Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhaba çok sevinirim yardımcı olursanız.2010 Eylül doğumlu oğlumun şu anda kullandığı 16 jant bisikleti büyüterek daha büyük bir bisiklet almayı düşünüyorum, çünkü onun kullandığı bisikleti de 4.5 yaşındaki kardeşine vermeyi düşünüyorum. Büyük oğlum 16 jant bisiklete oldukça hakim. Aslında 20 jant düşünüyordum, ancak gittiğim bisikletçi 24 jant almamı önerdi. Oğlumun boyu şu anda 118 cm bacak uzunluğu 52 cm. 800 TL fiyata kadar bütçem var. Sizce ne almalıyım. Teşekkürler.
(link)
(link)
(link)
Bu üç modelden hangisini önerirsiniz? Veya başka bir model önerir misiniz?

Scudo
Carraro Sportive 220 satan olursa görüşebiliriz :) (ANKARA)

Meraba manisada oturuyorum şehir yol bisikleti almak istiyorum biraz araştırma yaptım carraro sportive 225 nasıl ilgimi çekti sizinde tecrübelerinizle yardımlarınızı bekliyorum

Birde önere bileceğiniz ürün varmı acaba

@ahmetim03
Hayırlı olsun güle güle kullanın

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmetim03
Bisiklete yeni başlıycam önere bileceğiniz sehir tur bisikleti varmı ben carraro sportive 225 i buldum başka secenekvarmı bütce 1500 tl civarı

@Oğuz45
2015-2016 model sedona 410 alabilirsin. Kask, gözlük, ışıklandırma gibi ekipmanlar-düzgün malzemeli- 200 tutar. 1300e de rahatlıkla sedona 410 bulabilirsin. Sitesinden baktığın 2017 model olacaktır. 2017 modelleri iyi değil, bakmana gerek dahi yok.

Merhaba arkadaşlar ..
Ben bu forumda yeniyim ..

Salcano city fun 70 almaya düşünüyorum ulaşım için kullanacağım..

Yalnız yolum biraz uzun ..
İstanbul başakşehir guvercintepe den yenibosna ya işe bisikletle gitmeye düşünüyorum .. olur mu acaba !?

Bisiklet için tavsiyelerinizi rica ediyorum.. !!

Şimdiden teşekkür ederim !!

Merhaba,

ilk bisikletim olacak . KRON TX500 V buldum 999TL ye. iyi midir bu fiyata ? (link)

boyum 1.95 iç bacak boyum 93 cm 58+cm sehir bisikleti alacağım maximum 1500 tl'ye kadar hangi marka ve model öneriyorsunuz kafayı yiyeceğim 3 haftadır araştırmaktan perişan oldum.

Selam. 6. 7. Bin tl ye kadar çıkabilirim . ustalar dan mtb tavsiye si istiyorum, 29 jant öncelikle 27.5 da olabilir . Yani sizin bu kadar bütçeniz olsa ne alırdınız

Arkadaşlar salcano insonimia 50 alacağım 2.el
Kask kilit led lamba pompa km sayacı arka sele fiyatı 900 tl. sizce nasıl . pahalımı tavsiyeleriniz beklerim.20170313_122946.png

Merhaba!Kendime bir bisiklet almak istiyorum 175 boyunda ve 60 kiloyum.İki bisiklet arasında kaldım.Şehir içi ulaşım amaçlı kullanacağım. Salcano City Fun 70v mi Ümit 2863 Magnetic V mi? Ümit Bisiklet hakkında sözlüklerde okuduklarım pek iç açıcı değildi gerçi tarihleri eski.Siz ne düşünüyorsunuz?

En son lise sonda kullandığım bisiklete 39 yaşında tekrar bir kanım kaynadı. Amaç pazar sabahı Belgrad ormanında veya haliç etrafında 3-4 saat tur atmak. Sorun ise 130 kiloyum boy 193. Açıkçası Decathlon'da Btwin RockRider 520'yi çok beğendim ama kararsızım. XL olanı olur gibime geliyor. Bu boyda kitlede herhangi bir öneriniz olur mu? Misal 27,5 değil de 29 jant daha mı iyi olur?

Arkadaşlar sizlerden özür dileyerek söylüyorumki bisikletin donanım olarak bir tecrübem yok fakat kullanmaktan çok zevk alıyorum gerçekten çok seviyorum pek anlamıyorum donanımlarından hangisini seçmek konusunda vs. ayda 1 böyle 40 km yol felan yapmak istiyorum şehir içi gezmek istiyorum bana ve bütçeme uygun donanım tavsıyesi bisiklet tavsiyesi konusunda yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim

Merhabalar,
ismim alp. Ben uzun süredir bisiklete ilgi duymama rağmen okul falan filan derken vakit fazla ayıramadım. Şuan hayatım bir düzene oturmuş düzende ve bir bisiklet almak istiyorum. Kendi küçük bilgi haznemle birkaç bisiklet belirledim ve hangisi olması konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Hedefim 6 ay sonunda 300-400 km lik bir tura çıkmak. :)

bisikletler
1.Kron XT 1000 28"
2.URBAN SHAPER 400
3.KTM LİFE TRACK
4.KTM LİFE ROAD
5.Ghost Panama X5
6.WHISTLE GUIPAGO 1730

Bu bisikletlerden birisi olacak.Ancak aklımı çelecek bir bisiklet önerilerinize de açığım. max 2300 ü zorlayabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Konuşma Başı
21:15
Merhabalar, ben Canakkale de 4 sene lise okudum bu zaman zarfinda dedemin Umit marka sehir bisikletiyle bayagi bir tecrubem oldu fakat 4 sene sonunda biraz benim hircin kullanimim (kaldirimlardan sert inme, hizli surme vs) nedeniyle bisiklet suan iskartaya cikti denilebilir. Ve ben suan biriktirdigim 1.100-1.200tl ile genellikle Canakkale icinde surmek icin (yurttan universiteye) ve bazende turlara (Canakkale etrafi) gitmek icin bir bisiklet ariyorum. Etrafimda bisikletten anlayan birileri olmadigi icin bu sayfaya sormayi uygun gordum, yardimci olursaniz sevinirim. Not: Boy:174cm Kilo:61

Geri