Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@BakireTavuk

Hiç mi değerimiz yok sanki hiç böyle bir soru sorulmamış gibi kalmış yok mudur bu işin uzmanı

Scudo
@ahmetim03
Bence kron

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmetim03
@BakireTavuk
Forum soru cevaplamada ciddi manada zayıf ama bugün benim sorumu bir arkadaş cevapladı sağolsun...

@ahmetim03
Salcano city fun 60 ve kron tx 150 kullandım. İkisi arasında büyük bir fark yok. Bence kron bir tık daha ötede. Ama sen hangisini begeniyorsan onu seç bence. Saydıkların arasında en iyisi sedona derim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
arkadaşlar merhaba ben uzun süredir düşünüyorum ve bir türlü karar vermedim bisiklet çok fiyat konusunda biraz düşük bütçeli çok pahalı olmayacak kararsız kaldım bugun bir tane gördüm istediğim bisiklet o tarzda ben sadece evden ıse isten eve gitmek icin ve yeri geldimi otobüslere de sokmalıyım katlanabilir bisiklet arıyorum ve bu bisikletlerin vitesleri neden kucuk oluyor ve bu vitesleri ekstra artırma şansımız var mı almadan tavsiyeleriniz neler

istediğim bisikletler tavsiye ve fikir bekliyorum arkadaslar saygılar

(link)

(link)

bunlar gibi bisiklet fren olarak disk fren tercihim

Merhaba hali hazırda elimde eski bir Bianchi Ares FS takozu var oldukça ağır geliyor bana, bulunduğum il oldukça yokuşlu eğimli olduğu için değiştirmeye karar verdim.

İnce teker bisiklet almayı düşünüyorum olabildiğince hafif. 700-800 lira arası bir bütçe ayırdım. Aklımda MOSSO LEGARDA 1621 MDM var. Aslında yol bisikleti istiyorum ama stabilize yola da gireceğim ve bütçe yeterli olmadığı için uygun olmaz diye düşündüm.

Boyum 180cm, ağırlığım 85kg. Beni yokuşlarda boğmayacak bisiklet öneriniz var mı?

İYİ FORUMLAR

(link)

Bu ilanda yer alan bisiklet sizce nasıl ? Mosso Legarda 1421 - Kadro Boyu 54 - Boyum 172/175 Arası - Kilo 85-86 Civarında

İlan Sahibinin Açıklaması:

MOSSO LEGARDA 1421 28 JANT Ş.BİSİKLETİ.
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
1. FULL SHİMANO SET
2. ON VE ARKA TEKERLEKLER MANDALLİ RAHATLİKLA SOKULUP TAKİLABİLİR
3. KİLİTLENEBİLİR VE SERTLİGİ AYARLANABİLİR MASA
4. FULL ALİMİNYUM KADRO
5. AGİRLİK 12.7 KG
6. 3X7 VİTES
7. V FREN
L BEDEN DEVAMİNA İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ.
BİSİKLET AGUSTOS AYİNDA ALİNDİ VE GARANTİ BİTİSİNE 18 AY DAHA VAR...
UCRETSİZ BAKİM KUPONU VAR YAZLİK BAKİMİNİ UCRETSİZ OLARAK YAPTİTABİLİRSİNİZ.
BİSİKLET SADECE ANKARA İCİ 20 KM KULLANİLDİ SİFİR AYARİNDA
VE YANİNDA
1. KASK...60TL
2. ELDİVEN...30TL
3. YAMA KİTİ...5TL
4. POMPA...25TL
5. BİSİKLET CANTASİ...40TL
6. REFLEKT.ORLER...5TL
7. ON VE ARKA OLMAK UZERE PORTATİF UYARİ İSİKLANDİRMASİ...30TL
8. SULUK TUTUCU...20TL
9. ZİL...20TL
10. MULTİCOMBİNEZON KİLİT...35TL
11. ANAHTAR SETİ VERİLECEKTİR...25TL
BİSİKLETİN SİFİR FİYATİ. 950 TL YANİNA BU ÜRUNLERİ KESİNLİKLE ALMANİZ GEREKECEK ORTALAMA 250 TL DAHA HARCAMİS OLACAKSİNİZ....
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE CİDDİ ALİCİLAR İRTİBATA GECSİN... SAYGİ GOSTEREN SAYGİ GORUR...

