Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Mosso cavalier 700 Claris versiyonunu almayı planlıyorum ama 1500-2300tl arasında başka bisiklet önerir misiniz ? Yoksa diğer sınıflara göre bu mu iyi. Bunu sonradan verdiğiniz marka ve modelleri anket uygulayacağım.

Scudo
@mertözenç giant roam 0 secenegini de ekledim. Scott sub cross 20 arasinda kararsizim . Sizce hangisi?

@sahan1704
Sağlam olsun diyorsan carraro al bence.hepsiburada 1068 e vardi 224.ben 2016 modelini daha çok sevdiğim için uygun fiyata aldim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kron xc 100 mü bianchi speed 3000 mi yoksa mosso wildfiremı çok kararsız kaldım hepsinin aklımda kalan - leri var mesela kronun kadrosu kırılıyor bianchi speed 3000 ağır mossoda bilmediğim bir marka

Herkese hayırlı ramazanlar. Ramazan sonrası 105 setli yol bisikleti almayı düşünüyorum yalnız bütçeme denk gelen hala sıfır bisiklet bulmuş değilim.
Bütçem, 3500-4000. Düşünmediğim markalar salcano, bianchi, kron vb.
Kadro boyu: 50

Internette satış yapan firmaların fiyatları pahalı, belki çevrenizde normal mağazalarda kıyda köşede kalmış vardır, hem mağazanın hemde kendimin işini görmüş oluruz :)

Teşekkürler.

Btwin Rockrider 540 düşünüyor idim. fakat duyduğuma göre çokta kaliteli değilmiş.

1500 Maks 1600 TL bütçem var. Hardtail bir bisiklet istiyorum maşa kilitlenebilirse iyi olur düz yolda işime yarar. 27 Vites li olmalı boyum 185 kilom 65 yaşım ise 17.

Ömürlük bir bisiklet istiyorum teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Merida Crossway 20-V ile Carraro Sportive 227 arasında kaldım. Forumu 2 haftadır inceliyorum, çok da bilgi edindim sayenizde, anladığım kadarıyla Carraro donanım açısından çok daha iyi fakat yorumlara bakılırsa kadro ve satış sonrası servisi nispeten sıkıntılı.

Merida'nın kadrosuna herkes çok güveniyor fakat donanım olarak biraz daha düşük görünüyor, bu da beni ne kadar etkiler kestiremiyorum açıkçası. Fiyat olarak da 300 lira kadar ucuz.

Bugün Kızıltoprak-Fenerbahçe arası bisiklet dükkanlarını gezerken bir satıcı Merida Crossway 20-V'nin gidon boğazının eski sistem olduğundan bahsetti, fotoğraflarda da farklılık farkediyordum ama sadece görsel bi farklılık olarak düşünmüştüm. Bu gidon boğazının (ayarlanabilir kısmı kastediyorum) ne gibi artıları eksileri olabilir?

Bahsettiğim bisiklet şu: (link)

Bir de Merida'da amortisörlü sele gözüme batıyor, bundan ötürü güç kaybı yaşanabileceğini okudum. Sanırım bunu bir sele borusu alarak çözebilirim. Ne dersiniz?

Ve siz olsanız kalite/satış sonrası servis vb. bakımından bu ikisinden hangisini seçerdiniz?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

@riggs kalite mi performans mı istediğinize, bisikleti aldıktan sonra donanımı yükseltip yükseltmeyeceğinize karar verip ona göre seçim yapın.

Ben olsam kaliteye yönelip merida alırım

ghost lector 3 hakkındaki görüşleriniz neler acba?(Mavi-Beyaz)

@EmreTzn090909 10 numara 5 yıldız bisiklet fakat o bisikleti alacak bütçeyle neredeyse sonsuz seçenek çıkıyor. Karar vermede kolaylıklar dilerim :D

Merhaba yaklaşık 10-12 yıldır bisiklete binmiyorum. Öncesinde 15 yıl binmişliğim var ama çok bilinçli değil. O zamandan beri epey değişmiş piyasa. Ben kabaca şehir/gezi bisikleti tarzı bir bisiklet alıp tekrar binmeyi düşünüyorum. İlk bakmamda şöyle bir modele gözüm çarptı:

(link)

buna denk veya alternatif ne önerebilirsiniz? Teşekkürler.

