Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Ben teşekkür ederim.Sağlıcakla.

Scudo
(link)'e bayilmistim ben. Bu yorumu mobilden yazip ilk denememi de yapmis olayim.

(Web'den düzeltince mobil olduğunu belirten ifade kalktı)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@andjustice4all
İzlediğim ancak ismini unuttuğum bir filmdi. Güzel bi film hoşuma gitmişti benim :)

Animasyon izlerim genelde fakat kadrosu iyi filmleride kaçırmadığım oluyor, bazen de fragmanına bakıp konusu iyi ise izliyorum. Fakat bazen kadro iyi fragman biraz ilgi çekici fakat film'in vasat çıktığı oldu. Hayatımda izlediğim tek bir film beni sinemadan soğuttu nasıl bir boş anıma denk gelip gittim bilmiyorum Filmin isminden anlamak gerekiyordu erkeklere özel olduğu fakat giden erkeklerinde birer birer çıktığını gördüm sinemadan. ''Erkek muhabbeti testesteron''.

6 süper kahraman
Erderhanı nasıl eğitirsin ( 1,2)
Yukarı bak
Horbie tam gaz ^:^
Çılgın Hırsız (1,2)
Kaçış Planı
Sihirbazlar Çetesi
İronman Serisi
Herry Potter Serisi
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Hobbit Serisi
Aynı Yıldızın Altında (kanser hastalarıyla ilgili bir film ve gençliği anlatıyor gerçekten mükemmel)
Kardeşimden sonra

@hsnbykkls

İki defa seyrettim.İlginç bir filmdir.Sinaps,dendrit ve nöronları harekete geçiren,gri hücreleri uyaran rasyonel beyinlere hitap eden bir film.

@kaslagit54
"saat zamanı değil kendini ölçer"
Not: Rasyonel bi beyne sahip olmadığımı pdr ciler ve psikologlar ispatladı ancak hoşuma giden bi film :)

İzlediğim ve unutamadığım filmler:

(link) - Ernesto Che Guevara'nın henüz siyasi kimlik kazanmadığı gençlik yıllarına ait gerçek yaşam öyküsü. Filmini birçok kez izledim; film müziklerini yıllardır zevkle dinliyorum. Halen dinlemediyseniz zaman varken kaçırmayın! (filmin müzikleri Yann Tiersen'in elinden çıkma)

(link) - Bir matematik profesörünün delilikle dahilik arasında gidip gelen gerçek yaşam öyküsü.

(link) - Otistik bir kadının gerçek yaşam öyküsü. A Beautiful Mind türünde bir film. Her iki filmde de bu insanların dünyaya bakış açıları olağanüstü.

(link) - Romantik çiçekçi Seymour'ın, aşk ve başarı için, kanla beslenen canavar bir bitkiyle işbirliği yaptığı, güzel bir müzikal komedi. 2010'larda Broadway'de de sahnelendi. O dönemde yıldızı henüz parlamamış bazı aktörleri yan rollerde göreceksiniz, şaşırmayın.

(link) - Berlin duvarı yıkılmadan önce, bir eylem sırasında komaya giren sosyalist annenin dramı. Filmini bir çok kez izledim; film müziklerini yıllarca dinledim.

(link) - Olağanüstü etkileyici bir film. İnsanın vicdanı kabuslarının senaryosunu yazar mı? Bir insan bir film için bu kadar aç kalabilir mi?

(link) - Bir cennet ve 15 km uzağında bir cehennem hayatı. Gerçek yaşam öyküsü. Gerçekler bu kadar sarsıcı olmamalı.

(link) - İki yakın arkadaşın 18'ine bastıklarında babalarının geçmişini arayışlarının filmi.

(link) - Uzun dönem hafıza kaybı bundan daha güzel bir senaryoyla anlatılabilir miydi?

(link) - Fantastik bir film. Bir insanı anılarınızdan silme imkanınız olsaydı, peki o da sizi anılarından silseydi?

(link) - Ünlü Aşk ve Gurur romanının uyarlaması Pride and Prejudice'le kafa bulan, aşk ve evliliğin kutsanması üzerine bugüne kadar dinlediğim en iyi şarkıları barındıran film. 'Take me to love' ve 'A marriage has come to town' benzersiz şarkılar.

(link) - Mutluluk, dışa dönük bir insanın kendi içinde bulabileceği bir şey mi? Gerçek bir yaşam öyküsü.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Merkezinde aşk ve melankoli olan birbirinden güzel üç film (başrolde aynı oyuncu):

(link) - Filmin müzikleri Yan Tiersen'e ait, gerçekten hepsi de harika.
(link)
(link) - Filmin müzikleri Emilie Simon'a ait.

Daha önce adı geçen, iyi bilinen filmler:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

3 idiots

Bollywood yapımı olmasına ve süresinin uzunluğuna on yargı ile yaklaşmayan herkesin büyük zevkle izleyeceğine eminim. Hatta on yargili olanların dahi ilk yarım saati atlatmalari durumunda filmden çok keyif alacaklarına iddayaa girebilirim. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: murat16
Yerlilerden söyliyeyim, Abimm, Canım Kardeşim, Sağ Salim, İnşaat ve elbette bir numara 'Kaybedenler Kulübü'...:harika:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa balcı
@harunbas141
True detective son zamanlarda izlediğim en iyi dizi diyebilirim.Keşke rust ve marty devam etselerdi 2. sezonda.

@Özgür K.
Shining izlerken beni en çok geren film şuana kadar.Bunun nedeni J. Nicholson'ın oyunculuğu ve S. Kubrick'in detaycılığı sanırım.Keşke günümüzdede Shining gibi gerilim filmi çekilebilse.

Geçtiğimiz Pazar günü Whiplash izledim. Bir caz davulcusu olmaya çalışan 19 yaşındaki gencin mücadelesini anlatıyor. Çok beğendim. Müziği, cazı sevenler izlemeli kesinlikle.
Bu arada IMDB'nin 8.4 verdiği Birdman filmini izledim ve hiç beğenmedim. Ben anca 4 veririm. :)

Death Note 1-2-3 ve hatta sonrasında Death Note anime serisi.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
-Uzun Hikaye
-Black
-Captain America 1-2
-Yenilmezler
Canım sıkılınca yeni film izlemek yerine bunları açar izlerim, o kadar sevdim :D

Interstellar-Yıldızlar Arasında
Film küçük bir grubun bir böcek deliğinden geçip boyut değiştirerek yıldızlar arası yolculuk yapması hikayesi

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
''My name is Khan'' Çok etkileyici bir film...

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Geri