@Veysel A. Merak ediyorum dün şaka günahtır diye hadis gösteren cennet cehennemden bahseden bir insan olarak sabah şakaya küfür eden bir kişinin küfürünü nasıl beğendiğinizi. Buradaki ticaret açıklayabilir misiniz acaba?
Şakayı günah gören bir insan olarak küfürden üstelik cinsel içerikli sapıkça bir küfürden hoşlanma sebebiniz nedir?
Arkadaşlar bazı kişiler ısrarla ve inatla bu konuyu gündemde tutuyor.
13 tane mesaj yazan kişi bile var başlık altında.
Mayısa kadar gündemde tutulacak mı merak içerisindeyim.
Öfkelenmişler bir de. Basit bir şakaya üç gün boyunca öfke duyan, şakaya "sokan", analı küfür ettim diyen insanlara gerçekten acıyorum.
Nasıl bir hayatınız var sizin gerçekten bilemedim.
Laf yetiştirilen bir durum yok, sadece neden ısrarla gündem oluyor anlamak mümkün değil.
@Veysel A. Ayrıca ekleme olsun, ben bu forumdaki yazımdan sorumluyum. 1 nisan ibaresini silip arkadaşlarına yazıyı 2 nisan da gösterip "yalan" söyleyenlerden değil.
Ben yazıyı o akşam silerdim ancak forum dışında kaynak verilmeden kandırma amaçlı o kadar çok paylaşıldı ki tam tersi yazının aslının kalması 1 nisan şakası ibaresi ile - iyi olacaktı.
Yani geri adım atmak yazıyı silmek ise bunu yapmam.
Kimseden de af dileyecek halim yok.
Herhalde bunca vergi ödenen bir ülkede benim okuması ve şaka olduğunun anlaşılması 20 saniye süren bir metni görüp kalp krizi geçiren olmamıştır.
Ama siz devam edin yazmaya.
3 Nisan günü halen yazının güncel tutulma ısrarı ve insanların nasıl sapkın laflar edebildiğini görmek önemli bir araştırma verisi oluyor.