Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

bendede xc 500 var alivioyla deiştirdim vitesleride v fren olanı 1000 tl ye patladıda hd 29 jant arıyorum mümkünse kron xc 500 olmasın :)

Scudo
İster istemez masraf ediyorsun geliştirmeyi seversen çok ta eğlenceli olur yavaş yavaş yenilersin. Daha iyi bir bisikleti daha az para vererek bulamazsın ve bisikleti istediğin şekilde dizayn edersin. Bisiklet sürekli yenileniyor ve zamanla daha fazla bağlanıyorsun . O başka bir zevk tadını bilene ve sabrı olana :)

• Beğen
Tepkiler: umut3114
@corokodeus Cift Süspansiyon(Downhill) Market tarzı almayın.Bİanchi ve Salcanodan uzak durmaya calısın.Kötülediğimden degil hala alt serilerde full Süspansiyon üretiyorlar göz boyama sekli.O yüzden Diger Sedona-Carraro-Mosso vs.Bunlarda MTB Fİyatları uygundur.Genel olarak memnun kalırsınız.
İyi Forumlar Dilerim.

@Lenora Nora o kısmı bende biliyorumda mesela şey iyi gibi geldi orbisplus un bi bisikleti var modelini unuttum 1500 tl deore slx var bisiklette
@A.mert onlara baktım ama pek hoşuma gitmedi yinede sağolun

@corokodeus

Metehan, biraz bütçenin üstünde ama 940 ı ziyadesiyle öneririm. Ben taksitli 1900 e aldım. Peşin fiyatta biraz araştırıp zorlarsan biraz daha indirim alabileceğini düşünüyorum.

@mtb_rider ben daha çok kron salcano vb. değilde bilinmeyen ama iyi donanımlı bisiklet arıyorum.şu bisikleti 1450 tl ye satıyolardı bunu alcam heralde (link)

O fiyata Carraro big 929 ideal bence

• Beğen
mrb . ilk bisikletimi bugün aldım bende.. çok inceledim ama en sonunda sedona 740 siparişini verdim .. bilmem iyi bir seçimmi yaptım ama çocuklar gibi çok mutluyum kargo yolu gözlüyorum inanın çok değişik bir his.. biraz bindikten sonra birkaç yerinde değişiklik yapmam gerekebilir diye düşünüyorum burada ki arkadaşların yorumlarından pedel ve sele değişimi olabilir mesela.. gelsin biraz binelim kafama ve cebime göre değişiklik yapmayı pilanlıyorum .. birazdaha bütçem olsaydı ghost se 3000 alınabilirdi diyede düşünüyorum ... şimdiden hayırlı olsun kazasız sürüşler.

• Beğen
carraro veya kron alman daha iyi olur:harika:

Arkadaşlar konu açamıyorum neden bilmiyorum ama buraya yazmam gerekiyor cevap verirseniz sevinirim şu bisiklet nasıldır lütfen yardım edin (link) fazla bütçem yok bu yüzden bu bisiklet.

@kaju1977 ghost se 3000 e o kadar para baymaktansa bisiklet toplamak daha mantıklı bence zaten 2000 in üzerine çıkarsa bütçem bisiklet toplarım

@corokodeus salcano igman deore alabilirsen çok iyi olur. 1600 lirayı gözden çıkarmışsınız. Biraz daha koy üzerine (taksit ile alacaksan aman aman bir zorlaması olmaz) al igmanı :)

şuan dğiştirmesemde elimdeki bisiklet 1 buçuk aylık alivio sistemli xc 500 v şuan iyi gibi geliyor şuan bunun üzerine bi bisiklete çıkmam için 2000 tl yi gözden çıkarmam gerekiyor bu sizce şuanlık yetermi geliştirmem gerekirmi ?

Bende şehir bisikleti almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim. Aşağıdaki modellerden hangisi sizce?

Cube Nature Pro
Cube Cross Pro
Merida Crossway 500 veya 600
Sedona 350

Öncelikle merhaba elimde 2 aylık temiz bir korn xc 500 var birisi bana salcano city fun 50hd ile takas teklif etti sizce dağdan şehir bisikletine geçmek mantıklı olurmu birde üzerine ne kadar almalıyım ? birde o salcanonun 2. el piyasası nedir ?

çokkkk acil !!!!!

Geri