Scudo Sports

Bisikletime ön far önerileriniz...

@mustafa genç
Hocam istediği kadar iyi ya da ucuz olsun bazı insanlar da kablosuz, küçük ve daha şık modellere yönelebilirler. Beklentiler ve kullanım şekilleri farklı olabilir. Çok da normal bu durum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
Sırf bisikletde daha iyi görünecek diye bir fara 200 TL veremem ben banane milletin ne düşündüğünden bazen gösteriş herşey değildir ucuz ve iş görüyor olması daha önemli olur.

@BF Okuru

Hepsiburada da 15 tl
Bizim ülke böyle zaten ucuzsa alınmaz kalitesiz kesin bir bit yeniği vardır o pahalıda bu niye Ucuz ki sanki iğğğğ lanet olsun sana gibi yaklaşımlar olur aynı ürünü başka mağaza 3, 4,5 katına satsa bak bu kesin kaliteli sağlam uuuuu bunu alsam kesin ömürlük evet evet bunu almalıyım der ve alırız halbuki aynı ürün yapacak bişey yok burası Türkiye. Aslında ülkeyle ilgili birşey değil insanımızın kafasıyla ilgili

@belgen

Hocam elbette öyledir de bu ışık yol bisikleti için pek estetik değil ancak Knog Blinder Road 2 gibi modeller ufak ve estetik. Sizin far bir mtb de falan çok iyi durur rengide çok iyi ama yol bisikletine ben takmam.Biraz fazla büyük.

Watton wt-255 var 250 metre mesafe benim kini 110 tl satabilirim

image.jpg image.jpg image.jpg Q

Sıfır kutusunda isterseniz bi 15-20 gün beklemelisiniz eğer beklerseniz 100 liraya satılık haber verirseniz sevinirim.
Batarya süresi 5 saattir.Spot lamba gibi yanmaktadır.Batarya da ne kadar şarj olduğuna dair kırmızıdan yeşile doğru gösterir tam yeşil olduğunda şarj olmuş demektir.

valla ben fiyat konusundan ziyade kullanıma bakıyorum, hafta içi çalıştığımdan dolayı çoğu zaman akşamları ve geceleri kullandığımdan dolayı (link) ÖN FAR LS 750 / ARKA ÇAKAR STOP LS 710 KOMBİ SET siparişi verdim, üründen memnun olmayan görmedim gibi, yarın ürün gelecek ve test edeceğim bakalım nasılmış diye

adamın feneri bana dert oldu iyi mi, sıcaktan kafayı mı yedik nedir :D

@mustafa genç
O sizin bileceğiniz iş ama pahalı ürün kullanan gösteriş meraklısı ya da keriz yaklaşımı hoş değil.

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@belgen Ürün çok yakışıklı ve ışık gücü gerçekten yüksek. ama o zıkkım bu güzelim ürünün yanına yakışmış mı? ayrıca tekel ürünleri kamusal alanda teşhiri yasaktır. Forumlarda kamusal alandır. Selamlarla

Bütün konuşmalardan anladığım, gerçekten hassas aydınlatma isteniyorsa en az 500 lumenlik birşey gerekiyor. Özellikle gece yol bisikletleri için şart. O hızla mazgala filan girersek dağılırız. MTB'ciler ise, lumene çok dikkat etmese de olur çünkü yol şartları MTB'yi görece daha az etkiliyor. Ben her 2 bisikletten de var, yol için üfürükten 15-20 TL'lik çakarlar hiçbir işe yaramıyor..

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@hkndng bu arkadaş anladığım kadarıyla şehir içi kısa gece sürüşleri yapacak. şehirde zaten belli ölçüde aydınlatma söz konusu. 200 lümen şehir içinde ancak 2-3 metreyi belli belirsiz aydınlatır (ancak zifiri karanlıkta bu mesafe uzar demek istiyorum). 500+ olduğunda sokak lambalarının sarı ışığını ancak bastırıyor. bir de araç sürücülerinde düşük kuvvetteki ışığa karşı bir körlük söz konusu. çevredeki dükkanlar, daireler, tabelalar, yanıp sönen ikazlar.. sürücüler ancak parlak ışık olduğunda reaksiyon gösteriyorlar.

@belgen Hade kanun bir yana Sporla sigara bir arada ne kadar doğru? hele bu tarz tematik forumlarda 13-15 yaşlarındaki kardeşlerimize nasıl örnek olunur? yada şu an çocuğun olsa sigarayı görüp özenmesini arzu edermisin? ( Sigara ve Alkol ) Bu tarz ( çocuk yaşta üyelerin olduğu ) yerlerde yok hükmünde olması lazım. Birelsel özgürlük olarak bunlara kimse yasak getiremez ama evde içildiğinde Anne yada Hanım asıldı mı kulağa direk balkona kaçılıyorsa ??? var bir yerde hata ( samimiyetine binayenden ) :):):)

@BF Okuru aman abi gözünü seveyim gitsinler asıl kurtlar vadisi, niteliksiz "yarışma" programlarını yasaklasınlar. hadi onu geçtim koruyucularla, katkılarla zehirlenmiş gıdaları yasaklasınlar güçleri yetiyorsa... toplumun asıl düşmanları onlar. valla ben severek günde yarım paket içiyorum, gayet de sağlıklıyım.

Bana 100 tl ye kadar iyi aydınlatan hangi fari onerirsiniz.Yurtiçinden olmak koşuluyla.

@belgen Yav 30 sene içtim, 3 Pakete çıktım. Sigarayı içmez sevişirdim :) Allah a şükür 9 sene evvel biri vesile olduda bıraktım. Ben yine de tavsiye edeyim, sigara zararlı....aynı eksoz emisyonu....lanet GDO lu ve daha bir çok şeylerden biri. e beden senin :) Dur şimdi de bana mı dert olduya senin sigaran :) İyiakşamlar...

@M.Furkan Kurt

İnşallah istediğin gibi lamba bulursun.
Bugün denk geldiğim şöyle bir lamba var
Ön 500 lümens
Arka 300 lümens, fiyatta uçuk far değilde kamp lambası gibi cevresini aydınlatıyor yani ileri aydınlatma az.

Geri