Scudo Sports

Bisikletle Galata Kulesinde Çay keyfi

fotoğraf makinesinin pillerini aman kontrol edelim ;)
galata kulesi çıkışında süper bir rampa varmış orada performanslarımızı deniyelim :)

Scudo
yaw hızlı bey o rampayi su an hayalimde yasiyorum ama o rampa yarin benim olacak :)

bu arada brol bey pilleri ayarlarmi ?

Hazırlıklara başladım 3 aydır kullanmıyorum son 2 haftadır kullanmaya başladım bisikletii yokuş aşağı rekorum 46ya çıktı :)

Hıı evet bu arada o TreK bayiisinin ordaki yokuşu diyosanız süper orası yaa off heyecanlandım bak :)

@hızlı

Ya o rampayı inerken fren tutmuyor haberiniz olsun :) arada okuldan dönerken kullanıyorum yokuşu , çıkmayıda en son başaramıyordum zira hem kalabalık oluyor gündüz saati hemde ön kalkıyor :D bakalım Mehmet Beyi zevkle izliycem bakarsınız bende çıkarım ardından geri kalmayı sevmem:eek: :D

ben de bugün zinciri kopardım :D
Büyük ihtimalle yarın yaptrcm, durumu yarın haber veririrm

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@Ozan Güven

gecen o yokusu kalabalik bir aksam cikmistim ve abi harbiden haz almistim

bu zevki beraber yasicaz ne guzel

abi inis ise superdi arka tekerin uzerine oturmustum turistleri ezziyordum walla :)

günaydın avrupa yakası,
güzel bir cuma turuna hazırrrrrmısınızzzzz ;)
havada mis gibi ohhhhh,değmeyin keyfimizeeeeee

@hızlı

yaw hızlı bey bahar geldi diyebiliriz artik
ama bu aksam ins. bi aksilik olmaz ise guzel olacak

walla bilmiyorum hızlı bey bakalim ismarlicak biri bulunabilir

bu arada bugun hava ne sicak yaw

Kolay bir yokuş orası ya, kafanızda bu kadar büyütmeyin.Çıkmak daha zor olur ondan sonra.Siz yokuştan değil, yokuş sizden korksun :04: En büyük sıkıntı yayalar tabiki orda da.Baktınız çekilmiyorlar mı ? Ezin getsin :D

• Beğen
@msd_57

Evet dostum, insanın inanası gelmiyor Şubat ayında olduğumuza.Ben şimdiden başladım Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını :rolleyes:

• Beğen
@H.Okyay

büyütmek olayı değil bizimkisi,
gerçi bu güne kadar çıkamadığımız sadece bir kaç yokuş oldu ;)
o kadar ve bir kaçındada zincir kopardık :D
ama sonuçta ellede olsa çıktık :D :D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
way be arnavut kaldirimindanda cikacaz ya harika

ben H.Okyay olayini anladim gelemicek ya ole stresini atiyor :)

@hızlı

Bize dağ, tepe, toprak, yokuş mu dayanırmış. :D Baldırlarınıza kuvvet ozaman akşama arkadaşlar.Ben gelemiyorum yine ne yazık ki :boese157:

arkadaşlar ,
akşama abdullah arkadaşımız bizleri Galata kulesi yokuşunun sonunda bekleyecekmiş.
bilgileriniz olsunnnnnn:winkenlux

unutmadan eklemeyi unuttum,
sarıyerden sümer arkadaşımızda fazla geçikmezsek bize katılıp çayımızı içeçek. ;)

en kötü ihtimalde beşiktaşta görüşeceğiz kendisi ile. :)

Geri