Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhaba şu anda 1000 - 1300 arası alabileceğim en iyi bayan şehir bisikleti hangisi olabilir. Arkada çocuk aparatı ile çocuk da taşıyabilmeliyim. Pek bir bilgim yok teknik konusunda. Marka model önerileriniz olabilir mi acaba. Boyum 160 cm. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Aslında aklımdakiler şunlar ama öyle bilinçli yapılmış seçimker değil. Bir de bu resimler harici sedona var. Hiçbirini denemedim. Ön bilgiye ihtiyacım var. En yakın zamanda karar vermek istiyorum ve tavsiyekerinize şiddetle ihtiyacım var. kron-cx-100-unisex-bisiklet_min.jpg CARRARO-STREET-26-22972-1.jpg

Önceki mesajda isimler çıkmamış.

Bir de le grand diye bir marka var. Burada adına rastlamadım hiç. O nasıl sizce.

Dosyalar

• sarajevo 26 lady copy-1170x740.jpg
    sarajevo 26 lady copy-1170x740.jpg
    98,6 KB · Okunma: 6
  • kron-cx-100-unisex-bisiklet_min.jpg
    kron-cx-100-unisex-bisiklet_min.jpg
    43,8 KB · Okunma: 6
  • CARRARO-STREET-26-22972-1.jpg
    CARRARO-STREET-26-22972-1.jpg
    23 KB · Okunma: 6
Scudo
@cem_filiz
Merhabalar :) triban 100 tur için uygun değil çünkü aynakolu tek yapraklı. Şu konuyu okuyabilirsiniz Yeni Triban 100 triban 500 sizin için uygun olacaktır.

@turkanatalay
Selamlar, boyunuz kısa olduğu için tek kalmış bisikletler bulabilirsiniz, indirim oranına dayalı bir araştırma yapın. Sonra yardımcı olayım :)

@egemenduran
SEDONA 410 Carraro Sportive 324 var fakat size şu yeterli olacaktır :) (link) vites sisteminin tourney olmasına bakmayın, şehir içinde yeterli gelir. Sadece özenli kullanmaya bakın.

• Beğen
Tepkiler: turkanatalay
Sedona 300L size uygun 410 un lady modeli var ama daha iyi ancak kadro boyu 48 size buyuk gelcektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: turkanatalay
Merhabalar benim 800 tl bütçem var aklımda Kron Tx100 var başka önerebileceğiniz bir model varmıdır?

Merhaba herkese iyi günler benim 1200 TL bütçem var ve dağ bisikleti almayı düşünüyorum. Aklımda rockrider 520 var ama sizlerinde önerisini almak istiyorum.(İkinci el bulamadım yakın şehirlerde)

Arkadaşlar yaklaşık 650 tl bütçem var. Şehirde gezmek için bisiklet almak istiyorum. Şuan bu bisikletler ilgimi çekti. Hangisi daha iyidir sizce? Başka bisiklet önerilerine açığım.

-Bianchi Adrenaline
-Salcano NG 800
-Salcano Lıon Fs

Merhabalar, yarın yeni bir bisiklet alacağım. Günlük olarak, sıkıldığımda kullanmayı planlıyorum. Benim için önemli olan çevirilen pedala oranla daha fazla yol kat etmesi. Bu açıdan, aşağıda verdiğim 2 seçenekten hangisi daha mantıklı? Belki arasıra okula giderim(2km civarı). Kullanacağım yol genelde asfalt ama arasıra tabi sokak aralarına giriceğim için armut yol(sokaklarda ki kaldırım ismi böyleydi sanırsam :) )danda gideceğim. Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Not: Bütçe olarak aşağındanda anlayabileceğiniz üzere 599TL(Dağ bisikleti bütçemi aşıyor ama değerse onu alacağım.) civarı.(Fiyat ne kadar düşük olursa, benim yararıma(öğrenciyim :)).
Not: 100 Kilo(Diyetteyim), 1.86'yım.

Şehir Bisikleti;
(link)
Dağ Bisikleti;
(link)

@Mustafa Zeybek Dostum açıkçası biraz kaldırım severim çok acımam bisiklete ondan kadrosu vites sistemi sağlam olsun ki sende denizlidesin sanırım yollarda sürekli kazı çalışmaları var çukursuz yer samanlıkta ki iğne durumunda artık :D

@egemenduran bisikletin kaldırımdan inmeyle kırılacak hali yok ama yine de çok zorlamamak lazım

İkisi arasında kaldım Geotech Prime 29 d De fiber kadro var karbon fiber değil sadece fiber ama kitlenir maşa yok whistle miwok 1161 d de kitlenir maşa var Biri 750 Tl diğeri 800 tl hangisini önerirsiniz abilerim

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba.
Decathlon mağazısını gezdim ve triban 500 yol bisikletlerini gördüm. Yeni sezon için yükseltmeler yapılmış sanırım. Şuan ki fiyatı 1.900 TL. Profosyonel olarak kullanmacağım. Bu bisiklet benim işimi görür mü? Günde ortalama 60-70 km yaparım. Ve bu bisikleti alınca yükseltmeler yapmak istiyorum neleri ne ile yükseltebilirim? Aşağıda bisikletin bilgileri yer alıyor.

