Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Salcano City Fun 40 (2.el) mi Btwin riverside 120(sıfır)
Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında kararsız kaldım.
Salcano 2. El diğeri ise sifir.
Bu fiyat aralığı yakın
Hangisini tercih etmeliyim

Scudo
Arkadaşlar herkese merhaba 750-1500tl arası istanbul için bisiklet arıyorum fakat amacım bisikletle farklı şehirlere gitmek örneğin istanbuldan kocaeline falan yani uzun yol biisikleti ne tavsiye edersiniz?

Merhaba, diğer başlıkların eski olduğunu gördüğümden yeniden açıyorum bu başlığı.

180 boyunda 80 kg ağırlığındayım. 22 yaşındayım. Profesyonel binici değilim, geçen senelerde Salcano ng 650 kullanmıştım, bisikletle ilgili bi sıkıntım yoktu rahattı. Şimdilerde yol bisikletleri ilgimi çekiyor. Herkes aldığı malın uzun süre gitmesini ister tabii :)
Alabileceğim aşırı pahalı olmayacak, sadece günlük hayatta spor niyetine kullanabileceğim yol veya dağ bisikletlerine bakıyorum.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba, diğer başlıkların eski olduğunu gördüğümden yeniden açıyorum bu başlığı.

180 boyunda 80 kg ağırlığındayım. 22 yaşındayım. Profesyonel binici değilim, geçen senelerde Salcano ng 650 kullanmıştım, bisikletle ilgili bi sıkıntım yoktu rahattı. Şimdilerde yol bisikletleri ilgimi çekiyor. Herkes aldığı malın uzun süre gitmesini ister tabii :)
Alabileceğim aşırı pahalı olmayacak, sadece günlük hayatta spor niyetine kullanabileceğim yol veya dağ bisikletlerine bakıyorum.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

Öncelikle Merhaba, ben okula giderken kullanacağım bi bisiklet istiyorum ama şehir bisikletleri çok hoşuma gitmiyo açıkcası görüntü bakımından daha çok dağ bisikletlerine yöneliyorum 1000 tl gibi bir bütcem var Kron Xc 100 almayı düşündüm ama pek bir bilgim yok dağ bisikleti oldugu için şehirde fazla yorarmı acaba ve 1000 tl civarı önerebileceğiniz bir bisiklet varmı acaba ? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

bisikletini hala satmadıysan alabilrim

Merhabalar. Siteye daha yeni katıldım. KTM Life Action almayı düşünüyorum da, bu bisikleti kullanan, bilenler tavsiye ederler mi, nasıl buluyorsunuz, alınabilir mi? Hem arazi şartlarında (ekstrem olmayan) hem de normal düz yolda kullanmak istiyorum. Haftada 3-4 gün de ortalama 50km civarında yol yapacağım, bunlara uyum sağlayan bir model olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim..

@memrebyrktr15
Hocam şu bisiklete bakabilirsiniz carraro sportive 324 ama yol bisikleti gibi olmaz ama yol bisikleti geometrisine yakın bir bisiklet almak istiyorsanız triban 520-540 fb türlerine bakabilirsiniz.Fark ettiyseniz önerdiğim şehir/tur bisikletinde süspansiyon mevcut değil ben süspansiyonu pek tercih etmiyorum bana göre bisikletin üzerine ekstra 1-1.5 kg ağırlık oluyor.

