Scudo Sports

Bisikletle Uludağ Zirve Tırmanışı (Eskişehir - Bursa - İstanbul ekipleri)

Scudo
@hellfire

Teşekkürler.

@extremum

Teşekkürler. Zafer tekrar zirve yapmaya pek sıcak bakar mı bilmiyorum. Bursa ekibi 3 gün geçti hala yok ortada. :(

@boreas.oti

Oktay abi yorumların için teşekkürler. Katılıyorum ;)

@shadowfax

Sağolun hocam ;)

@elman_temel

@hızlı

Ekip gerçekten güzeldi. Taa ki ayrılana kadar. Ne oldu hala anlamış değilim... Artık bir açıklama bekliyorum açıkçası. Hepimizin maddi zararı var. Ama biz buradayız dostlar... Herkesi düşüncelerini paylaşmaya bekliyoruz...

Kimileri yanar kimileri donar n'apalım...

Biz Ankara'da sıcaktan kavrulurken ağzımızdan ejderha gibi alevler çıkarken sizden de buharlar çıkmış. Ay şöyle adam akıllı üşümeyeli uzun zaman oldu.

Paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: eYa
@KevSerSeri

Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. :)

Gerçekten serin bir tur oldu. :eek:

Ama zirve serin olmasına rağmen Bursa geceleri uyunacak gibi değil. :( Üstüne zirve serin olmasına ve güneş kremi kullanmama rağmen yine de yanmayı başardık. Basınç ve hava yoğunluğu azlığından olsa gerek. :rolleyes:

@hızlı

Niko burası neresi çıkaramadım ? İnişte mi çektiniz ?

Yahu taksit taksit fotoğraf gönderiyorsun bize de çin işkencesi çektiriyorsun meraktan ya neyse :D :p Bekliyoruz fotoğrafları... Niko İstanbul'un rakımı kaç :D :D Bünye alıştı sora sora kaptırıyorum arada hehe :D

@extremum

Senin kim olduğunu bilmiyorum ki beni de tanımadığını düşünüyorum alaycı bi şekilde şahsıma söz söylemeni de kabullenem!Madem ki benimle zirveye çıkıcak kadar kendine güveniyorsun burdan hodri meydan diyorum gel BURSA'ya zirveye kadar yarışalım ben bu kadar iddaalıyım :boese157: :boese157:

Ayrıca eya şahsıma yazılmış olan şeyleri bırakta ben cvp veriyim haddini aşıcak şeyler yapma hangi fikire sıcak bakıp bakmayacağım konusunda yorum yapıcak kadar beni tanımıoyusun!!!

sanırım konuyla ilgili bu kadar yorum yeterlidir....

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
@Altu
Benden kurtulmak o kadar kolay diil. hem daha 7 yıl oldu epi topu 10'a daha çooooook var :D
Bu arada az önce fren pabuçlarımı değiştirmeye niyetlendim, cızırdamaya başlamıştı fren yaptıkça...

SONUÇ: 4 pabuç bir arada iflas etmiş. zaten azalmışlardı ama hepsi iptal.

Ya bide İstanbul ekibi çatlıyorum meraktan şu fotoları (ama hepsini, orjinallerini) nasıl alırız? ne ara gönderebilirsiniz bize?

@eya

@by_cix

Zafercim hayırdır ? Ben de zaten bilmiyorum dedim sıcak bakıp bakmayacağını. Biliyorum seni o kadar tanımadığımı. Bu kadarcık yorum yapacak kadar da pedalladık sanırım. Yine de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Tırmanışta kurduğumuz dostluğu bozacak birşey yapmak istemem.

Ama zirvede ayrıldığımızdan beri ortaya koyduğunuz tavır memnun olmadığınızı gösteriyor. Yoksa verdiğiniz sözü tutardınız sanırım. Aşağıda buluşacaktık. Ayrılırken sözleşmiştik. Sana, Elman'a defalarca mesaj attım, aradım. Onlarca kez. Yani aşağıda buluşmak için söz vermenize rağmen Pazartesi sabah 08:00'e kadar hiçbirinizle görüşmek mümkün olmadı. :( :cool:

Varsa kabahatimiz güzelce söyleyin bilelim, düzeltebileceksek düzeltelim, düzeltemeyeceksek özür dileyelim. Ortada hiç bir şey yokken ortadan kaybolmanıza bir anlam verebilmiş değiliz. Ayrıca Bursa'dan sizlerle tekrar görüşemeden dönmek bizleri gerçekten üzdü. Hala düşünüyoruz bunu hakedecek ne yaptık diye :rolleyes:

Neyse sağlıcakla kalın... Sevgiler saygılar...

Heyecan yok zafer :D sandığından daha çok tanışıyoruz. Sakin ol ya. Abin bilir beni sen en iyisi ona sor.

efrahim abi harbiden güzel fotolar güzel gezi o fotoları görünce gelememek koydu bea:( tekrardan geziye katılan herkese teşekkürler +fotolar içinde teşekkürler...:)

Yasin abi mükemmel olmuş.Ayaklarınıza sağlık..
Paylaşım için de teşekkür ederiz..
İmrendim doğrusu.. ;)

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler :)

@Said Ergöktaş

Teşekkürler Said. ;)

@boreas.oti

Abi, fotolar bende. bu gün eskişehire dönüyorum. artık, efrahim tüm forumla paylaşmamızı sağlar;) ..

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
zirve tırmanış ekibi,benim burnum ve kulaklarım soyulmaya başladııı:D :D

Geri