Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhabalar. Eşime lady kadro bisiklet alıcaz var mı onerceginiz model 2000 tl ye kadar? Ikinci el de olur

Scudo
Herkese merhaba arkadaşlar.Arkadaşımla birlikte bu ay içinde bisiklet almayı düşünüyoruz.Kron xc 150 ile Bianchi rcx 429 arasında kaldık bir türlü karar veremiyoruz.Siz hangi bisikleti önerirsiniz.

(link)

(link)

Merhaba Arkadaslar.

Kendim icin uzun zamandir bisikleg almayo planliyorum.

Internwt Arastirmalarima gore sadano 410 veya kron tx 150 arasinda kalmis idim. Bisikletciye gittigimde sadona 410 yoktu. Kron tx 150 yi gordum. Fakat ban birde carraro sportive 321 i gostersi begendim. Almayi planliyorum. Fakat pek fazla yorum bulamadim bu bisiklet hakkinda.

Forum da kullanicilari varmidir? Tavsiye edebilirmisiniz?

Saygilarimla..

Merhaba Arkadaşlar Ben Bisikleti 30-35km ulaşım için kullanacağım.Yollar Düzgün değil onun için dağ bisikleti istiyorum.Bütçe 750 tl.Şimdiden Teşekkürler

Herkese merhaba arkadaşlar.Arkadaşımla birlikte bu ay içinde bisiklet almayı düşünüyoruz.Kron xc 150 ile Bianchi rcx 429 arasında kaldık bir türlü karar veremiyoruz.Siz hangisini önerirsiniz?

(link)

(link)

Herkese merhaba arkadaşlar.Arkadaşımla birlikte bu ay içinde bisiklet almayı düşünüyoruz.Kron xc 150 ile Bianchi rcx 429 arasında kaldık bir türlü karar veremiyoruz.Sizin öneriniz nedir?

merhabalar herkese. önce kendimden bahsedeyim. kırklareli'nde lise öğrencisiyim. üniversiteye geçince güzel bir yol bisikleti almayı düşünüyorum. şu an içinse şehir bisikleti düşünüyorum. yaşadığım şehir gerçekten ufak ve bisiklete uygun herhangi bir yol yok. dağ bisikletlerimizle (carraro force 310-320) boş boş geziyoruz şehirde. yeni alacağım bisiklet olarak carraro sportive 224'ü gözüme kestirmiştim. 2017 model kırmızı maşalı versiyonu gerçekten inanılmaz güzel gözüküyor. ama o bisikletin ağır olduğunu duydum. sedona 410'u gördüm sonra. düz maşalı ve hafif bir modelmiş. fakat 2017 modelinde bozduklarını okudum. 2016'sını bulabilir miyim bilmiyorum.

son olarak bisikletten beklentilerimi ve bütçemi yazayım.

beklentilerim: hem şehirde hem de uzun yolda kullanmak istiyorum. ayrıca bisiklete spor amaçlı binmeyi de düşündüğümden kondisyonumu geliştirmek istiyorum. yani ne kadar hafif ve hızlı olursa o kadar iyi. v frenli olmalı. süspansiyon istemesem de ondan şimdilik o kadar emin değilim. yalnızca arkadaşımın dağ bisikletinin maşasını kilitleyip onu denedim. tekrar deneyeceğim.

bütçem: 1500 tl. (ekipman dahil değil)

tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba ben karar veremiyorum bi yardımcı olsanız
acaba btwin rockrider 520 mi alsam
yoksa kron xc 150 mi DİSK fren
biri 21 vites xc 150
diğer 27 vites btwin sizce hangisi
yani bilemiyorum ama sizinde yorumlarnızı alayım dedim cevap verirseniz çok iyi olur teşekkürler
indir.jpg
big_877c1300dbd349a6b5583d982eebf78d.jpg

Bu bisikleti almayı düşünüyorum ancak değer mi kararsızım. Başka sabit maşa tavsiyelere açığım.

Fiyat: 2,450

KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE TRIPLE BUTTEDMaşa28"YOL ALÜMİNYUM 1.1/8"SeleSELLE ROYAL SHADOWKrank TakımıSHIMANO FCT551 48X36X26Arka DeğiştiriciSHIMANO XT SHADOWÖn DeğiştiriciSHIMANO DEOREVites KoluSHIMANO DEORE SL-M610 3X10FrenSHIMANO BRM355 HİDROLİK DİSKLastikSCHWALBE 700X35C 37X622 KOJAK RACE GUARD REFLEKTÖRLÜJant28" CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 36H DİSK

Herkese iyi pazarlar, arkadaslar downhill icin öneri bisiklet istiyorum ancak asagida birkac madde belirtecegim bunlari dikkate alirsaniz sevinirim.