@muhammetcelik
Kötü. 2016 modelleri zaten o civarda. 14 model bisiklet 0 ayarında kgkfkfkfkf
Buyur link
(link)

@ahmetim03
Legardanın f/p oranı daha iyi.
@BakireTavuk
Yol bisikletleri hakkında bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdım hocam.

• Beğen
Merhabalar. Bayan için şehir bisikleti bakıyoruz ancak hepsi vıntage tipte yani biz biraz sportıf tarzda daha agresif istiyoruz uzun yol turda yapılacak 2. El tercihimiz ama sıfırda olabilir..

Tavsiyelerinizi yorumlarınıı bekliyorum.. Marka model olarak söylerseniz de süper olur..

Şu iki bisiklet arasında kaldım, sedona 2200 ve carraro 2400 tl:
carraro big 1027
sedona 840
Hangisini seçerdiniz?

Mosso Legarda 1621 MDM

Mosso Legarda 1621 MSM

Mosso Legarda 1721 MDM

Btwin Rockrider 340

Carraro Sportive 220

Bunlardan hangisi ? Artık birinden birini alacağım gibi :)

@muhammetcelik
Rockrider diğerleriyle aynı kategoride değil öncelikle. Disk frene ihtiyaç duyup duymadığınıza karar verin, ve maşanın sabit mi yaylı mı olacağına. Sonrası kolay zaten.

@LelouchReyiz
Carraro özellik olarak daha önde.

Arkadaşlar yaza doğru yol bisikletine geçmek istiyorum. Ama bütcemde çok değil 2000tl civarinda Btwin Triban 520 alsam nasıldır fiyat performans açısından.

@AliMurat
Kron RC 1000 2017 modeller güzel duruyor ben de düşünüyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)
Bu bisikletin hangi Yıla ait olduğunu öğrenmem lazım hiç bir katalogda bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Accel bisiklete sordum ilk kez gördüm dedi.

@BakireTavuk merhaba dostum başlangıç için fena değil derim ben ama grupset clarıs bisiklette yani en alt sekmen... sıfır yerine ikinci el bisikletlerede bakmanı tavsiye ederim bana göre bi kaç sınıf üstünü bulursun belki.. fiyatına gelince de bu model mossonun kendi sitesinde 1.800 demek ki piyasası bu yine de aceleye getirme derim

2000tl bazında Triban hariç diğer bisikletlerde Shimano Claris var Triban 520 de Sora var.
@mehmet19899

Merhabalar

Yol bisikletine başlamak istiyorum araştırmalar yaptım. Sedona 640 ve Carraro Cr Race 052 arasında kaldım. Tiagradan dolayı Carraro 052 yi seçtim. Cuma günü Maraton Bisiklete gittim bisikleti görmek için gayet şık bir alet bildiğiniz tay gibi birde 062 modeli vardı 105 setli 052 3000 tl dedi 062 3800 tl şimdi bazı sorular sormak istiyorum

1 Tiagra set ile 105 set arasında çok büyük fark var mıdır ? 800 tl ye değer mi ?

2 105 Set 22 vites başlangıç modeli olarak zorlanır mıyım ? Çünkü hiç kullanmadım ve vitesleri bir garip fren kolunu eğip attırıyorsun

3 172 boyum var 52 kadro uygun mudur ? yaşım 18 (Maratondaki abi orta yere geç ayaklarını yere bas dedi bacak aranı rahatsız etmez se uygun falan dedi doğru mudur)

4 Bisiklet alma konusunda deneyimli olmuşlar varsa alırken bisikletin neresini kontrol etmeliyim ?

5 Sedona 640 2017 claris set ile neden bu kadar pahalı kadrosu falan mı iyi (3540 TL)

alışveriş sırasında bisikletçinin çakallığına uğrayıp mağdur olanlar varsa hikayesini yazabilir öğrenmiş olurum ve daha dikkat ederim

Mosso legarde 1624 v modelini kullanıyorum, memnunum; gerci çok kullanma fırsatı bulamıyorum yazlıkta çünkü ancak arkadasın dediği gbi belli bir kalitesi var mossonun. Bnm bisiklet v frenli, yazlık toprak ve cakıllı yollardan oluşuyor ama gene de mtb secmedim,

Geri