Arkadaşlar merhaba,
Merida Crossway 20-V ile Carraro Sportive 227 arasında kaldım. Forumu 2 haftadır inceliyorum, çok da bilgi edindim sayenizde, anladığım kadarıyla Carraro donanım açısından çok daha iyi fakat yorumlara bakılırsa kadro ve satış sonrası servisi nispeten sıkıntılı.
Merida'nın kadrosuna herkes çok güveniyor fakat donanım olarak biraz daha düşük görünüyor, bu da beni ne kadar etkiler kestiremiyorum açıkçası. Fiyat olarak da 300 lira kadar ucuz.
Bugün Kızıltoprak-Fenerbahçe arası bisiklet dükkanlarını gezerken bir satıcı Merida Crossway 20-V'nin gidon boğazının eski sistem olduğundan bahsetti, fotoğraflarda da farklılık farkediyordum ama sadece görsel bi farklılık olarak düşünmüştüm. Bu gidon boğazının (ayarlanabilir kısmı kastediyorum) ne gibi artıları eksileri olabilir?
Bahsettiğim bisiklet şu: (link)
Bir de Merida'da amortisörlü sele gözüme batıyor, bundan ötürü güç kaybı yaşanabileceğini okudum. Sanırım bunu bir sele borusu alarak çözebilirim. Ne dersiniz?
Ve siz olsanız kalite/satış sonrası servis vb. bakımından bu ikisinden hangisini seçerdiniz?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.