TEKNİK BİLGİLER
KADRO6061 T6 alüminyum malzemelidir, yarı entegre furç yatağı bulunur. Rahat geometrisi, yüksek furç yatağı ve kısa kadro borusu sayesinde; klasik yol bisikleti kadrolarına göre daha dik bir oturma pozisyonuna sahip olursunuz.
M boyda kadro ağırlığı : 1830 gram.
MAŞA / AMORTİSÖRYeni karbon maşa ile daha hafif ve daha hassas.
1"1/8 aheadset pivot, sağlamlık ve gücü garanti eder.
GİDON/GİDON BOĞAZIB'TWIN SPORT gidon, yeni tasarımıyla en iyi el kavrayışını ve mükemmel konforu size sunar. Gidon genişliği : XS, S : 400 mm.M, L : 420 mm.XL : 440 mm.
VİTES SİSTEMİMICROSHIFT 8 vitesli vites kolları ile daha hassas ve daha sağlam. Rahat ergonometri : Vites kolu herkes için uygun. Önde ve arkada çok hassas MICROSHIFT aktarıcılar.
AYNAKOL / RUBLESUNRACE 8 V 12x25 Ruble.
(12/13/14/15/17/19/21/23/25).
PROWHELL 50/39/30 3'lü aynakol. Krank kolu : XS, S, M : 170 mm.L, XL : 175 mm.
FRENBTWIN SPORT fren kolları saysinde daha güçlü frenler.
JANTLARB'TWIN SPORT 700 jantlar. Aero 28 jant göbeği.
LASTİKLERB'TWIN Resist 5 yeni lastikler : 700 X 25B'TWIN iç lastik.
SELE / SELE BORUSUB'TWIN ERGO FIT sele.B'TWIN SPORT Alüminyum sele borusu.
Çap : 27,2 mm - daha fazla rahatlık.
Uzunluk : 350 mm.
PEDALLARVP992S düz pedallar.
AKSESUAR / EKİPMANÖn ve arka aydınlatma seti ve zil ile beraber teslim edilir.
AĞIRLIKM boyda 10,540 kg. (pedal hariç).

Dosyalar

• big_ee6eb38e-ed1a-4e15-a7a1-9c57fc66ccc2.jpg
    big_ee6eb38e-ed1a-4e15-a7a1-9c57fc66ccc2.jpg
    67,4 KB · Okunma: 8
Merhabalar. Bisiklet konusunda daha yeniyim ve bende bir bisiklet almak istiyorum. Birde ben cok eskiden beri disk frenli bisiklet kullanmak istemisimdir bu yüzden disk frenli bir bisiklet arıyorum. 750 tlye kadar bütçem var ve biraz araştırdım. Salcano NG750 26 jant ve Bianchi Speed 3000' i buldum. Bu ikisinin arasında 10 TL fark oynuyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Her türlü tavsiyelere açığım başka markalarda tavsiye de edebilirsiniz.

İyi günler. Daha önce carraro kullanıyordum. İlk bisikletim olduğu için fazla araştırma yapmadan bilmeden almıştım.Bu bisikletimi sattım ve yeni bir bisiklet arıyorum. Hafta içi işe gidip gelirken hafta sonları günlük turlarda ve yılda 1-2 kere de kamplı tur şeklinde kullanacağım. Genelde asfalt yollarda kullandığım için sabit maşalı bir model düşünüyorum. Bütçem en fazla 2000 tl. Bisiklet seçmek araba seçmekten daha zormuş bunu anladım. Bana bisiklet önerebilirseniz seçimimde çok yardımcı olmuş olacaksınız. Teşekkür ederim şimdiden.

@ASAP Rocky Sedona, carraro, salcano, kron gibi markalar düşünmüyorum. Açıkcası önceliğim donanımdan ziyade kadro kalitesi.

@cyurdasiper
(link)

(link)

(link)

Merida speeder 100 ve cube sl road bütçenizin biraz üzerinde ama belki pazarlıkla 2000 civarına indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cyurdasiper
1500 TL'ye bisiklet almayı düşünüyorum genelde arazide sürüyorum ve bu yüzden dağ bisikleti almak istiyorum. Eğer bulabilirsem Ghost Sona 2 veya Whistle Patwin 1724 var aklımda sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Kadro boyu 15"-16 " (38_40cm) olan bayan şehir bisikletleri konusunda bilgisi olan var mı acaba. Ben hala seçim yapamadım da. Arka bagaj olacak ç7ocuk taşıma aparatı ile kullanabilmek için. Kron cx100 baktım ama hiç bir yerde yok. Salcano mostar 700 kart kadro boyu kaç acaba.

Geri