(link)
arkadaşlar formda yeniyim sizden ricam linkteki bisiklet hakkında ki fikirleriniz nelerdir shimano 8 vites özelliği nasıldır kontraymış şehir içinde işe gitmek ve eşime bisiklet öğretmek için alacağım yedek parça sorunu yaşanır mı? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için:)

Arkadaşlar pek bilmemde sizce bu bisiklet nasıl

Dosyalar

• Screenshot_2018-02-26-12-30-44.png
    Screenshot_2018-02-26-12-30-44.png
    20,4 KB · Okunma: 29
  • Screenshot_2018-02-26-12-30-44.png
    Screenshot_2018-02-26-12-30-44.png
    20,4 KB · Okunma: 28
  • Screenshot_2018-02-26-12-30-23.png
    Screenshot_2018-02-26-12-30-23.png
    21,9 KB · Okunma: 28
  • Screenshot_2018-02-26-12-30-18.png
    Screenshot_2018-02-26-12-30-18.png
    41,6 KB · Okunma: 31
@Akff
Arkadaşımda bunun 6.0 ı var. Güzel bisiklet ama o fiyat fazla donanıma göre.

@Mustafa Zeybek. Okula gidip.gelmek icin kullanicam ve toplu tasimaya binmicem zamanim oldugu surece hep bunu kullanacagim. Iyi bi secim olur mu sizce

Merhaba, bisiklet kullanmaya yeni başladım. Decathlon sitesindeki Mecer marka elektrikli bisikleti almayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Teşekürler.

@Akff
Pahalı dedim ya o_O

@Sebahat İ.

Bisikleti kullanma amacınız tam olarak ne?
Eğer günlük uzun mesafelerde ulaşım amaçlı olarak kullanayım,terlemek istemiyorum diyorsanız; alın.Toplu taşımaya entegre kullanacağım diyorsanız,sürüş mesafeniz de kısa ise normal bir katlanır almanızı tavsiye ederim.
Spor amaçlı almak istiyorsanız kesinlikle almayın.Sporun özüne bence çok uygun değil.

@Levent G. ayni kaderl paylaşıyoruz seninle. Ben de GS kullanıyorum ama bisiklete de yeni aşık oldum. Önce bir mtb aldım sonra lastikleri değişip yol lastiği taktım ama bir kesmedi şimdi yarış bisikleti aldım. Komple 105 donanımlı Mosso Tca 35. Fiyat kalite performansı mükemmel. Jantlar shimano sele ritchey ön maşa karbon. Fiyat desen fena.

Herkese merhaba. Bisiklet almak istiyorum ama oku oku içinden çıkamadım tam olarak. Bana yardım edip fikir verirseniz sevinirim.
(link)
(link)
(link)

bunlar arasında kaldım. bu paralara yol bisikleti alınabilir ama yol bisikletinin oturuş şekli ve şehir içi ulaşım için kullanılabilirliğini de düşününce mantıklı gelmiyor bana.Bu üç bisiklet de flat bar yol bisikleti gibi.( Hiç yol bisikleti kullanmadım ama forumda rahat ve kolay olmadığı yazıyordu bazı yazılarda.) Stok durumlarına göre bakınca boyum 172 bacak 74 bazı site diyor 50 olur ama erdoğan bisikletle görüştüm 53 diyor kendisinden yola çıkarak; görüştüğüm arkadaş 172 cm imiş ve 53 kullanıyormuş.
İlk bisikletim trek fx di bu forumdan konuşarak danışarak almıştım. Fazlasıyla memmundum. Çocukken bindiğimiz bisikletler düşünülünce kuş tüyü gibiydi ama çalındı malesef. Yaz gelmeden fiyatlarda indirim varken bir bisiklet almalıyım... Daha mantıklı öneriye de açığım. Teşekür ederim şimdiden.
İyi geceler.

@redstormr1 İstanbul’dan mı aldınız ve ne kadara mal oldu acaba? anlattığınız özellikler hoşuma gitti endurance tipi oluyor degil mi bu model?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ilk yol bisikletimi almak üzereyim ikinci el...ilk önce vites sistemleri ile alakalı bir çok şey okudum ama bir karara varamadım.bütçeme uygun...bianchi sora setli ve ultegra bağlanmış btwin marka iki bisiklet arasında nasıl seçim yapabilirim.siz olsanız ne yapardınız.yardım lütfen..

Geri