*Downhill BAŞLANGIÇ (Hemen metrelerce yukseklerden ziplamaya calismayacagim)
* 2000 TL bütçem var o fiyata zaten full süspansiyonlu alınmaz farklı tercihler yapmamiz mumkun mu?

Sevgili büyüklerim yakın Zamanda bir bisiklet almak istiyorum. Şuan elimde full shimano özel yapım bir bisiklet var ama ben bisikleti biraz fazla hırpalıyorum ve başıma extra masraflar çıkıyor.Bunun için elimdeki bisikleti satıp biraz daha sağlam bir bisiklet almak istiyorum yazdığım seçenekler uygun mudur?
600 tl civarı daha iyi bir bisiklet bulabilir miyim ?
Çok teşekkürler

image.png
Kron bisiklet 650 tl
image.jpeg
Ümit bisiklet 665 tl

1500-2000 lira ara yol bisikleti seçimi için önerileriniz varmi

Herkese merhabalar,
Yakin zamanda ise gidip gelmek icin bisiklet almaya heveslendim ve bir sure modelleri inceledim. Carraronun bu iki modeli dikkatimi cekti. Hangisini secmem konusunda kararsiz kaldim. 321 modelini 52cm kadro boyu ile 1020 tlye buldum. 323 modelini ise 49cm kadro boyu ile 930 tlye buldum. Boyum 180cm. 21inc bisiklete baktigimda kadro bacak arama degiyor yani bir ufak boyunu almam gerekiyor. Kafam cok karisik konu hakkinda fikri olanlar paylasirlar ise sevinirim. Tesekkurler☺

Arkadaşlar ben okula bisikletim ile gidiyorum ve bisikletimin kötü olması benim işimi zorlaştırıyor ve yeni bir bisiklet almak istiyorum .
bisiklet :700 tl bütçem var yol bisikleti olarak düşünüyorum biraz bilgi ve öneride bulunurmusunuz acil

Arkadşlar bianchi rcx 526 alınır mı

Merhaba ben bisiklet seçilen karar veremedim
Btwinn rockrider 520
27 vites
Kron xc 150
21 vites hangisi sizce fikirlerinizi almak istedim
İkiside hidrolik fren

Merhaba sizce kron xc 150 hidrolik fren mı
Btwinn rockrider 520 mı lütfen cevap

Aradığım şeyi tarif edeyim;
Mesela bir bisiklet almak istiyorum.
Tür: Dağ Bisikleti
Tek süspansiyonlu olsun. Ön süspansiyon: XCM
Ön vites: Acera/Altus
Arka Vites: Acera/Altus
Lastikler: Fark etmez.
Ağırlık: 10-16 kg
Göbekler: Quando vs.
Kısaca, bu şekilde parçaları yazarak bisiklet arayabileceğim bir yer var mı?

bisiklet alacagim lakin anlamiyorum. bubkonuda maillesecek birisini ariyorum. 05323022911

Bu bisikleti almayı düşünüyorum hiç bir Türkçe kaynaktan yorum bulamadım. Bilgi sahibi olan yok mu?(link)3,400 tl eder mi bu sistem?
BEDENLERXS, S, M, ML, L, XL
RENKLERGreen/Black, Black/Blue
KADROALUXX SL-Grade Aluminum
ÇATALHybrid Composite, OverDrive Steerer, disc
GİDONGiant Connect
GİDON BOĞAZISport
SELE BORUSUGiant D-Fuse Composite
SELEContact Forward
VİTES KOLLARIShimano Tiagra
ÖN AKTARICIShimano Tiagra
ARKA AKTARICIShimano Tiagra
FRENLERTektro TK-R312 Giant Specific, Dual PivotFinish need must Match Tiagra brake color
FREN KOLLARIShimano Tiagra
ARKA DİŞLİShimano Tiagra 11-32, 10s
ZİNCİRKMC X10
KRANK TAKIMITiagra 34/50
BOTTOM BRACKETShimano, Press Fit RS500
JANTLARGiant S-R2
GÖBEKGiant Tracker Sport Road
JANT TELLERİStainless Steel
LASTİKLERGiant P-SL 1, Front and Rear Specific, 700×25, Folding

Geri