Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
225 hidrolik fren 24 vites donanım kompile shimano ben gayet memnunum bayramdan sonra uzun tura çıkmayı düşünüyorum ist. Zonguldak arası manuel kilitli maşa 24 vites alaminyum kadro patlamaya dirençli lastikler bisikletin artıları selamlar

• Beğen
Tepkiler: mrjoney1str
sadece ikisi arasında karşılaştırma yaparsak ve sadece şehirde kullanacağını düşünürsek:

225: daha konforlu bir sürüş sağlar. a noktasından b noktasına sakince gitmek için ideal. maşayı ister açarsın ister kilitlersin. hidrolik fren olması ağırlık hariç ciddi bir artı. fren performansı daha iyi olacaktır.

327: komponentler bir miktar daha üst seviye. iki bisikletin de ağırlığını bilmiyorum ama v fren olması ve amortusörün olmaması ciddi ağırlık avantajı sağlar. üzerine rijit maşa ve daha üst seviye vites sistemi, daha fazla vites seçeneği eklenince performans bakımından 225in çok önünde.

özet olarak ikisi de kendi üretiliş amacı için iyi bir seçenek. kullanım tarzı ikisi arasında tercih sebebini belirler. biri daha konforlu sürüş ve daha iyi fren performansı sağlıyor. diğeri daha yüksek performans için min. ağırlık, max. rijitlik ve vites seçeneği sunuyor.

225 in ağırlığı 15.5 kg aksesuarlar hariç arkadaşlar

Ben teşekür ederim amaç birbirimizi bilgilendirmek yardımcı olabildiysek ne mu bize

• Beğen
Tepkiler: mrjoney1str
Yeni bisiklet almayı düşünüyordum su anlık sehir icinde gezinmek icin bu bisiklet hakkinda bilgi ya da baska oneriler verebilir misiniz en fazla 1000 tl olarak?

Kullanan arkadasim var ve cok memnun. Fiyat performans acisindan gayet guzel bir bisiklet. Hatta arkadasim uzun turlara da cikiyor, verimin gayet iyi oldugunu soyluyor.
Simdi size 200 daha ver sunu al, 500 daha ver bunu al diyenler cikacaktir. Mevcut butcen ile alabilecegin gayet iyi bir bisiklet bu. Uzerine kalan para ile de tayt forma aydinlatma barend gibi ihtiyaclarini alirsin. Tek tavsiyem uzerinde gelen pedallari kullanma. Bir cift wellgo al, bak dalgana.
Iyi gunler, keyifli surusler...

Bu arada foruma hos geldiniz. Ilk mesajinizmis, yeni gordum. :)

321 değil de 327 ye bak en azından dostum tiko paraya 1050-1100 e alırsın tahminimce

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
Sportive serisini kullananlar cok memnun ama dedikleri gibi pedalları kötüymüş alan bir tanıdıgım pedalları degiştirmişti

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@Gökhan BİROL
ben demiştim :)
@dichter

Bende 321 var gayet memnunum sorunsuz kullanıyorum:) Pedalı değiştirmedim henüz sıkıntısı ne bilmiyorum:)

Geri