Solarstorm x2'yi ben de tavsiye ediyorum. Bildiğiniz araba farı

Net 1400 lümen veriyor, fazlasına pek inanmayın. Tabi piyasadali 200-300 liralık 350-700 lümen ışıklardan çok daha güçlü her şekilde.
Yanından gelen bataryasına ve trustfire pillere sakın güvenmeyin. En kötüsünden bir sanyo 2500mah pillerden alın dört adet, güzel fiyat performans sağlıyorlar. En uzun batarya ömrü için panasonic 3400mah pillerden alabilirsiniz ama sanyodan iki kat pahalı. Ben hiç dibine kadar tam güçte kullanmadım ama yaptığım hesaba göre tam güçte 2 saat vermesi lazım sanyolar ile. Çoğu zaman en düşükte kullanıyorum zaten, yetiyor hayli hayli.
Versiyonları da açıklayım, biraz kafa karıştırıcı. Bir XM-L serisi var bir de XM-L2 serisi var. XM-L2 daha yeni, daha verimli. Bir de bunlar T4, T5, T6, U2 diye ayrılıyorlar, en verimlisi U2 olmak üzere. XM-L2 T6 daha verimli XM-L U2 den. XM-L2 U2 bulabilirseniz ise en iyisi odur, ama ben bulamamıştım XM-L2 T6 aldım. Arada çok fark da yok aslında, çok da takılmamak lazım.
Bonus olarak, lazer bisiklet şeridini de öneririm. Ebay'dan aldım, gayet güzel çıktı. Lazer dışında kırmızı ledi de var, modları falan var. Güzel bişe