Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Jean Reno'nun başrolünde olduğu Ölümsüz (L'immortel // 22 Bullets) filmini çok sevmiştim. Tavsiye ederim. Ayrıca "Requiem for a dream"i çok önerirler ama hala izlemedim. :)

Scudo
ben de aklımda kalanları yazayım;
*Schindler'in listesi
*piyanist
*ince kırmızı hat
*pasifik dizi serisi
*kardeşler takımı serisi
*soysuzlar çetesi
*kapıdaki düşman
*er ryan'ı kurtarmak
*generation war dizi serisi
*agora
*oblivion
*monuments man
*Django Unchained
*Inception
*the wolf of Wall street
şöyle bi düşününce aklıma gelenler..

şimdi de fury'yi beklemekteyim..

ekleme; eski klasiklerden;
Spartaküs (1960)
Ben-Hur (1959)
Ölmeyen insanlar (1956) "Lust for Life"
Maymunlar Cehennemi (1968)
The Vikings (1958)

@Erdem KONYALI

Bu listeye uygun birkaç film de ben ekleyeyim:

- Apocalypto (link)

- The Boy in the Striped Pajamas (link)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@Y. Serdar Güler

onları da izlemiştim, haklısın eklenebilir.

Wall-E Animasyon filmlerinde neredeyse apayrı bi yeri vardır.
Robot ta olsa yalnızlık zor iş.

@Samet Arslan

Sonu iyi biten tipik bir amerikan filmi değil. Psikolojini alt üst edebilir.

• Beğen
The Man from Earth ( Dünyalı ), 2007 yapımı, bir oda dolusu profesörün sadece o oda ve müstakil evin önünde geçen beyin ısındırıcı diayalogları ve uzman oldukları konuların eşiğinde çekilmiş drama, izlemeyene şiddetle tavsiye edilir

• Beğen
-Into the Wild - Özgürlük Yolu
-Soysuzlar Çetesi
-Sanjuro
-Yojimbo
-Para Avcısı
-Fury

@Erdem KONYALI

Çok iyi filmdi gerçekten. Hele sonundaki sahneler. Ağlatmıştı beni...

• Beğen
İzlediğimiz ve berbat ötesi bulduğumuz filmler adı altında da bir sabit konu açılmalı bence.Papurika gibi bir anime filmi izledikten sonra yorumlara aldanıp The Mist denen saçmalığı seyrettim,siz etmeyin.

• Beğen
castaway on the moon - modern robin hood olmaya aday bir çekik gözlümüz ile asosyal kızımızın hikayesi
everythings illuminated - bol bol ukrayna manzarası, eğlence, 2.dünya savaşının üzerine inşa edilen hayatlar, yüzüklerin efendisinin frodosu, gogol bordello, boris leskin efsanesi

şu ikisini izlemeye doyamam
en kötü film içinde adayım avatar the last airbender filmi
korra ve aang sever herkes filmin varlığını yüzde yüz reddeder. bende onlardanım. sakın izlemeyin. zaten 3. dakikasında uyursunuz.

Yeşil yol, dövüş kulübü, matrix, esaretin bedeli, başlangıç...

son izlediklerim pulp fiction,fight club,karayip korsanları kara incinin laneti hepsi on nuamra

Lucy:
Tayvan’ın başkenti Taipe’nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yurutülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır. Bir gün bir teslimat öncesinde taşıması için vücudunun içine yerleştirilen uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy’nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca olağanüstü bir durumla karşılaşır; damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır. Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın acımasız bir savaşçıya dönüşecektir.

Bugün izlediğin bir film... Çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

Formula 1 tarihinden gerçek bir hikayenin anlatıldığı "Rush" son dönemin en iyi filmlerindendir ;)

Geri