Scudo Sports

Bisikletime ön far önerileriniz...

sigma roadster almıştım ben 60 liraya. memnunum şimdilik. zifiri karanlıkta başarılı bir aydınlatma sağlıyor. ama çok çok hızlı sürüşler yapıyorsanız daha güçlü modellere bakmalısınız.

Scudo
bisiklet konusunda yeniyim soru sorucam konu açamadım en güncel diyede burdan yaziym istedim...
(link)
(link)
bide btwin rockrider 300 den birini düşünüyorum ama 550 TL bütçemi biraz aşıcak gibi sizce salcano efesimi tercih etmeliyim rockrider 300 ümü ?

Aydınlatma konusunda araştırma yaparken bu başlığa denk gelmem isabet oldu. Eli yüzü düzgün Trelock LS950 - Knog Blinder gibi ürünlerin fiyatları 300 TL ve üzeri düzeyde.

Daha makul fiyatlara alınabilen Moon Meteor 200 ve Cateye Volt 300 de ise kablosuz yol bilgisayarı ile çakışma sorunları olduğunu okumuştum.

Kullanıcılarından bu konuda yorumlarını merakla beklemekteyim.

Cat EYE kaçırma al derim. Ben 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hem iyi aydınlatıyor hem de uzun süre gidiyor...

@gunce
Volt100 modeli mi ? Zifiri karanlıkta performansı nasıl ?

@ahmtayd evet Volt100 modeli. Bence gayet başarılı. (Kadıköy den Çekmeköy e git gel yapan biri olarak..)
Zombi öldüren ön aydınlatıcılara ihtiyacımız yok. Amacımız önümüzü aydınlatmak ve diğer sürücüler tarafından fark edilmek...

Volt 100 ile meteor 200 arasında 10tl fark var. Kesinlikle meteor çok daha başarılı.

Kablosuz km saatleri üzerinde etkileri konusunda tecrübeli kullanıcılardan yorum beklenmektedir. :)

Arkadaşlar Moon X-Power 330s. Türkiye fiyatı 120 tl +kargo. Çok güzel bir ürün. 100 tl bütçesi olanlar araştırmadan başka bir far almasın derim. Resimleri yakında atıcam örnek olur görmek isteyenlere

• Beğen
Tepkiler: ahmtayd ve ilker
@Aryel Merhaba bu 330s modeli ile meteor 200 arasında pil kapasitesi de çok fazla. Acaba çok mu büyük bu 330, kaba mı durur acaba diye şüphelerim var. Resimlerini de yüklerseniz sevinirim.

Aydınlatmasından memnunsunuz sanırım..

@ilker Merhaba İlker abicim selamlar, saygılar. Aksine hiç büyük değil. Bence çok kibar bir ürün. Sadece Gidon bağlantı aparatı çok geniş kısımda durmuyor. Elciklere daha yakın yere sabitlemem gerekiyor. Kutu içerisinden şarj cihazı, usb kablosu, kaska takma aparatı çıkıyor.
Mesajı gündüz yazmıştım. Gönderememişim kusura bakma abicim. Az önce fotoğrafları çektim. Fotoğraflar kesinlikle gözle görülebilenden karanlık öyle değerlendirin :)

En güçlü hali 4.kademe diyorum ama ilk açtığınızda bu haliyle açılıyo. image.jpg
3.kademe
image.jpg
2.kademe
image.jpg
1.kademe (en güçsüz hali.15 km hıza kadar bence yeterli, fotoğrafa aldanmayın hepsi telden çekildi)
image.jpg
evin bahçesinde güçlü mod (4.kademe)
image.jpg
gidon üzerindeki hali
image.jpg image.jpg
boyutu daha iyi anlaşılsın :) el üzerindeki hali
image.jpg image.jpg

Ben aldığıma mutluyum. Herkes mutlu olsun.İşçiliğini ve gücünü beğendiğim için herkese öneririm. Ama daha önce farım yoktu. Başka markalarda vs aynı fiyat civarında daha performanslı bir ürün varmı bilmiyorum. Bilen bizi daha güçlü ışığıyla aydınlatsın :) Herkese güvenli sürüşler..

@Aryel
Değerli bilgiler ve ilginiz için teşekkürler.
Hocam o boyuta, o şarj tipine bu görüntüler.. Gerçekten şaşırdım. Belki fotoğraflar biraz yanıltıyordur beni. Işıksız ortamda sürüş esnasında nasıl performans tam olarak yeterli mi acaba ?
Bir de kaç lümen biliyor musunuz ?

Hocam o kadar para vermeyin 100TL nedir yahu :)

aliexpress gibi sitelerder sipariş verin gelsin bakınız

+Arka Led
(link)

+Önfar / el feneri olarak da kullanabilirsin ve çok dehşet aydınlatması vardır :)
(link)

+bide çadırım olsun dersen :)
(link)

15 günde gelir - 75 euro veya 100 dolar'a kadar gümrükte patlamazsınız :) ki ayrı ayrı sipariş verin en azından biri belki daha hızlı gelir heyecanını atarsın :))

@Aryel Aydınlatması çok güzel ama tasarımı biraz geliştirmeleri lazım(bence). Çok zifiri karanlığa girme niyetim yok ben performans değil tasarım taraftarıyım:ssrtcbya: Yolumuzun hep aydınlık olması dileğiyle iyi forumlar.

(link) bu ürünü almayı düşünüyorum tasarım ve fiyat olarak farklı öneri olan varsa önerilere açığım.

@belgen +1. Cok memnunum, trek magazadan bir lokma daha ucuza almistim. Inanilmaz Aydinlatiyor.

@Insansevmem valla bana da karşıdan gelen araçlar selektör yapıyor sanırım gözlerini rahatsız edecek bir parlaklığı var. cidden fiyat/performans ürünü. bir de yeni trek bisikletlerde bu feneri aşağıdaki gibi doğrudan boyuna takabiliyorsun.

http://i.ytimg.com/vi/9Fu8nMrh9QE/maxresdefault.jpg

@Zekeriya Çab Hocam 300lmn diyor ve pili 500ma yarım saatte biter bu. Oysa Moon 330 2.600ma olması lazım.

@Aryel çok teşekkür ederim, gerçekten de bu ürünün detaylı fotoğrafları yoktu iyi oldu. Aydınlatması da tüm çıplaklığıyla anlaşılıyor.

@ilker inanın o en düşük seviye o kadar karanlık değil.telefonun çözünürlüğü öyle gösteriyor. Şarj süresi 4 saat prizden şarj edildiğinde. Gayet kullanışlı yurt içinden de alınabiliyo. Dışardan almanın avantajı yok gibi hatta daha pahalı bazı yurt dışı sitelerinde :)

@ilker bilemem blinder kullanıyorum bunu görünce yakında gittim Aldım. Moon a baktım daha önce ana plastik Gövde aliminyum led kasası. Ben çok etkilendim. Hı set te 1 saat diyor ama zaten bu set biraz fazla gelir ancak 40-50 gibi sürerlerde kullanılır.

Geri