Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@canakan

@canakan kadro boyu 53 cm ise aşağıda ki linkte Trek madone 6,5, full sram red,mavic ksyrum sl jantlı bir bisiklet var. 4500 TL gibi bir rakam isteniyor. Yalnız ikinci el, model ve renklere bakıldığın da 2009 üretimi sanırım. Ne durumda olduğunu gidip görmek gerekir.

(link)

Scudo
@Kara657 2015-veya 2016 dır büyük ihtimalle

Arkadaşlar merhaba,
1700 tl ye Carraro 829 alacağım acera vites mevcut, ancak 2. El az kullanılmış bir cube buldum 1200 tl ancak vitesler altus. Çok arada kaldım, yardım için yorumlarınız rica olunur. Boy 193 kilo 130 bacak boyu 88.

@darthbatoo Carraro ön altus arka acera cube nin hangi modeli

Cube aim xl 2015 model çok az kullanılmış, faturalı. Carraro da iyi ancak ybs bisiklete iki sefer gittim ilkinde ilgi alaka yok kendim gittim buldum bisikleti ikincisinde fiyat bu pazarlık yok peşin alırsan al denilince artık carrarodan soğudum, hem daha ucuz hem daha kaliteli kadro diye Cube alacağım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Arkadaşlar merhaba. Bisiklet almayı düşünüyorum. Ama daha önce hiç almadım. Öncelikle bisikleti her gün sürmeyi düşünüyorum. Uzun yol katetmeyi planlıyorum. Samsunda yaşıyorum. Şehir düz. Ona göre bir bisiklet olmalı. Bir de rahat olmalı. 26 jant 21 vites istiyorum. Fiyat sınırı 500 liraya kadar. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. İkinci el de olabilir. İyi forumlar

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Bir konu hatası yaparsam kusuruma bakmayın. Ben yaz döneminde hem biraz kondisyon hem de keyfim içim işe bisikletle gidip gelmek istiyorum. Yol toplamda 18 km fakat benim bütçem çok kısıtlı 250-300 liraya çıkabilirim en fazla bana şehirde sürülebilecek ne markalar önerirsiniz?

Yukarıda belirttiğim gibi ikiside birbirlerine çok yakın ürünler fakat tanıdığım insanlar Ghost'un fiyat performans olarak biraz daha iyi olduğunu söyledi sizin fikriniz nedir merak ettim

İlk öncelikle merhaba iki bisikletten birini bulunduğum şehirden ikinci el olarak alacağım bianchi çok övülmüyor ama mossoda da sti kollar yok sanırım bianchi sti diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Bianchi claris set, mosso ise tourney. Sizce hangisini almalıyım ikiside 1100tl ye gelecek?

Btwin rockrider 520 s almayı düşünüyorum yorumlarınız neler

Dosyalar

• Screenshot_20170528-120150.png
    Screenshot_20170528-120150.png
    32,7 KB · Okunma: 12
Merhaba arkadaşlar 10 yaşında iki kızım var malum okullar kapanacak bisiklet istiyorlar aklımda btwin katlanır 6 vitesli bisikletler var ama fiyat malum 750 iki tane 1500 tl acaba 10 yaşında bir çocuğa bu bisikleti alsam abartmış mı olurum ? Yoksa iki tane 300-400 tl arası bir bisiklet mi almak daha mantıklı?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sonunda bisiklet almacagim fakat hangisini almam konusunda bayagi kararsızım bütcem 1500-2000 tl arasinda aklimda suan icin rr 540 var sizce bu fiyati hak ediyormu? yada 2000 tl ye kadar onerebileceginiz baska bir hardtrail dag bisikleti varmi? varsa onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

İyi Günler Arkadaşlar. Eşimle birlikte bisiklet almak istiyoruz. Ancak çok tecrübemiz olmadığından danışmak istedim. Kullanım alanı genel olarak İstanbul/sahil kesimi. Onun dışında sahile ulaşana kadar ki asfalt, kaldırım, kısmi trafik, hafif yokuşlu yollar.
Bir kaç model seçtim arasından taviye edebileceğini ya da başka model önerebileceğiniz varsa sevinirim. Teşekkürler.

Kron TX100 (link)
Kron TX150 (link)
Carraro Sportive 220 (link)
Carraro Sportive 124 (link)
BTwin Riverside 500 (link)
Mosso Legarda 1721 MSM V (link)

@lanterna mosso legarda 1721 msm DERİM

1-Arka lastikler zırhlı olduğu için sizi yollarda diğerlerine göre daha çok korur
2-Sizin için sabit maşa olabilir ancak bayan için sabit maşa biraz daha konfordan ödün verir.
3-Mosso kadroda ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum.
Ön Attırıcı Turney arka Altus ve kesinlikle V fren derim

KİLİTLİ VE SABİT MAŞALAR burada da konu var fikir edinebilirsiniz.

@lanterna Amortisörsüz şehir bisikleti tarzı bisikletleri öneririm eşinize de size de. (link) gibi düz gidon, sabit maşa bir bisiklet sizi sorunsuz götürecektir.

@burakkocal merhaba bu bütçeye sıfır iyi bisiklet bulmak zor 250-300 aralığında sahibinden de 2. el salcano, bisan, bianchi bir çok bisiklet var bunlara bakabilirsin

Merhaba ben 755 dolar değerinde bir dirt jump bisikleti alacağım hibike adlı siteden. Fakat gümrük vergisi ne kadar olur bu sene değişti sanrım kurallar. Teşekkürler şimdiden

1 ay içinde uzun tur yapıcam. Bütçem malesef fazla yok ( Max 1300) Gönlüm istiyor carraro sportive 225 veya 224 almak istiyor fakat onu aldığım zaman heybe almaya para kalmıyor. Sizce kron 150 tx almalımıyım? Uzun turlar için elverişli bisiklet mi ?

Geri