cevabı da sanırım O'nu kızdırmış. Ama üzgünüm biz 1 ay önce planımızı yaptık. Vaktimiz varken de vaz geçmek istemedik. Güzelce de söylediğimi düşünüyorum bunu.

Çıkışta onsbike ile tartışmamız oldu, ben yazıyı yazarken sebebini söyledim, belki en kestirme yoldu ama rotamız değişti ve yükle o yoldan çıkmakta zorlandık, özür de diledim, Allah razı olsun Onur da özürünü dilemiş.

Benim için verilen söz sözdür. Zirvede iken aşağıda buluşmak üzere sözleşmiştik ama kimse gelmedi. Bunun ulaşamamak v.s. ile alakası olmadığını da herkes biliyor.

Küsmek hiçkimseye yakışmıyor. Özellikle de söz verip buluşmaya gelmemek yakışmıyor. Karşılandığımız gibi uğurlanmak isterdik tabiki. Bunu hak etmemiş de olabilir sizce. En azından gelmeyeceğinizi ve kabahatimizi söyleseydiniz de aklımıza bin bir türlü şey gelmesin lütfen...

Açıkçası çok üzüldüm arkadaşlar. Hatamız her ne olursa olsun bunu söylemeliydiniz. Telafisi varsa düzeltelim. Yoksa özür dileyelim.

Sevgiler saygılar...

Geri