Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

İnşallah bisikleti hala almamışsındır çünki söyleyeceklerimi okumanı ve ona göre hareket etmeni isterim 2. elden arkadaşıma bu gün tur sonunda baş iskeleden
Whistle Guipago 1603 sıfır fiyatı 1600 TL biz aldık 690 TL pazarlık yaptık satan adam cidden bisikletlerden anlamayan sadece para düşkünü birine benziyordu takımda bisikletlerden anlayan bir abimizin bunu kaçırmayın tavsiyesi üzerine aldık hatta gelmeden önce 1 saat onun ısrarı üzerine rotayı değiştirdik abi bisiklet çok fena ben bile benim yol bisikletiyle takas edermisin diye sordum o derece diyim sana sahibinden.com'a bazen illere göre çok güzel ilanlar geliyor azıcık daha o bianchi ile sabretsen belki paranda birikir 700 800 derken bi bakmışsın güzel ilan gelmiş 1200'den profesyonel bir bisiklet alıyorsun :)

Scudo
Evet,seçim arefesindeyim.Aero Tercihim ama Tarmac hakkında o kadar çok olumlu yorum aldımki onuda seçeneklerime ekledim.Grupset zorlasak Dura-ace veya direk Ultegra düşünmekteyim, o yüzden kadrolar nispeten aynı aralıkta fiyat olarak.Ben Kadro Kalite ve açıları olarak bilgi alma gereksinimi duydum.Yardımcı olanlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Saygılar.

Trek Equinox'tan çok memnundum kullanan varsa karşılaştırabilirse çok iyi olur.OCLV imiş

ben olsam kesinlikle propel alırım çünkü diğer modeller türkiyede bulunan ve nispeten propele göre daha fazla görebildiğimiz modeller.bunu söylememin sebebi de zaten bütün modeller çok kaliteli ve birbirine yakın bisikletler.ama birde gurup set işi var eğer ki biraz zorlayıp dura ace alayım derseniz sl4 te düşünülebilir eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana aldığınızda foto da bekleriz takip:harika:

@selmantuncer Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Propel çok güzel bir kadro,ama specialized biraz daha kıvrımlı hatlara sahip,rijitliği etkilermi net bir tahmin yürütmek zor,tazminat davasını beklerken 2000 liraya ne alsam diye düşünüyordum,bütçe oldu,hala düşünüyorum bir garip iş vesselam :D:D

Aynı seçenekler ben'de de var ve Propel düşünüyorum.Propel yılın en iyi aero bisikleti ödülünü de almıştı ayrıca.Görüntü olarak da baktığınız zaman bu bisiklet hızlı dedirtiyor yani öyle bir hali var.Zaten ikisi aero birisi traditional kadro.Propel ve Venge kadroları Dogma F8 gibi aero olmasına rağmen tırmanışta çok da harika kadrolar değil.Yani tırmanışta belki söversiniz bilemiyorum.Bu yüzden kullanım lokasyonunuz eğimliyse çok, sizi geri de bırakabilirler.Ama ben bunu bile düşünerek Propel diyorum.Mümkünse deneyin bir, kesinlikle Propel dersiniz.

Edit: Propel kadrosu'nun Venge'nin kadrosuna göre 40 km'de daha çok watt kazandırdığını okumuştum eğer önemsiyorsanız.Venge Vias kadrosu dahil mi bu duruma bilemiyorum ancak.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Uptown Cyclist Rampada geri kalıyorum ama sprintlerde iyiyim daha çok.Rampada çekecek adam var aslında ama deneme imkanımda yokki..Equinox hantaldı biraz ama 2010 model olmasına veriyordum onuda..

@gmfaruk Haklı bir yaklaşım,fakat her kadronun farklı karakteristik özellikleri var.Gözardı edilmemeli.

@muhiddin koçaşoğlu Güncel kadrolar daha çok met ediliyor fakat bilemeyeceğim.Planet X veya Lightweight bir çift jant çok güzel olabilir..

@Erkin Kalender
Kadro 2010 model lakin performansi gayet iyi.evet guncel kadrolari iyi olabilir.bu ilk cikan s-worklerden.sl4-sl5 :))

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Erdal YILMAZ
Mesaji tam anlayamadim.:)ne demek istediniz tam olarak:)

@Erdal YILMAZ Amerika Vizem var.Sorun değil fiyat..Çok çok daha ucuza alabilirim ama ikisini bir arada vermemin sebebi Planet X'in tam bir F/P canavarı olması.Lightweight'ide 2/1 paraya alma imkanim var ondan :)

Uzun yol icin hangisi daha iyi

ben de mtb bakıyorum sedona, merida, scott markaları arasında kaldım tabi sedona diğerlerine göre fiyat olarak daha uygun ama scottu görünce içim gidiyo :)

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
Dostum bende CARRARO 929 BİG var at gibi bisiklet on numara yağ gibide gidiyor.Tavsiye ederim dergi fiyatı 1872 tl incele derim.Bu arada Claud butler salcano gibi bisiklet markalarını tercih etmeyin.Bildiğim kadarıyla claud butlerde kadro dışarıdan geliyor ama parçalar salcano ayrıca salcano garantili.Bu arada bu dediklerimin hepsini bir kenara bırak sakın netten bisiklet alma her zaman bayiden alman daha iyidir hem pazarlık yaparsın hemde bi sorun olduğu zaman bizzat muhattap olacağın biri olur karşında.Şuda sakın yanlış anlaşılmasın salcano kötü bir marka değil ancak salcanoyu berbatlaştıran KANSER EDEN SERVİSLERİ !

@tayfun52

Yaklaşık 1 sene önce sizinle aynı markalar arasında kalıp, scott'a aklım giderken, sedona 850 aldım. çok doğru bir tercih yapmışım. Diğerlerini terchi etsem daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama, Sedona'nın performansından çooook memnunum.

Geri