Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Herkese merhaba ,
İlk yol bisikletimi almak üzere 11 yıldır kullandığım dağ bisikletimi sattım .
Max 1200 liraya sora donanım 2. el bir bisiklet arıyorum.
-48 kadrolu bir bisiklet buldum (Merida road race) bana uyar mı (178 boyum , 85 cm iç bacak boyum)
-Sedona 601 , bianchi slr500 , sedona 610 bisikletleri arasında kaldım , tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir veya başka bisiklet önerebilir mi ?
- Grupta aradığım bisikletler veya başka bu özelliklerde satılık bisikletler varsa yardımcı olabilirmi? (Yasak ise kaldırırım kusura bakmayın)

Herkese teşekkürler.

Sedona 350 Kullanıcıları Bisikletinizden Memmun Musunuz ?

Evvet nihayet bisikletimi aldım epey incelemeden sonra işlem tamam Ghost panamao x 6 aldim ilk sahibinden 10km bile kullanılmamış sıfır ayarında bir bisiklet inşallah bol bol pedallarım Tüm bisiklet forum daki yardımci plan arkadaslara teşekkürü bir borç bilirim2017-06-20 21.09.44.jpg 2017-06-20 21.08.54.jpg 2017-06-20 21.09.44.jpg 2017-06-20 21.08.54.jpg

Genellikle şehir içinde kullanıyorum fakat merdiven taş yüksek yerlerden atlamayı çok seviyorum.Haftada 2 kez dağa gidiyoruz arkadaşlarla bir bisiklet önerebilirmisiniz.

bianchi rcx 130 kullanici yorumlaari gelebilirmi acaba

Birkaç haftadır şehir bisikletlerini araştırıyordum en sonunda bu ikisi arasında kaldım.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.Donanım olarak da hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir misiniz ?
ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir bisklet önerirmisiniz?

Linkler:
(link)

(link)

@niyazi akarken Çok yanlış, 1500 lira değilde 700 lira bile fazla dedirten bir bisiklet. Ne mtb nede yol hani hibrit desen oda değil, piyasada o fiyata yol bisikleti alıp federasyon yarışlarına katılmak varken veya mtb alıp turlara katılmak varken kim niye sedona 410'u başına bela etsin ?

Ha kendi sınıfında en iyisi deseydiniz hak verirdim fakat her türden 1500 sınıfı için en iyisi bu demeniz çok saçma.

İyi günler ,

48/38/28, 11/34, v fren ,sabit maşa şehir bisikleti tavsiyesi bulunabilirmisiniz lütfen. (benim bulabildiklerim ya hidrolik frenli yada amörtisörlü)

Teşekkürler

Carraro sportive 225 satılıktır herhangi bir problemi hasarı yoktur 2016 yılının mayıs ayında alınmıştır 1 yıldır kapalı garajda durmuştur önümüzdeki 1 ay içinde satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz mesaj atınız incelemesini kendim yaptım youtube de var izleyebilirsiniz.Fiyat konusunda uygun bi miktarda anlaşırız.

Merhaba ben acemi olarak bisiklet biniyorum şehrimde bir bisiklet grubu var onlarla beraber turlara katılmak istiyorum 1.80 boyum var 70 kiloyum bisiklet tavsiyesi istiyorum şimdiden teşekkürler
Bütcem 600 TL
Bulabildiğim modeller
CORELLİ JAZZ 1.1

Merhabalar, elimdeki 105 setli alu bisikleti satıp yeni bir karbon yol bisikleti arayışındayım. Ultegra veya 105 setli olabilir. Bütçe 6.500 TL. Kadro boyum 50 olduğu için ikinci elde şansım sınırlı gözüküyor. Yurtdışından sıfır getirmeyi düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

@ibrahim26

şöyle bir şey var; donanım oldukça iyi, kadro da fena sayılmaz; (link)

@Aldora Road Team Yarı fiyatından bile düşük fiyata bisiklet alırken düşündünüz mü çalıntı olabileceğini? Bisikletten anlamayan para düşkünü biri demişsiniz, orda şüphelendim zaten ben.

• Beğen
Tepkiler: Lenny07
@kayrawlf Teşekkür ederim tarifime göre güzel bir öneride bulunmuşsunuz aslında. Tek sıkıntı ağırlık biraz fazla geldi gözüme, muhtemelen jantlardan dolayı. 8 kg altında bir şey bakıyorum mümkünse. Yurtdışı bir iki model buldum aslında ama Türkiye'den sıfır gibi bir ikinci el bulabilir miyim açıkçası onun arayışındayım.

Merhabalar, daha once uzun yol yapacak dinlenerek ve kamp kurarak yolculuk edebileceğim bisiklet önerisi istemistim şuan bianchi touring 827 almaya karar verdim. Fakat baya araştirma sonucu uygun fiyata Carrro sportive 225 buldum 2. el tabiki. Fakat kafamda bir kaç soru var s225 düz maşa degil ve v fren degil uzun yol için carraro hakkinda ne düsünuyorsunuz sozce hangisi ? Birisi 2. el birisi sıfır olucak tek fark bu. Uzun yol ve kamp için hangisi daha iyidir ?

Geri