Bu seneki en büyük etkinliğimiz gerçekleşmiş oldu. Acısıyla tatlısıyla, tehlikesiyle sağ salim bitti en sevindirici kısmı bu çok şükür. Kısaca anlatayım, fotoğrafları koymaya başlayalım. Fotoğraflar ekipte dağınık olduğu için tam fotoğraflı bir anlatım olmayacak şimdilik. Herkes ekledikçe açıklamalı eklerse güzel olur.
Duyurusunu yaptığımız etkinliğimiz hemen hemen planlandığı şekilde oldu. 7 Temmuz sabah 04:00'da Anadolu Üniversitesi önünde Baha Gercik, Serhat Geizici, Çevsad'dan Gökhan Duran ve ben eYa buluştuk. Bagajlarla uğraşıp yola çıkana kadar 04:30 oldu saat. Şehir çıkışına kadar da 5'i buldu.
Karanlıkta epey yol aldık. İnsanlar özellikle bu saatte bizleri yollarda görünce epey şaşırıyor tabi. İşte ilk anlar. Gökyüzü bir yandan ağarmaya başladı. 38. kmmiz. Bozüyük'e 8 km kaldı. 6 Temmuz günü yaşanan serinleme ve gece 10 derecelik hava tahmini bizi korkutmuştu. Özellikle önceki Bursa gezimde beni donduran mezitler bölgesi çok düşündürüyordu. Ama durum daha da vahim gibi çünkü Bozüyük'e yaklaştıkça ciddi olarak üşümeye başladık.
Bozüyük girişi. Ancak tabelanın nemi hava durumunu anlatır vaziyette. Buraya gelene kadar kollarımızı hissetmemeye başladık (uzun kollu eşofman giyinmemize rağmen), ellerimizi hareket ettirmekte zorlanıyoruz. Kış havası. Tüylerimiz diken diken üşümekten, titremeye başladık.
7 Temmuz 2007 hava tam 11 derece hatırası. Herkese nasip olmaz devamı geliyor. Bozüyük içerisinde 11 derecelik sıcaklık tabelasını görünce neden bu kadar üşüdüğümüzü anlıyoruz. Isınmak için sıcak çorba fikri ekibi hemen sardı. Bu saatte açık lokalta ve sıcak çorba buluyoruz ve dalıyoruz.
Km 46. Süre 1sa 45dk. Max 62. 26.1 ortalama. Bu kısımla ilgili fotoğraflar Serhat'ta Ekip sıcak çorbayı içince epey ısındı, keyfi yerine geldi. Bozüyük'ten sonra Mezitlere yaklaştıkça hava ısınmaya başladı. Ekip kısa kollu ve tayt moduna geçiyor
Mezitlerden sonra ekip acıkmaya başladı. İnegöl'e varalım orada mola verir, yemek yeriz diye düşünürken Serhat'ın açlığı zirveye ulaşıyor ve gördüğü ilk şeftaliciye yanaşıyor. E tabi biz de yanaşıyoruz. Serhat sağolasın, mekan şeftaliler güzeldi Şeftali de şeftali söylemesi ayıp. Şapur şupur 4 tanesi 1 kilo çekiyor
Km tam 100. İnegöl'e de çok az kaldı. Derken o da ne karpuz hehehehe. Beyazaltın gezisinde karpuz bulamayışımızın eksikliğini giderme zamanı. Yahu amca 7,5 kiloluktan küçük karpuz yok muydu? Amca ve teyze ile bolca sohbet ediyoruz, Karpuzu 30 dk civarında tüketiyoruz. Bu sırada Bursa'ya gelecek İstanbul Pedalşörlerden Hızlı telefonla bizi arıyor devamı geliyor...
Duyurusunu yaptığımız etkinliğimiz hemen hemen planlandığı şekilde oldu. 7 Temmuz sabah 04:00'da Anadolu Üniversitesi önünde Baha Gercik, Serhat Geizici, Çevsad'dan Gökhan Duran ve ben eYa buluştuk. Bagajlarla uğraşıp yola çıkana kadar 04:30 oldu saat. Şehir çıkışına kadar da 5'i buldu.
Karanlıkta epey yol aldık. İnsanlar özellikle bu saatte bizleri yollarda görünce epey şaşırıyor tabi. İşte ilk anlar. Gökyüzü bir yandan ağarmaya başladı. 38. kmmiz. Bozüyük'e 8 km kaldı. 6 Temmuz günü yaşanan serinleme ve gece 10 derecelik hava tahmini bizi korkutmuştu. Özellikle önceki Bursa gezimde beni donduran mezitler bölgesi çok düşündürüyordu. Ama durum daha da vahim gibi çünkü Bozüyük'e yaklaştıkça ciddi olarak üşümeye başladık.
Bozüyük girişi. Ancak tabelanın nemi hava durumunu anlatır vaziyette. Buraya gelene kadar kollarımızı hissetmemeye başladık (uzun kollu eşofman giyinmemize rağmen), ellerimizi hareket ettirmekte zorlanıyoruz. Kış havası. Tüylerimiz diken diken üşümekten, titremeye başladık.
7 Temmuz 2007 hava tam 11 derece hatırası. Herkese nasip olmaz devamı geliyor. Bozüyük içerisinde 11 derecelik sıcaklık tabelasını görünce neden bu kadar üşüdüğümüzü anlıyoruz. Isınmak için sıcak çorba fikri ekibi hemen sardı. Bu saatte açık lokalta ve sıcak çorba buluyoruz ve dalıyoruz.
Km 46. Süre 1sa 45dk. Max 62. 26.1 ortalama. Bu kısımla ilgili fotoğraflar Serhat'ta Ekip sıcak çorbayı içince epey ısındı, keyfi yerine geldi. Bozüyük'ten sonra Mezitlere yaklaştıkça hava ısınmaya başladı. Ekip kısa kollu ve tayt moduna geçiyor
Mezitlerden sonra ekip acıkmaya başladı. İnegöl'e varalım orada mola verir, yemek yeriz diye düşünürken Serhat'ın açlığı zirveye ulaşıyor ve gördüğü ilk şeftaliciye yanaşıyor. E tabi biz de yanaşıyoruz. Serhat sağolasın, mekan şeftaliler güzeldi Şeftali de şeftali söylemesi ayıp. Şapur şupur 4 tanesi 1 kilo çekiyor
Km tam 100. İnegöl'e de çok az kaldı. Derken o da ne karpuz hehehehe. Beyazaltın gezisinde karpuz bulamayışımızın eksikliğini giderme zamanı. Yahu amca 7,5 kiloluktan küçük karpuz yok muydu? Amca ve teyze ile bolca sohbet ediyoruz, Karpuzu 30 dk civarında tüketiyoruz. Bu sırada Bursa'ya gelecek İstanbul Pedalşörlerden Hızlı telefonla bizi arıyor devamı geliyor...