Değerli Abilerim Ve Kardeşlerim 18 yaşındayım bundan 10 yıl önce bissan bisiklet almıştı ailem velhasıl ben bu bisikleti 6 yıl yatırdım tozlanmış paslanmış halde kullanmaya başladım,baya sardı biara bu bisiklet gruplarından birine denk geldim 30-40 tane ard arda geziyorlar felan girdim aralarına ben daha 8 pedal çevirirken 3 pedalda sollayıp boşa alıp o halde ben pedal atarken bile yetişemediğim bisikletlere öyle hayran kaldım ki.. efenim en sonunda yazdım baktım sordum soruşturdum arkadaş velet öyle bir şey ki açılışı 800tl ile yaptım hacı bakıyosun okuyosun o rahat bu rahat şu rahat hadi aldın mı bir kere alacan iyisini al derken 3500e kadar yükselttim bütçeyi bundan fazla arttırmak istemiyorum amacım şehirler arası tur,gezi,günlük(çok sık kullanım)yapmaktır en son çare olarakta bu foruma kayıt olmayı tercih ettim deneyimleriniz,fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum,iyi sürüşler ve iyi günler diliyorum
Trek 8.3 dual

KADRO:Alfa Gold Aliminyum,duo trap S uyumlu,bağaş ve çamurluk uyumlu
ÖN SÜSPANSİYON:SR Suntour NEX,Helezon yaylı,sertlik ayarlı,63 mm çalışma aralığı
TEKERLEKLER:Bontrager AT 750 Çift katlı jantlar
ÖN GÖBEK:Formula DC20 Alaşım
ARKA GÖBEK:Formula DC22 Alaşım
JANTLAR:Bontrager AT 75 çift katlı jantlar
LASTİKLER:Bontrager LT2, 700x38c
VİTES DEĞİŞTİRİCİLER:Shimano M360 8 vites
ÖN DEĞİŞTİRİCİ:Shimano Altus
ARKA DEĞİŞTİRİCİ:Shimano Acera M360
KRANK:FSA dyna, 48/38/28,zincir koruma
ORTA GÖBEK:Kapalı bilyalı kartuş sistem
KASET:Shimano HG31 , 11-32 8 vites
ZİNCİR:KMC Z7