Hepsi için evet.
İç bacağı ölçüp kadro boyunu kesinleştirmek lazım.
Jant için tek seçenek 28". 29" MTB'ler için kullanılıyor.
V fren için, "bu zamandan sonra V frenli bisiklet alınmaz, eskide kaldı" diyene de "yanlış düşünüyorsun" demem. Benim için V fren pratik, sorunsuz, yeterli, beni tamirciye ya da ek alet/malzeme ihtiyacına mecbur etmeyen bir fren türü. Hayatımda hiç V frenin (ya da yol bisikletlerindeki kumpas frenin) beni durduramadığı ya da keşke HD frenim olsaydı dediğim bir durum olmadı. Ancak MTB ile iniş yapıyor olsam, çok yağmurda çamurda bisiklet sürüyor olsam, çok uzun yokuşlarda hızlı inişlerim olsa HD fren isterdim. Bu kullanım koşulları olmayınca V fren ucuz, işçiliği kolay, az da olsa hafif, disk sürtme sorunu yok, teker sökükken fren koluna yanlışlıkla basma kabusu yok, nakliyede diski koruma derdi yok, pek bakım derdi yok, v.b.
Yakın zamana kadar Mosso Legarda ve Peugeot (2x9, 3x9) modellerini tavsiye ederdim, ancak ekonomik avantajlarını kaybettiler. Carraro da zam furyasında biraz geride kaldı, çok kısa zaman içinde onlara da zam gelir.
Biraz daha yukarı çıkabiliyorsanız ya da indirim-kuponla biraz daha hesaplı alabilirseniz bu model iyidir: (link)
310403 dosyayı görüntüle
Süspansiyonlu isterseniz Mosso Legarda 2324 MSM V de Carraro Sportive 224 ile yaklaşık aynı fiyatlarda: (link)
310402 dosyayı görüntüle
Hatta bazı satıcılarda epey daha ucuz: (link)
310401 dosyayı görüntüle
Diğer markalara da bakın tabii. Benzer Bisan modellerini makul fiyatla bulabilenler var. Kron'da 3x8'lerde ön attırıcı sorunu (değiştirilebilir) ve ufak tefek kalite sorunları var. Corelli modelleri son tercihiniz olsun, onlarda işçilik, kalite ve bileşen sorunları daha çok.