@mag öncelik alternatif için bütçeniz çok önemli tabi ki istediğiniz özelliklerde. Mesela önde amortisör istiyor musunuz?

Merhaba 3 yıllık salcano city sport kullanıcısıyım. Hem bisikletimi yenileyip bir ust segmente gecmek hem de kisa turlara cikmak amaçlı bisiklet almak istiyorum.
Giant roam o (link)
Ve Scott sub cross 20 (link) arasinda kaldim. Bu fiyat aralığında baska tavsiyeleriniz olur mu? Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Herkese selamlar değerli forum üyeleri :)şehir-tur bisikleti almayı düşünüyorum, ikinci el veya sıfır bütçem 1000 - 1200 TL Falan, Ancak şehir dışı kamplı turlara da çıkmayı planlıyorum kelebek gidon bagaj gibi eklemeler yapacağım. Genellikle asfalt yollarda yeri geldiğinde hafif arazi köy yollarına girebileceğim bir bisiklet arıyorum. Bütçede cüzi oynama olabilir. merida crossway serisi çok hoşuma gidiyor ancak pahalı tavsiyeleriniz nelerdir ? nelere dikkat etmemi önerirsiniz ? Kadro boyu kaç olmalıdır boyum 1.80 şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim:harika:

Btwin RR 540 önerirmisiniz 1500-1600 Maks bütçem var. boyum 185 kilom 65 yaşım 17.

Ömürlük bisiklet istiyorum öneri yapın lütfen

Şu an aklımda belirttiğim gibi Ghost'un Kato 3'ü var buna alternatif olarak önerebileceğiniz MTB var mıdır abilerim?

Arkadaşlar yeni bisiklet alacağım siz hangisini almalıyım bianchi montana d mi yoksa xc 100 mü veya 150 de olabilir

(link) bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz fiyatını hakediyor mu? sportive 230 veya guipago 1730 yerine almaya değer mi?

herkese merhabalar

şehir bisikleti olarak kafamda bir kaç model var.ama hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim.bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum
aslında bütçe olarak sorunum yok.ama yinede çok fazla para bağlamak istemiyorum.çünkü şuanda işşisizim ve açıkçası cepten çok fazlada yemek istemiyorum :). bütçe olarak 2200 lira belki değecek bir bisiklet olursa 2800 lira civarına çıkabilirim.

alacağım bisikleti genel olarak ist içinde kullanacağım.çok uzun turlara pek katılabileceğimi;en azından ilk başlarda pek düşünmüyorum.
süratten çok konforlu sürüş sağlayacak bir bisiklete ihtiyacım var
kafamda sedona 420 ve 330 ile merida'nın speeder 100 ve 200 ile crossway 40d modelleri var.
yardımcı olarak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Herkese merhabalar.
Forumda henuz yeniyim.Forumda arama yaptim lakin kkc den bisiklet satin alma gibi bir baslik cikmadi.Varsada ben gormedim.Simdiden ozur dileyerek konuya girmek istiyorum.
Konu=kkc den bisiklet alma
Satan bayi=akcanlar
Alinacak olan bisiklet turu=trek
Fiyat listesi ve modelleri=
Trek marlin 4 450€
Trek marlin 5
540€
Trek marlin 6 650€
X cliber 6 690€
Cliber 7 800€
X cliber 9 1000€

X vert 4 2016 690
X vert 4 2017 1100€
Sorum sudur=Fiyat ve model baz alindiginda fiyatlar sizce caiz mi?
2-birde saticiya israrla sunu sordum:burdan cikarken gumruk versigi alacaklar mi?cevap hayir dedi.Bir arkadasim da dediki ordan cikarken almazlar lakin mersine girdigin anda gumruk keserler.dedi.
Forumun degerli uyelerinden beni bu konularda aydinlatmalarini istesem bana yardimci olurmusunuz?
bu fiyat araliginda kkc gitmeye deger mi?bu konuda hic bir arastirma yapmadim.Konu ile ilgi ne biliyorsaniz lutfen bildiginiz dahilinde yardimci olun.Simdiden tesekkur ederim herkese.

Geri