Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
188A78FD-97AA-4930-9E4F-DDFB096F9A67.jpeg @sbhttncglr
Güle güle kullanın mosso yu kullandıkça seveceksiniz ben de tca 735 tiagra setlisni aldım ocak ayında sizinle aynı durumdayım 1000 liraya yakın da kıyafet ve ekipmanlara harcadım fotoğrafları bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: redstormr1
@Levent G. öncelikle hoş geldin foruma. genel olarak herkes shimano setlerden bahsetmiş bir de sram var onu da bir incele istersen derim. (link)

Herkese merhaba ve iyi forumlar dilerim ilk başta,
İki senedir Whistle Guipago 1604 kullanıyorum işim izmirdeyken işe bisiklet ile gidip geliyordum sonra bisiklet gittikçe tura kaçmaya başladı eklemeler gittikçede ağırlaştı haliyle. Dağcılık yaptığım için her şeyim yanımda olsun gibi bir alışkanlığım var ama içten içe izmir urla arası pedallarken hep yol bisikleti kullananlara selam verirken içim gidiyordu :hhhhhh: nihayetinde bir gün canıma tak etti ve ben de taytımı formamı giyip başka hiç bir şey almadan uzun uzun pedallamak istiyorum dedim ve ikinci el bisikletlere bakmaya başladım ve zurnanın . Amacım hiç bir zaman yarış olmayacak uzun uzun pedallamak istiyorum sadece, bu doğrultuda bana yön verirseni memnun olurum. Aklımda kalan son iki model de Focus Cayo AL 105 Merida Reacto 300 ikisininde fiyatları aynı 3000 tl standartın dışında Cayonun üstünde 3T gidon var birde? iki bisikletinde linki aşağıda herkese şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
(link)
(link)

Arkadaşlar , kuzenimin bisikletini aldım ve bu işte oldukça yeniyim.%70 dağ - %30 şehir sürüyüşünde kullanacağımı bilginize sunarım.Kadro kuzenimin söylediği karbonmuş ve frenler hidrolik diskmiş.Başlangıç için yeterli olup olmadığını öğrenmek istedim?

Merhaba geçen sene Kron RC 1000 alarak yol bisikleti deneyimi yaşadım.
Bu bisiklet ile yaklaşık 800 - 1000 km arası yol yaptım. Ancak giriş seviyesinin en alt komponentlerine sahip olduğu için ve artık biraz daha performanslı sürüş istediği sebebiyle 105 grup sete sahip bisiklet almak istiyorum.
Yaklaşık Bütçe olarak 4000-5000 Tl civarında ayırmayı planlıyorum. Marka ve model olarak siz ne önerir siniz?
2. El almak riski nedir tavsiyeleriniz için teşekkürler.
50 kmlik parkurlarda 30/32km saat hız yapabiliyordum kron Rc 1000 ile

İlk yol bisikleti deneyimim olacak.Mosso cavalier 700 claris(2018) tip olarak çok güzel ama carraro(2017) sora setli kararsız kaldım aralarında çok büyük bir fiyat farkı yok.İkisi de alüminyum maşa mosso 10.60 kg carraro kaç bilmiyorum bilen cevaplarsa çok memnun olurum.Bir de accel bisiklette audacio 200 var ama 2013 modelmiş nasıl olur bilmiyorum.Bu bisikletler dışında maksimum 2300-2400 bütçeyle alabileceğim bisiklet öneriniz var mı yoksa hangisini tercih etmeliyim
teşekkürler

Mosso Wildfire hyd29 sizce iyi mi? Başlangıç için Hidrolik disk ve karbon kadroluymuş.%70 dağ - %30 şehir sürüşü için yeterli olur mu?

Merhabalar bu tarz bisikletler hosuma gidiyo ama kadrosundan falan hiç anlamıyorum bi kadro buldum iyi midir ucuz yollu kullanilabilir bisey yapılabilir mi bi yardimci olursaniz sevibirim

Dosyalar

• Screenshot_20180304-155940.jpeg
    Screenshot_20180304-155940.jpeg
    45 KB · Okunma: 26
Herkese Merhabalar.
Ben 1.73 Boyundayım Ve İl Merkezinden İlçeye Gitmek İçin Uygun Fiyatlı Bir Bisiklet Bakıyorum.
Yanımda Bir şey Taşımayacağım İçin Yol Bisikleti Düşünüyorum Ve Bu Bisiklet Kron Rc 1000. Aranızda Kullananlar Varsa Beni Bilgilendirebilirse Çok Makbule Geçer.
Başka Uygun Fiyatlı Yol Bisikleti Önerileriniz Varmıdır.
İYİ FORUMLAR

Arkadaşlar
yol bisikleti almayı düşünüyorum. limit 5000 tl civarı ve boy 178 cm,kilo 97.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Specialized tricross elite 2013 2600 tl. Merida 2017 az kullanılmış 3400 tl. Specialized sıfırı 5000 tl.Merida 0 ı ise 4000 tl. Birde mosso monza cyclocross var 2016 model onun fiyatıda 1500 lira.Mosso monza yı alırsam rahat alıcam diğerlei için taksit yapıcam biraz komisyon gelecek. Cyclocross lar hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar şuan iki bisiklet arasında kaldım bunlardan biri

Sedono 920 diğeri ise Carraro big 927 sedona 920 lastikleri yeni bakımlı fiyat 800 tl cik carraro big 927 ise 6 aydır yatışta ve arka lastikler bitik gibi bakım yapmak ise şart fiyatı ise 1000 tl cik. Sizin tercihiniz hangisi olurdu

Carraro sportive 220 yerine üstüne biraz daha para koyup carraro sportive 224 almaya değer mi ?

arkadaslar yeniyim aranizda ilk yorumum bu. 2 el bisiklet bakiyorum salcanonun astro 241 modeli nasildir tavsiye edermisinizsatam.arkadas 500 tl yazmis fiyatina cok kullanilmamis diyo. fikirlerinizi alabilirmiyim. yada tavsiye edeceginiz seyler varmi.simdiden tsk ederim

Merhaba arkadaşlar. Carbon yol bisikleti arayışındayım. 105 set istiyorum. Scott cr1 ya da Merida scultra 4000 arasındayım. Bu iki bisiklet hakkında olumlu ya da olumsuz düşünceleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar
Başlıkta da bahsettiğim gibi
Bianchi rcx527 ve Btwin 520-540 arasında bi seçim yapmak istiyorum. Sizin öneriniz hangisi olur ve neden.

Not: Fiyatları birbirlerine yakın o yüzden onu göz önünde bulundurmayın.

Şimdi den teşekkür ederim

sa herkese scott gambler hastasıyım turkiyede kac tl ye satılıyor ve nerden alan arkadaslardan yardım beklıyorum

Merhaba
Kiz arkadasima Whistle kanza 1682 bisikleti almayi dusunuyorum baya kucuk kadro boyuna sahip bayan icin ideal olabilir tournet set var ama set farketmez yeni basliyor zaten bu bisikleti bilmiyorum hic bilgi ve dusunceleriniz neler?

Geri