Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Castleli’nin UPF 50+ kol ve bacak koruyucuları var. Çok ince kumaşlar, terletmiyor, aksine serinletiyor. Ara ara ıslatmayı de deneyebilirsiniz. Uzun sürüşlerde özellikle kullanıyorum, güneş kremi kullanmaya gerek kalmıyor.

Scudo
Arkadaşlar yazlık "kolluk"/ "Sleeve" oluyor mu? Kollarım hep yandı yaw bayrak gibi kırmızı beyaz oldum. Bunları kapatmak lazım bir şekilde. Uzun kollu forma giymek istemiyorum. Kolları kapatacak UV korumalı kolluk oluyor mu hiç böyle bir şey kullanan var mı? Varsa link verebilir misiniz?
Olmaz mı ben kesinlikle kullanıyorum dechatlonda var diye hatırlıyorum olmazsa Çin sitelerinde bolca var

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Olmaz mı ben kesinlikle kullanıyorum dechatlonda var diye hatırlıyorum olmazsa Çin sitelerinde bolca var
Decathlondakilerin hepsi ya soğuk ya "serin" hava için görünüyor. TRden bilindik markalardan alabilsem iyi olur.

Castelli 8-18 derece için gösteriyor TRde bulabildiğim kolluğu.

O da 1700 TL xD

(link)

1750742476774.png

Arkadaşlar yazlık "kolluk"/ "Sleeve" oluyor mu? Kollarım hep yandı yaw bayrak gibi kırmızı beyaz oldum. Bunları kapatmak lazım bir şekilde. Uzun kollu forma giymek istemiyorum. Kolları kapatacak UV korumalı kolluk oluyor mu hiç böyle bir şey kullanan var mı? Varsa link verebilir misiniz?
Bisiklet için olanlar biraz pahalı, daha ekonomik birşey bakmak isterseniz basketbolcuların kullandığı kolluklardan tavsiye ederim. Ben Türkiye'de yazın kullandım UPF koruması yoktu ama hic güneş getirmediği gibi terlemede yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
uv koruması olmayan bir şey takmayın bence, takmıyorsanız da en az 30faktör bir krem mutlaka sürün

• Beğen
Decathlondakilerin hepsi ya soğuk ya "serin" hava için görünüyor. TRden bilindik markalardan alabilsem iyi olur.

Castelli 8-18 derece için gösteriyor TRde bulabildiğim kolluğu.

O da 1700 TL xD

(link)

328239 dosyayı görüntüle
Görüntüsü aynı ama ben aldığım zaman sıcaklık olarak 20-30 dereceleri gösteriyordu.
Ürünün özelliklerini mi değiştirdiler acaba emin olamadım. İki üç yıl oldu alalı.

• Beğen
uv koruması olmayan bir şey takmayın bence, takmıyorsanız da en az 30faktör bir krem mutlaka sürün
Çinli ürünlere o yüzden güvenemiyorum işte UV koruma var diyip koruma olmaması büyük ihtimal :D

Şöyle balıkçılar için olanlardan aldım 200 liraya bakalım nasıl olacak. Uv koruması var ve serin tutuyor ama pek hava almıyor gibi. İlk uzun sürüşte nasıl hissettirecek yazarım. Çok terletmezse 200 liraya sorunu çözmüş olacağız.

1750921416971.png

Alternatif:

Uzun kollu yazlık iş elbisesi
İnce, pamuklu, uzun lastik kollu :)

Haaa! ben bisikletçi görünümümden taviz vermem, diyorsanız. Kolluk daha iyi tabiki.

(link)

Alternatif:

Uzun kollu yazlık iş elbisesi
İnce, pamuklu, uzun lastik kollu :)

Haaa! ben bisikletçi görünümümden taviz vermem, diyorsanız. Kolluk daha iyi tabiki.

(link)
Hocam normal yarım kol bisiklet forması giyiyorum. Bu tarz pamuklu tişört ile 100 km tamamlamak imkansız olur hava almayacağı için ve teri çekip göl gibi olacağı için. Amaç bisikletçi görünümünden ziyate cilt kanseri olmamak :D

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
@Amanita terletmeden ziyade terlediğini hissettirir :)
Çünkü bunlar baya bir ince oluyor.

En Ucuz yolu bu XD

Şu tarz bişey alınabilir aslında üzerine oturursa uçuşmaz da, ter atma özelliği de uv koruma da var

(link)

veya şu

(link)

@Amanita terletmeden ziyade terlediğini hissettirir :)
Çünkü bunlar baya bir ince oluyor.

En Ucuz yolu bu XD
Hocam 100 km performanslı sürüşte hava 20 derece olsa ve çıplak sürseniz yine terliyorsunuz. Terlememe gibi bir lüx olmuyor.

Şu tarz bişey alınabilir aslında üzerine oturursa uçuşmaz da, ter atma özelliği de uv koruma da var

(link)

veya şu

(link)

(link)

veya şu

(link)
Evet dümdüz 1500e kolluk almak yerine uzun kol yazlık forma alınabilir gibi.

Ben de balıkçılıkla da uğraştığım için aldığım bu kolluğun balıkçı tişörtü var zaten uzun kollu UV korumalı. Güneş altında çok iyi. Sabit durursanız hiç terletmiyor ve serin tutuyor ama çok hareket ederseniz teri içeride tutuyor pek hava almıyor.

Hocam 100 km performanslı sürüşte hava 20 derece olsa ve çıplak sürseniz yine terliyorsunuz. Terlememe gibi bir lüx olmuyor.

Evet dümdüz 1500e kolluk almak yerine uzun kol yazlık forma alınabilir gibi.

Ben de balıkçılıkla da uğraştığım için aldığım bu kolluğun balıkçı tişörtü var zaten uzun kollu UV korumalı. Güneş altında çok iyi. Sabit durursanız hiç terletmiyor ve serin tutuyor ama çok hareket ederseniz teri içeride tutuyor pek hava almıyor.
biz dalışta antirush kullanıyoruz onlar teri dışarı atmaz ama uv korumalı, o tarz ürünler bisiklet gibi sporlarda çok ideal değil

• Beğen
Kolluk yerine bu forma kullanılabilir. UPF 50+ uv korumalı özellikte. Oldukça ince yapılı.
Screenshot_2025-06-26-21-08-36-513_com.decathlon.app.jpg

• Beğen
(link)

şundan almıştım 2 sene önce gayet işe yarar

1751005170924.png
1751005563327.png
1751005591935.png
4-5 defa kullanımda bir eldiven bu hale nasıl gelebiliyor.

• İnanılmaz
Tepkiler: Ricochet
Bu depoda beklerken ömrünü tüketmiştir. Geçen 2-3yıldır giymediğim bir ayakkabıyı giydim aldığımdan beri 1 ya da 2 kez giymiştim tabanı yürürken döküldü akşam eve kadar zor dayandı, arabanın gaz pedalından parçalarını temizledim. Öyle dandik bir marka da değil inci, çinden en kötü plastiği kullanıyorlar bence

• Beğen
Tepkiler: utksn ve Amanita
Büyük ihtimal raf ömrü bitmiş bir ürün, aldığım mağaza ile iletişime geçtim fotoğrafları attım dönüş bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri