Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

Scudo
Tam yazacaktım hocam vergi vermezsek nerden anlayacaklarki diye şaka yazdığını gördüm :D :D

Meraklanmayın, akla gelen başa da gelir. Yakında bu da olur. Zaten medeniyetin başkenti, güzel Ankara'mızdaki bisiklet yolları çok uzun, kesintisiz. Bakımları da zor oluyordur tabii belediyelerimize. Çok kullanan olunca yıpranıyor da haa. Olaydı bu vergilerle bakımları yapılırdı da belediyemize boş masraf olmazdık. Şimdi bisiklet yollarına harcadıkları paralarla kaç makam aracı, saat alınırdı.

MTB'cilere çok sıkıntı olmazdı aslında :D.

Offff yaa, bir anlık da olsa sevinmiştim.. İçimden dedim ki, yaşasın, biz de artık trafikte "DAYI BİZ DE BU ARACA VERGİ ÖDÜYORUZ YOL BABANIN MALI MI" diye kafa kameramız kayıttayken önümüze gelene hönkürebileceğiz ve yutupta yayınlayabileceğiz.. Meğer haber şakaymış. Şimdi kendimi banyoya kapatıp ağlayacağım. Yine hayallerim yıkıldı. Bu ülkede hiç mi mutlu bir günümüz geçmeyecek ya!

@Ahmetgitar tarifende yola ayrıcalık yapıp an fazla vergiyi çıkarmışsın:p
Lüks araç mı oldu bizim iki teker?

Sağlık bakanlığı karşı çıkar. Bisikleti ulaşım için kullanan var. Kullanmayan var. Nasıl ayırt ediceksiniz. Bulunduğum il de belediye ortaokul öğrencilerine ücretsiz dağıtıyor çocuklar sokaklarında oyun amaçlı biniyor onlar ne olacak.

Bence zaytung haber. Bisiklet üreticisinden satıcısına kadar servis tamir hepsini bitirir bu.

BEN AÇIK AÇIK YAZIYORUM. O VERGİYİ VERMEM. BİSİKLETE BİNMEM.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yapmayın ya 15 gün önce yol bisikleti aldım bide arkadaşa da aldırdım beni arıyor oğlum senin yüzünden başımıza neler geldi diye :mad::agla: önce sinirlendik sonra anladık durumu:harika::) Allah iyiliginizi versin...

@Thranduil
O bisiklet satılır mı trainler alırsın sen evde sürersin olmaz mı

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
@Taxonera Valla bir sevdiğim bisiklet vardı o da bana göre değilmiş dedim. :D Masrafını geçtim de doğa dostu sağlığa faydalı masum bir aletten ne medet umdular derken alttaki yorumu görünce acaba dedim sonra çaktım. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Ahmetgitar
Sayende bizde üç beş sazan yakaladik helal et☺

baba-ogul-diyaloglari_1050628.jpg

Kalbime indi hocam, yapmayın böyle şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Javerno enayilik bedava olsa bile vermezdim ya ne demek bisiklete vergi :D

• Beğen
Tepkiler: Javerno
Geri