Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

kolay gelsin arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi yeni başlıyorum iki model belirledim kafamda ama kara veremedim hangisi olacağına görüşlerinizi bekliyorum

1. (link)

2. (link)

bisikletler bunlar... Bir de boyum 1.87 55 cm kadro bana olur mu? bisikletci L kadro dedi.

Scudo
Herkese merhaba geçen hafta biraz araştırdım ancak internetten pek bir şey bulamadım aslında pekte anlamıyorum bisikletin kalitesinden sadece iyi bir bisiklet alıp yıllarca rahat rahat kullanmak istiyorum internetten pek bir şey bulamayınca bulsam da güvenemeyince bende Bursa da ki şubeleri gezmeye başladım bütçeyi söyleyince 2. hatta 3. sınıf insan muamelesi yaptılar ancak yılmadım ve uzun bir arayıştan sonra şu bisikleti buldum (link) belki buradaki yanlıştır adı bu ''2017 Mosso Cavalier Claris'' 2000 TL dedi adamla öyle bir pazarlık yaptım ki bağırmayı çağırmayı küfürleşmeyi bırak kavgaya kadar gidiyordu yanımdaki arkadaşım korktu en sonunda 1750 TL dedi 5 kuruş az versen kabul etmem dedi bir de pedalla kilit verecek sizce iyimi daha iyi bir tavsiyesi olan var mı okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 79121691.jpg

Arkadaşlar merhaba. Ankara içerisinde mosso alan kişiler nerden aldıklarini ve memnuniyet derecelerini söyleyebilir mı ? Mesela yeni Ankara motor hakkında olumlu şeyler okumadım . Şimdiden teşekkürler

@Ahmet Bilge Kaan AKIN dostum bütçen şuan buna yetiyor. Elimde 3-4 bin olsa zaten direk tur bisikleti alacağım. Fakat yavaş yavaş 5-6 ay içerisinde toplayacağım için bunu alıp o zamana kadar kondisyon çalışması yapmak istiyorum. Yani benim için önemli olan kadro. Dubble Butted ve 7005 alü kullandığı için özellikle kadro üzerinde duruyorum. Türkiye turu için sadece kadro bazında bakarsak iş görür mü kadro?

@Ebuu
Hocam xc250 ile hicbir degisiklik yapmadan da Turkiye turu yapabilirsin. Uzerindeki parcalar kotu degil aletin. Kendi kisisel istegine gore selesini ki bence selesi de cok rahat, elciklerini, belki gidonunu degistirsen yeter. 2 sene icinde 1 kere anca bozulmustur vites ayari. Arkadasim xc250 aldigi sirada bende carraro crs600 almistim. Hemen hemen ayni ikisinin ozellikleri de. Ben seklini begendigim icin kararimi bundan yana vermistim. Ikimizin aktif olarak kullandigi bisikletlerine de hicbir sey olmadi ki ekstrem bi durum olmadigi takdirde hicbir aliminyum kadroya bi sey olacagini sanmiyorum. Bu xc150 olur, ng650 olur, crs600 olur farketmez :)

Arkadaşlar öncelikle s.a.Yeni bir bisiklet alıcam ama karar veremedim. 2 tane seçeneğim var.Ya Kron tx500 h.disk. Yada Carraro sportive 225 mekanik disk.Bazı arkadaşlarıma danıştım mekanik kesinlikle alma dediler ama size bi danşıyım dedim.şimdiden sağolun

Merhaba abiler ablalar :D foruma yeni geldim size bir şey danışmak istiyorum Giant Propel Advanced 2 almayı düşünüyorum diğer sitelerde fiyat olarak en iyi aero bisikletlerden biri olduğu söyleniyor doğrumudur 105 set ile geliyor ama haliyle fiyatıda biraz tuzlu :) aero bike olarak fiyatı uygun mu sizce ?

Dosyalar

• giant.jpg
    giant.jpg
    106,1 KB · Okunma: 10
@Ahmet Bilge Kaan AKIN dostum çok teşekkür ederim. Ben bunu alıyorum. :) gönül isterdi çelik kadro tur bisikleti alalım ama bütçe anca :)

Benim bir sorum daha olacak. Sabit maşa kadronun maşasını çıkartıp kilitlenebilir amortisörlü maşa takılabilir mi?

Bu yeni konuları yayın için kim onaylıyor acaba ? Sabah konu açtım hala yayında değil...

@yb672501 Benim hibrit var zaten hocam :D

Güzel bisikletmiş ancak hidrolik frenli model olsa daha iyi olurmuş derim.

800 - 1000 Tl arası bisiklet alacağım. Salcano city fun 60- mosso legarda 1621 - kron tx150 - sedona 300 hangisini almalıyım???

Merhabalar,

Bu bisikleti ciddi anlamda almayı düşünüyorum amacım kron xc2000 almaktı ama bisikletçinin tavsiyesi ile buna yöneldim kullanan veya bilenler hakkında yorum yaparsa sevinirim.

(link)

İşe git - gel 7*2=14 km kullanacağım

Şehirde yaygın kullanacağım bir hibrit almak istiyorum.Klasik İngiliz lord stayla çamurluklu şehir bisikletlerinden istemiyorum :) Disk fren , amörtisör istemiyorum hatta mümkünse çelik kadro olsun.Yerli olursa tercihimdir.Tek kriterim şehir için tavsiye edilir vites grubunu doğru seçmek.Hibritlerin hemen hepsi mtb şanzıman gruplarıyla satılıyor gibi geliyor bana.Teşekkürler.

Arkadaşlar acil yardımınız lazım. Btwin ultra 700 buldum fakat kadro 58 beden. Benim boy 1.79 bacak ise 82 fakat doğru ölçmemiş olabilirim bacağı daha fazla da olabilir. Daha önce hiç yol kullanmadım o yüzden gidip bakıp denesem de emin olamayacak gibiyim. Aşağıdaki tabloya bakarsak 1-2 cm oynuyor. Sizce sorun olur mu?

oj9pA9.png

800 TL civarı sizce bu ürünlerden hangisi iyi ?

(link)

(link)

Carraro Sportive 220 için bir abimizden fiyat hakkında cevap beklemekteyim.

@leon35 sonunda biri cevap verdi minnettarım :) peki benim boyum 1.87 bisikletçide 54 kadro varmış L kadro diyor bana olur mu acaba?

salcano city fun 60
mosso legarda 1721
sedona 300
kron tx 150
hangi bisikleti önerirsiniz bu modeller arasından???
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Geri