Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@mesut1905 fiyatına göre donanımı düşük . markaya para alıyorlar. o fiyata ful slx mosso var .

Scudo
Carraro 225 için hangi pompayı tavsiye edersiniz? :uzgnm:

@Hestiax 52 kadro sana tam olur.052 ile 062 arasında jant farkıda var.ileri seviye için 105 ve rs10 jantlı 062 uygun.yeni başlayan için tiagra uygun stock carraro jantlı 052 uygun.hatta 042 yede bakabilirsin500 tl fark var arada ama hemen hemen aynılar.

Yorum yapan yokmu arkadaşlar
Sizce 2.el olarak bu fiyata ne diyorsunuz

@Bunyaz&fb
Adam ne için satıyormuş bunu öğren imkanın varsa iyice incele disk fren i maşayı falan bak yojsa ilerde başını ağrıtabilir ve 800 tl civarına indirirsin pazarlıkla

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bunyaz&fb
2015 fuul deore set 30 vites mosso var isteyen görebilir bursada faturalı

merhabalar arkadaşlar uzuuuun bi aradan sonra bisiklet almaya karar verdim ve yaklaşık iki haftadır araştırıyorum. işin içinden çıkamayınca tabi ki foruma başvurdum yazılan makaleleri ve tavsiyeleri okudum bilgi edinmeye çalıştım. eğer vakti olup cevap verecek bir arkadaş var ise;
Ankara Batıkentte yaşıyorum ve boyum 178 kilom 83
sadece burada kullanmak için değil yazın tatilde nereye gidersem götüreceğim bir bisiklet arıyorum bütçem 1000 tl
(özellikle dağ bisikleti istiyorum fakat şehirde de kullanmak istiyorum)

bu şekilde kimse bakmıyor sanırım
o zaman şöyle yapalım

-kron xc serisi
-salcano ng serisi
-corelli cyborg ve jazz serisi

bütçeme uygun bunları buldum yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca arkadaşlar md hd değil de v fren sistemi tercih etmeyi düşünüyorum bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim birde tabiki şu ön amortisör kilit mevzuu var iyi değil diyorlar bi kaç model varmış onlar dışındakiler iyi olmuyormuş yardııımmmmm!!!

Merhabalar,
ismim alp. Ben uzun süredir bisiklete ilgi duymama rağmen okul falan filan derken vakit fazla ayıramadım. Şuan hayatım bir düzene oturmuş düzende ve bir bisiklet almak istiyorum. Kendi küçük bilgi haznemle birkaç bisiklet belirledim ve hangisi olması konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Hedefim 6 ay sonunda 300-400 km lik bir tura çıkmak. :)

bisikletler
1.Kron XT 1000 28"
2.URBAN SHAPER 400
3.KTM LİFE TRACK
4.KTM LİFE ROAD
5.Ghost Panama X5
6.WHISTLE GUIPAGO 1730

Bu bisikletlerden birisi olacak.Ancak aklımı çelecek bir bisiklet önerilerinize de açığım. max 2300 ü zorlayabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yazıyoruz boşa sanki ilgilenen yardımcı olan bir kişi bile çıkmıyor

Maç 1500 bütçemiz var dağ bisikleti istiyorum . Yola da cıkıcam.1.85 65 kg yim

Sevgili forum üyeleri öncelikle herkese merhabalar, önümüzdeki Temmuz ya da Ağustos ayı içerisinde İstanbul'dan Doğu Karadeniz'e doğru bir tur planlıyorum, şuan elimde 29'' jant mtb var fakat yeni bir bisiklet almaya karar verdim bunun için ayırdığım bütçe ise 4000 TL maksimum 4500 TL'ye kadar çıkabilirim.

Linkteki ürün sizce uygunmudur bu yolculuk için: (link)

Not olarak belirtmek istediğim yolculuğum sırasında yanımda çok fazla çanta ya da bagaj olamayacak.

Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

@alp.gocekli Kesinlikle 2. sıradaki Lapierre. Çünkü sabit maşalı. Diğerleri her ne kadar kilitlenebilir maşa olsa da Rock Shox olmadıkça, Fox olmadıkça; nanay. Hedefinin tur olduğunu da düşünürsek en iyisi sabit maşalı bir bisiklet. Lapierre'de bulunan ön-arka bagaj delikleri ile ihtiyacını fazlasıyla karşılamış olacaksın.

Arkadaşlar shimano öğrendim fakat sram de kafamı kurcalayan bir şey var. Atıyorum 105 sette 5700-5800 diye modeller var. Sram'de nasıl? Bir caad 10 buldum sram red'li fakat çok mu eski bir red serisi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

(link)

@alp.gocekli Yeni bisiklet alırken, ihtiyaçlara en uygun olanı almak gerekir. Sonradan bir şey takmak üzere bisiklet almayın bence. Zira Fox'a vereceğiniz para ile yeni bir bisiklet daha alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar sizlerden bisiklet türü önerisi istiyorum bir süredir araştırıyorum fakat karar veremiyorum, hatada yapmak istemiyorum çünkü yanlış bir başlangıç hevesimi kırar..

Bisikleti kullanım alanım Günlük ilçe içinde işe gidiş geliş (iş ev arası 2-3 km), bunun dışında önemli olan boş zamanlarda 30-40-50 km Çevredeki köylere gidip günübirlik turlar yapmak olacak.
İlçenin şehir içi yolları asfalt fakat baya bozuk.. ilçe ve köyler arası yollar asfalt fakat öyle kaymak gibi değil iri dökülmüş asfalt sanırım ağır kış şartlarından dolayı.Köy içi ve yaylalara çıkan yollar stabilize yollar inişli çıkışlı.

Bu şekilde bisikleti bir yıl kullancam en az, seneye batıya döndüğümde de belki bir yıl daha kullanır günübirlik turlara devam ederim daha sonra bu bisikleti elden çıkarıp 4-5 günlük turlar yapmaya aynı zamanda günü birlik doğa turları yapmaya olanak sunacak bir türe geçicem.

Bu şartlar için bana bisiklet türü tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum bende o türler içinde bütçeme göre bisiklet tercihi yapcam.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Bana uygun olarak öncelikle "hybrid bisiklet" türü düşündüm, daha sonra "MTB cross country" yada "Yol CYCLOCROSS" türleri dikkatimi çekti, bunlar yada bunlar dışında bana uygun tür ne olur?

@alp.gocekli Lapierre de iyidir. İçiniz rahat olsun. İlla KTM olsun dersen (link) evladiyelik. Tur için yapman gereken bir çok masraftan da kurtaracak bu bisiklet. Bagajlar, Brooks ve çamurluklar. Gözle görünmeyen ciddi masraflardır bunlar.

Tabi yine de yüksek fiyatlı bir bisiklet.

Uzun bir süre şehir bisikleti(carraro sportive 220) kullandıkdan sonra yarış bisikletine geçmeyi düşündüm.Biraz araştırma yaptıkdan sonra kron rc3000 in görünüşü oldukça hoşuma gitti(özellikle mavisi).Fiyatı 2938 tl bu fiyata önerebileceğiniz başka bir bisiklet varmı. Şimdiden teşekkürler.

Geri