Amanita
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 718
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tırmanış için en iyi seçenek hafif ve dişli oranları iyi bir yol bisikleti olur ama daha önce yol bisikleti sürmediyseniz ya da esneklik konusunda sıkıntılarınız varsa yol bisikletinde alışma süreci biraz uzun olabilir.Herkese merhabalar, lise zamanından beri bisiklet kullanmayan birisi olarak hem spor amaçlı hem de mahalle içinde gezebilecek bir bisiklet istiyorum. 24 yaşındayım, boy 1.78, kilo 115 (hedef 85), iç bacak uzunluğu 75cm. En büyük problemim mahallemizin yokuşlarla dolu olması. Bu yokuşları çıkabilecek bir bisiklete ihtiyacım var. Yoksa bisiklet sürmekten çok bisikleti yanımda sürmek ile geçecek zamanım.
Bütçe 600 dolar(16bin tl)'yi geçmeyecek şekilde olursa süper olur. 10bin-16bin tl diyebiliriz. Sizce dağ bisikleti mi almalıyım? Hangi markalar modeller öneririsiniz?
Not: Nisan ayından beri bu forumu takip ediyorum. Bu yılın başında bisiklet aramaya başlamıştım. Bir kaç ay bakındıktan sonra emin olamadığımdan pes etmiştim. Hem bir hobi ihtiyacından hem de spor yapmak istediğimden arayışıma tekrar başladım. Umarım ihtiyacım olan bisikleti beraber bulabiliriz.
Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Onun haricinde 11-36 dişli deore setli 52 kadro bu şehir bisikleti size uyar diye düşünüyorum 15400 TL.
(link)