Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Meridayı kullandıktan sonra görüşlerinizi burada belirtebilirseniz çok sevinirim hocam. Ben de tur için bisiklet alacağım ve aklımda merida 200v var. Amortisözsüz ve v fren alarak doğru olanı yapmışsınız bence. Benim de en önemli 2 kriterim bunlar

Scudo
@Erdem Şiğva sabırsızlıkla bekliyorum hocam fotoğrafları ile birlikte bi konu açıp görüş ve düşüncelerimi paylaşacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca ne tür değişiklikler olmuştur bilmiyorum ama bundan yıllar yıllar önce amortisörsüz v fren bisiklet kullanmıştım. Beni çok rahatsız edeceğini zannetmiyorum ama deneyip göreceğim

NEL ÖZELLİKLER
KADRO
MAŞA
AYNAKOL
RUBLE
VİTES KOLU
ARKA ATIRICI
ÖN ATIRICI
ZİNCİR
FREN
ORTA GÖBEK
PEDAL
HAZNE
JANT
LASTİK
AĞIRLIK
6061 ALLOY FRAME
ZOOM CH565D M/LO
SHIMANO FC-M131
SHIMANO MF-TZ21
SHIMANO ALTUS SL-M310 7X3
SHIMANO RD-TX55
SHIMANO FD-TX50
KMC-Z51
SHIMANO BL-M376-V
KASET KL-08A
HF866 ALLOY
SHUFENG DISC SF-A210 ALLOY
STARRIMS HL-QC
CST C1563 29X2,25
15,20kg
arkadaşlar yeni katıldım wildfire 29 mosso uygun fiyata buldum acaba 730tl edermi

NEL ÖZELLİKLER
KADRO
MAŞA
AYNAKOL
RUBLE
VİTES KOLU
ARKA ATIRICI
ÖN ATIRICI
ZİNCİR
FREN
ORTA GÖBEK
PEDAL
HAZNE
JANT
LASTİK
AĞIRLIK
6061 ALLOY FRAME
ZOOM CH565D M/LO
SHIMANO FC-M131
SHIMANO MF-TZ21
SHIMANO ALTUS SL-M310 7X3
SHIMANO RD-TX55
SHIMANO FD-TX50
KMC-Z51
SHIMANO BL-M376-V
KASET KL-08A
HF866 ALLOY
SHUFENG DISC SF-A210 ALLOY
STARRIMS HL-QC
CST C1563 29X2,25
15,20kg
mosso wildfire 29 nasıl bir bisiklet 730 tl edermi acaba yeni katıldım da bi yardımcı olsanız

arkadaşlar mosso iyidir hoştur. tek sorun jantlar. ümit bisiklet jant koymuyor bisiklete çöp koyuyor. jant masrafını göz önünde bulundurarak alın.

Benim maddi durumlardan dolayı hiç bisikletim olmadı her zaman başkalarının bana verdiği bisikletleri kullandım. Bisiklet gerçekten benim için bir tutku. Şimdi altımda bianchinin dağ bisikleti var o da başkasından bana gelme. Mayıs- Haziran gibi yeni bisikletimi almayı planlıyorum ama donanımlar konusunda zayıfım. Çünkü şimdiye kadar hiç araştırmak zorunda kalmadım hep başkalarınınkini kullandım. Mossodan düşük bütçeli 650 700 lira arası bir trekking bisiklet almayı planlıyorum. Çünkü altımdaki bu kötü bisikletlerle ben 45 50 km yol yapıyorum yeri geliyor. Bisiklet yolu ve şehir içi dahil. O yüzden trekking bisiklet tercih edicem. Mosso LEGARDA 1621 MSM V hakkındaki düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

1200 tl ye kron rc 2000 alinir mi sizce

2000 tlye 2015 model scott da bulabilirsiniz Merida da bulabilirsiniz. Donanım olarak sora olabilir ama gayet kaliteli bisikletlerdir. Hatta maşa karbon Merida vardı 2100 TL mi ne bi bakın isterseniz

Mosso 1521 alacagimda,distribütör ümit oldugu icin mossoyuda ümit uretiyor saniyorlar heralde iyi olmadiginu soylediler forumlarda arastirdim mosso kullananlarin hepsi memnunlar ozellikle M.Fatih'in tum yazdiklarini okudum :harika:

@Komodor legarda 1621 güzel bir bisiklet bence hatta sabit maşa alırsan oldukça hafif bir bisiklet ama selesi rahat değil :) güzel bir sele ile değiştirirsen rahat edersin.

@Komodor Kitlenebilen maşa modeli sanırım genel olarak verdiğin paranın hakkını verir ama maşasını ayrı bi özenle kontrol et iyi yaylanıyormu kilitlendiği zaman boşluk varmı maşada diye benim başıma geldi servise gönderdim başkasının bozuk maşasını takıp göndermişler ama diğer parçalar kadro geneli iyidir

Mosso 980xc2 acera kullanıcısıyım.Lastiklerin haricinde şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Mossoyu tavsiye ederim :)

Mossodan gayet memnunum ama değiştiricem :harika:

@sirdilemma teşekkür ederim bilgilendirme için :) bir de mosso wildfire v 27.5 düşünüyorum. İkisi arasında kararsız kaldım

@Yagizcan Cinar ben de mosso dışında almayı düşünmüyorum :) olumsuz yorum yazan neredeyse yok.

@biziklet
Bence montajcı. Legarda 1624V aldım kadro da (link) yazıyor. Mat dc-fix ile kapatıcam [emoji41] [emoji41]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera Ben Legarda 1624 H almayı düşünüyorum. Ama mosso için farklı görüşler var.
Lastik, jant vb... hakkında.

Bu konuda sizin tecrübeleriniz nedir?

@Onur07
Binecek üstüne,vuracak kırbacı...vuracak kırbacı....:hihi::hihi:

@Sinan A. Jantın iyisini kötüsü nasıl anlarız. Fiyatı mıdır ölçü.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri