Scudo Sports

Avrupa Yakası Pilav Partili Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

@Özgür Dilaver

Gün daha yeni başladı abi, dur hele. Sabah mahmurluğu vardır üzerinde. Akşama doğru olsun şöyle bir, öğle yemeğini az ye. Öğleden sonra mide kıvranırken açlıktan yavaş yavaş, düşün pilavı ayranı. Bak nasıl canın çeker ozaman :04:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Scudo
@H.Okyay

:D :D :D akşam için sabırsızlanıyorum inşallah erken çıkarım...

dün aksam bizim güzergahta bir ısınma turu attım zate çok keyifli oldu yeşilköye kraliçe gelcekmiş galiba çok polis vardı..

@hızlı

ben 2 haftadır bakıyorum ama henüz denk gelmediler :)

abi 2 hafta gecti bence onlar gitmistir. :)

AMa bu aksam pilav var ve umicek bey sade pilaviniz benden :)

tabi uzerine tavuk ve ayran sizden :)

@Özgür Dilaver

Yok be abi ne kraliçesi, asılsız haber kandırmışlar seni. Ben geçecektim o ara ordan. Ondan yani o kadar güvenlik önlemi, polis, jandarma, bekçi, zabıta felan :04:

• Beğen
@H.Okyay

eee o zaman sen yanimizdayken bizimde sırtımız yere gelmezzz
:D

1. hızlı (C)
2. Msd_57
3. H.Okyay
4. Umicek
5. makmuhak
6. Özgür
7. Süleyman
8. Ozan
9. Fatih
10.Bora Tirki
11.Gökhan
12.Selin
13.Koray (50%)
14.Levent (80%)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Arkadaşlar ne yazıkki ben bu hafta da gelemiyorum. tanışmamız haftaya kaldı :(:(:(:( hafta başından beri üzerimde olan kırgınlık kendini 2 gündür iyice hissettirdi ve acil e gitmek zorunda kaldım bir ümit geçer diye beklerken sabah akşam iğne yeme durumuna geldim. :Ahhh-1660

bu arada bir de "bak işte bisiklet sürüyorsun ondan üşütmüşün" diye bisikletime laf yiyorum. günlük 5-6 km yol insanı hangi ara hasta edebilirse ! daha terlemeden eve geliyorum ya da işte oluyorum. neyse orası ayrı bir konu. ben şu iğneleri bitireyim hemen kendimi tekzende bulacam artık dayanamıyorum zaten 3 gündür bisikletime de binemiyorum :(:(

Listeyi de düzenleyeyim :(

1. hızlı (C)
2. Msd_57
3. H.Okyay
4. Umicek
5. Özgür
6. Süleyman
7. Ozan
8. Fatih
9.Bora Tirki
10.Gökhan
11.Selin
12.Koray (50%)
13.Levent (80%)

Geçmiş olsun mahmuhak kardeş, acil şifalar dilerim. Bir sonraki Cuma ya tanışırız inşallah.

@hızlı

Ümit abiye grubun delisi diyorsunuz da baksanıza esas Niko abide bişeyler var:D

@H.Okyay

Teşekkür ederim H.Okyay kardeş inşallah haftaya... bu hafta sizin yorumlarınızı okuyarak avunacam galiba..

Eveet, şenliğimize sayılı saatler kala duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyiz arkadaşlar. Heyecanlar yerinde mi? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? :rolleyes: :04:

heyecanliyim ve icim icime sigmiyor tasmak istiyor

@msd_57

O da ne, ufak bir kıpırtı var burda :D

Aynı duygu ve heyecanı paylaşan bütün pedalsever dostlarımızı Geleneksel Cuma Akşamı Turlarımıza bekleriz... :04:

• Beğen
bende gelcem sizi sirkeci tren garunın önünden katılsam olurmu acaba? ve tahmini kaç gibi önünde olursunuz?

• Beğen
yaa ben gece nasıl doncem....lastik biraz inikmi patlakmı yoksa bana makaramı yapıyor anlamdım...:).....
ben lastigimle ilgileneyimde bakayım neticeye...

• Beğen
Akşama görüşmek üzere arkadaşlar. Saatlerimizi ayarlamayı unutmayalım :D
Kaytarmak yok ona göre :04:

Bir cuma gezimizide yaptık bol pilavlı bol pedallı oldu öncelikle burayı öneren (Msd_57) mehmete çok tesekkür ederim ve tüm katılan arkadaslara ayrıca tesekkur ederım süleyman abiye geçmiş olsun ufak bir kazadan dolayı... REsimleri çektigim için bana tesekkür... Resimleri yükleyeceği içinde sevgili Haşime teşekkür ederim şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Arada sırada rotayı değiştirmek iyi oluyor.

Geri