merhaba herkese, iyi bayramlar, umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur.
kendimden bahsetmek istiyorum çünkü forumda yeniyim, bisiklete ben bu yıl başladım, öncesinde ailem fırsat vermedi , bütçem tutmadı bir şekilde alamadım.
elime geçen bisiklet 8-9 yıl önce maşhur olan çelik çift amorsitörlü bisikletlerdendi. iyi ki almışım çünkü birçok acemiliğimi onun üstünde atıyorum, orasını burasını kurcalıyıp öğreniyorum.
ama bir yerde aleminyum kadro bir bisiklet kullanma şansım oldu , öf diyorum anlıyorsunuzdur. uçuyorum, hafif filan, sağlam da.
önceden araştırmıştım ama deneyimlemek apayrı anladım ki bu bisiklet sevdası ile iyi bir şeye geçmek lazım.
giriş seviyesi, profosyenel filan diye birçok muhabbet dönüyor vites grupları olsun gerek fren grubu olsun.
ben söyliyeyim ihtiyaçlarımı siz benim derdimi anlarsınız.
şu; şehirde kullanacam ama bizim buralar çukurlu , kaldırımlar, tümsekler falan derken ön amorsitör şart.
disk fren veya hidrolik frene baktım da yani şehir içinde pek de işime yarayacağını sanmıyorum normal kaliteli V fren benim için yeterli.
vites olarak çevirmeli kullanıyorum ama bir tık üstü camlılar var veya şu üstten alttan basmalı vitesler sanırsam daha iyi olacak benim için.
tek çark kullananlar var ben onu beceremem sanırsam.
çift katlı aleminyum jant işimi görür galiba.
başka size yardımcı olabileceğim eğer renk olarak düşünürseniz koyu renklere ağırlık veriyorum.
aksesuar olarak kaskım yok bir de eldiven. onun dışında çoğu şeyi biliyorum.
boyum 1.82 m, kilom 90-95 emin değilim. kadro olarak L kadro bana gidiyor dediler bir de 27.5 jant, biraz yüksek geliyor ama alışırım sanırsam.
bu kadar ben dediğim gibi çok bir şey bilmiyorum ama rahat sürebileceğim mutlu olacağım ve en önemlisi kaliteli sağlam bisiklet arıyorum.
bir kusurum olduysa lütfen belirtin , forum ortamlarına çok da alışık değilim tecrübem çok yoktur, affola.
128963 dosyayı görüntüle