Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@Işıklar Gazisi anladim simdi ben uzun sure mtb kullandim ve acikcasi yol bisikleti de biraz zor olucak gibi geliyor basta cok masrafli olur mu ?

Scudo
@BerkayGrgl evet konyalıyım , fuji ve meridaya bakabilirsin

Bu bisikleti mossobisiklet.net ten siparis verecem...
Bu site guvenilir midir...
Ilk defa netten alacam da, yorum yaparsaniz cok sevinirim...

Mossbisiklet.com da var ama ben mossobisiklet.net ten alacam...?

Marka destek hattında mosso kısmında ilk önce çıkması lazım ama ben link atayım diyordum ki orayı çoktan bulmuşsunuz:).

• Beğen
Tepkiler: Pharmacist1649
@BerkayGrgl O fiyata ne yazık ki claris grupsetli bisikletler bile satılmıyor artık :kötü: İkinci ele yönelmenizi öneririm.

H
@berbatine1
Hocam bence sedona 2015 840 bakin derim. 2. El piyasada cok var. Uzerinde sram set var. Ben alicaktim sonra kadro boyu bulamadim. Kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba, bisiklet konusunda yeniyim cyclocross bisiklet toplamayı düşünüyorum bileşenleri ve fiyatları yazarsanız çok sevinirim

Arkadaşlar bu üç bisiklet arasında kaldım tercih olarak merida bende biraz ağır basıyor sizce hangisi daha iyidir şimdiden teşekkür ederim

(link)

(link)

(link)
ya da bu fiyat segmentinde önereceğiniz bisiklet var mıdır?

Arkadaşlar bisiklet dünyasında yeniyim bu modeli önerirmisiniz

Bugün kız arkadaşımla bisiklet aldık gitmeden önce kafamızda kron xc150 vardı 2017 üretim sonra işler biraz değişti. Kendime ng450 V 29 2017 900tl, ye kız arkadaşıma ise 2016 V 26 850 Tl ye aldık acaba kron xc150 almalımıydık yoksa seçim doğru mu olmuş. Kronun fiyatı ise 900Tl idi.

@wjaga bence dogru secim. Arkadasim da ng 450 kullaniyor kadrosu hidroform oldugu icin oldukca hafif. Buyuk jant mantikli. Kronun kadrolari cok agir diye biliyorum. Hayirli olsun

@Eren1245
Mosso yu elerdim ben olsam. Başka öneri olarak da şuna bakabilirsiniz (link)

@sgrasgrb toplamakla uğraşmayın pahalıya patlar. İlla toplayacağım derseniz uğraşırız beraber.

Bugün kız arkadaşımla bisiklet aldık gitmeden önce kafamızda kron xc150 vardı 2017 üretim sonra işler biraz değişti. Kendime ng450 V 29 2017 900tl, ye kız arkadaşıma ise 2016 V 26 850 Tl ye aldık acaba kron xc150 almalımıydık yoksa seçim doğru mu olmuş. Kronun fiyatı ise 900Tl idi.

Bisiikleti sehir icii ve asfalt olmayan yolda kullanacağım.Ve sıfır alicagim.Butce 800 TL

@Eren1245 3 Scott ghost ve merida yı karşılaştırdım maşaları haricinde pek farklı değiller.en iyi maşa ghost kato 5te sizin için önemi var mı bilmiyorum ama merida nın maşası masadan diğerleri gidondan kilitleniyor. Hepsi de iyi makineler zor seçim :koptum:

Bu forumda hiç yardımseverlik yok hoca, kaç gündür yırtınıyorum @Mustafa Zeybek hoca dışında adam yerine koyan olmadı, donanım haber'de bisiklet kullanıcısı az olmasına rağmen yardımcı olurlar. Bu forumda öyle bir dünya yok maalesef.

@alperenakal hocam sıfır olması şart, aksi halde düşünülürdü. İlgi alakan için çok teşekkür ederim.

@berbatine1 aslında ben de sıkıldım artık ama yeni mesajlarda bisiklet tavsiyesi görünce bi gireyim belki yardımım dokunur diyorum fakat sürekli aynı sorular gelirse es geçeceğim bundan sonra. Buradaki sürekli aynı sorulardan kastım 800 lira bütçeyle bisiklet tavsiyesi isteyenler. Daha 1 sayfa öncesini okumadıysan banane arkadaşım. Bir de burada tavsiye isteyip foruma tekrar giriş yapmayan yeni üyeler var onlara hiç değinmeyeceğim :D

@Mustafa Zeybek Aman hocam tek umut sensin, sende bırakıp gitme ne olur :) (
)

Ama artık bana bir bisiklet bulalım hocam, çok şey istemiyorum :D 1500 tl hadi 1600 olsun fakat güzel donanımlı, uzun ömürlü bisiklet olsun artık mtb, yol fark etmeksizin donanımlı, kaliteli bisiklet arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri