Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@gurkanercay
Fotoğraflarda gözükmeyecek şeyler var. Örneğin maşa, ön arka ve orta göbekler gibi. Bunlar bakımlı halde değilse bir 100 lira da bakıma bayılırsınız. Çiziklere takılmayın, ezik vs yoksa ve bakımlıysa alıp geçin.

• Beğen
Tepkiler: izzmirlipedallar
@gurkanercay Benim de şöyle bir tavsiyem var.2. el bisiklet almak yerine Btwin değerlendirebilirsin
(link)

• Beğen
Tepkiler: izzmirlipedallar
@duru2512 O fiyatlara yakın sıfır olarak bu bisikletlerede bakabilirsiniz.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Şu an 1000 liraya kadar alabileceğim(2.elde olabilir)bisiklet önerileriniz neler ?

*Hafif arazili genelde şehir içinde işe, okula gidip gelirken kullanacağım.

Şahsıma herkes farklı bir öneride bulunuyor. Amacım %70 şehir içi kullanım ve %30 şehirler arası kullanım 1.000 - 1.100 arası limitim var Kron Tx150 modelini almayı düşünüyorum önerir misiniz dostlar?

öncrlikle merhaba 14 yaşındayım salcano Nova 24 cennet salcano ng 750 disk hidrolik kullanmıştım ng 750 tertemizken apartmanda kilitli halde çalındı yeni bir bisiklet arayışındayım bütçe 1500 tl İstanbul’da kullanıcam ince tekerlekli bisikletlerin enerji kazancı sağlandığını okudum hemde baya fazlaymış bu beni farklı bir konuya yöneltti şimdi ben şehir içinde kullanıcam anan genelde araba yolunda sürüsem bu yüzden bana inçe tekerlekli bir bisiklet almak daha mantıklı geldi (sürekli ince tekerlekli diyorum kusura bakmayın adını bilmiyorum) sizce ince tekerlekli almak mantıklı olur mu eğer mantıklıysa hangi marka hangi model almalıyım

merhaba ben mert ahmet 14 yaşındayım daha önce salcano ng 750 27,5 jant kullandım maalesef çalındı şuan triban 500 yada 520 ve alur 700 arasında kararsız kaldım aslında bütçe 3500 e kadar çıkabilir ama o kadar para vermek istemiyorum sizce hangisini almalıyım teknik bilgim yok sadece alurun daha hızlı olduğunu biliyorum ayrıca decathlon ne zaman sezon sonu indirimi yapar bu arada bir kriterim yok tek seferde yüzlerce kiolmetre yapmayı düşünmüyorum kadkıöy pendik kadıköyüsküdar veya kadıköy beyoğu gideceğim önerilerinizi heyecanla bekliyorum bu arada bu bisikletler hakkında birsürü konu var neden onlara bakmadın derseniz 3 ünü karşılaştıran bir konu göremedim ve bu konudaki uzmanlarla birebir konuşmak istiyorum

Geotech oxygen marka bisiklet alicam nasil acaba kullananlar memnunmu

Sedona 310 (full Deore)
şunu yine şuraya bırakayım, Ankara'ya da getirebilirim, daha ne yapayım alın artık. :D

13 Yaşındayım boyum 1.70 bisikletle uğraşmak istiyorum başlangıç olarak Kron xc 150 düşünüyorum 27.5 boyutunda ama gidonu kırılıyor diyorlar iyi bir bisiklet midir 800-900 civarı bir fiyata alıcam o civarlarda krondan daha iyi önerebileceğiniz bisiklet var mıdır dağ bisikleti arıyorum şimdiden teşekkür ederim :)

Abilerim ablalarim geotech oxygen yaris bisikletimi almaliyim yoksa umit magnetic 2D sehir bisikletimi almaliyim hem sehir icinde kullanicam hemde uzun yol yapicam hangisi daha uygun olur

Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi 125 kiloyum,her gün en fazla 2 saat olacak şekilde duz yolda spor amaclı bisiklet almayı düşünüyorum,hangi ürünü almamı tavsiye edersiniz,2. el bisikleti de düşünebilirim.

@Mutoberk
Bütçe söylerseniz daha kolay yardımcı olunabilir.Bütçeyi görmeden şehir bisikleti tavsiye ederim.

Merhabalar, yeni bir bisiklet arayışındayım aklımda Salcano City Sport 40V var fakat sizin tavsiyeniz nedir? Bütçem en fazla 1300TL

Selamunaleykum çok ucuza bir scott şehir bisikleti satıyorum arkadaşlar ilan geride kaldığı için görünmüyor 27 vites deoreli km saati yedek lastikler ve kask da hediyem yer İstanbul Ümraniye

Scott Sub 20 linkidir 1500 den acil indim

Geri