Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Kron RC 1000 2017 model kullanan var mı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Bench
Bütçeyi ve ilk maddeyi okuduğum anda aklıma gelen bisiklet. +1 :harika:

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@brkclk_99 hem şehirde kullanıcam demişsin hemde hafif olsun senin aradığın şey şehir bisikleti. Dağ bisikletleri daha ağır olur ayrıca asfalt için üretilmiş bisikletler değil.

• Beğen
@luneris
Verdiğiniz bilgiler benim için çok iyi oldu . teşekkürler ...

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Birhan K.
Bunu düşüneceğim . teşekkürler ...

• Beğen
Hocam bende sizinle aynı arayıştaydım. Çok araştırdım ve bu modelde karar kıldım. Size de tavsiye ederim. Sıkı pazarlıkla 1800 alırsınız.

(link)

27 vites full acera, hidrolik disk, DMD modeli sadece 12.1 kg.

@Bench
En kısa sürede gidip bir bayii den canlı görmek istiyorum . hoş bir bisiklet. Teşekkürler ..

@brkclk_99
Deneme şansınız varsa deneyin derim, donanımları aynı fiyat bandındaki rakiplerinden üstün.

@Bench
tamam konya daq bildigim 1 buyuk mosso bayii si var . oraya gidip deneyebilir miyim diye soracagim . umuyorum ki kullandirtirlar ...

@brkclk_99
Kullandırtması gerekir. En azından dükkanda bir turla der. Bu işte acemiysen yanında kadro ölçüsü olayından falan anlayan biriyle git bence. Yoksa adam elindekini sana satmaya çalışabilir. Dizlerin falan ağrımaya başlayınca anlarsın küçük olduğunu :D

@Işıklar Gazisi bende ararken genelde gianta baktım escape 2 modeline . Buda güzelmiş teşekkürler :)

@Işıklar Gazisi hocam şimdi şöyle fiyat ne kadar azalırsa benim için o kadar iyi. Acaba 1500-1850 TL arasinda bir tavsiye yapabilirmisiniz ? ( Liste fiyatı olarak söylüyorum )

@yb672501 Hocam fiyat olarak kendinizi maksimum zorlayın derim ancak daha çeşitli aksesuarlar da alacağınız unutmayın ;)

Kendi görüşümdür, şahsen markadan çok fiyat/performans a bakarım. Bu sene de sizin istediğiniz fiyat içerisinde Mosso Legarda modelleri gayet güzel. Legarda 1727 yada 1724 ile rahat edersiniz. Yada Carraro Sportive serisi de fena değil ancak Legarda daha hafif.

Merhabalar,

Aranıza Ankara Eryaman'dan yeni katıldım. 28 yaşındayım. Boyum 172-175 aralığında, 85-86 KG arasındayım :) 800 TL bütçem var. Eryaman ATA Mahallesinde oturmaktayım. İş yerim Batıkent Çakırlar'da. Haftanın 6 günü işe gidip gelmek ve aynı zamanda sağlık açısından kilo verme amaçlı dayanıklı, bütçeme uygun bir bisiklet aramaktayım. Bu konuda bilgi sahibi abilerim, ablalarım, kardeşlerim yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Merhaba dostlar iyi forumlar. Aranıza yeni katıldım çünkü ben bir motorcuyum ancak bir bisiklette almaya karar verdim sonuçta 2 tekerin atasıdır. Bisikletle alakalı bilgim sıfır ve ilk izlenimim herkes aman kadro boyuna dikkat demiş her sorana. Eminim birçok soruyu cevapladınız bu tarzda ama ben de sormak durumundayım :) biraz araştırdım da geldim 187 boy ve hatırlayamadığım bacak boyuyla 59 61 cm arası kadro boyu lazım geldiğini öğrendim whistle guipago 1724 almayı planlıyorum ancak 54 kadroya kadar var ben mi çok uzunum yoksa yanlış mı hesapladım kadro boyları 54 e kadar mı? Ne yapmalıyım ? Teşekkürler

Kusura bakmayın üstteki mesaja bir cevap verebilir misiniz...

@NothingLife
Triban 300 sekil ve donanim olarak o fiyatlardaki guzel bir bisiklet. Salcano xrs serisi hakkinda pek bir sey diyemeyecegim, sekilleri hosunuza gidiyorsa alabilirsiniz de tribanin sekli bence daha guzel :D ucu de ayni yoksa :D

@Ebuu
Hocam bu aleti yukseltmeye para verilmez . Yukseltmeye harcayacaginiz paraya daha iyi donanimlisini alsaniz direk daha mantikli olur. Yoksa cebinizden cok para.cikar.
Ama aliyim mi derseniz alin derim, arkadasim 2 seneyi geckin kullandi. Hicbir sorun yasamadi. O fiyata alinacak alet.

Merhabalar,

Aranıza Ankara Eryaman'dan yeni katıldım. 28 yaşındayım. Boyum 172-175 aralığında, 85-86 KG arasındayım :) 800 TL bütçem var. Eryaman ATA Mahallesinde oturmaktayım. İş yerim Batıkent Çakırlar'da. Haftanın 6 günü işe gidip gelmek ve aynı zamanda sağlık açısından kilo verme amaçlı dayanıklı, bütçeme uygun bir bisiklet aramaktayım. Bu konuda bilgi sahibi abilerim, ablalarım, kardeşlerim yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Ufak çaplı araştırmalarım sonucunda bu ürünleri buldum ama nasıl oldukları hakkında fikir sahibi değilim.

Triban 300 ( 2. EL )
Salcano XRS 070
Salcano XRS 700
Kron XC 150
Kron TX 150
Carraro Sportive 220
Salcano NG 650
Salcano NG 750
Mosso Legarda 1621 MDM

Teşekkürler.

@farukgurbuz
Hangi tür alacağına karar verdin mi?

@Yasinadar
Çocuk bisikleti gibi kalır altınızda.

@semihalan
Pedalın ortasından sele borusuna kadar olan kısmı mezura kullanıp ölçün, çıkan sonucu 2,54 e böldüğünüzde kaç inch olduğunu öğrenirsiniz.

@D0kuz
Mosso legarda serisine ve carraro sportive serisine bakabilirsin, vücuduna göre bulabilirsin umarım aynı bütçe ve 194üm, daha bulamadım :D carraro biraz daha pahalıdır ama carraro 220 ucuz.

@muhammetcelik
Hocam ordan carraro sportive 220 yi oneririm.
Ancak siz ne tür sartlarda, hangi yollarda kullanacaginizi yazmadiginiz icin bunu yazdim.
Cunku yazdiginiz bisikletlerde mtb de , yol bisikleti de, sehir bisikleti de var. Spor ve gezme amacli bence sehir bisikleti en uygunu. Bu dedigim carrarodan da memnun olmayani gormedim

@muhammetcelik mosso legarda da guzel alet bu arada. Kullananlar hep memnun, arkadasimda da var cok hos goruntusu

Geri