Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Scudo
Nautilus mağazasında ürün mevcut
İrfan hocam aynı fiyatta 2 tayt vae aradaki farklar nelerdir acaba? Tahminim birisi reklamlı sponsorlu diğeri düz yazısız tayt. Ama sadece tahmin emin değilim. İzmirde yaşıyorum, optımum avm de yoktu yarın bornovadaki mağazaya gidicem orada yazısız modeli var.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
İrfan hocam aynı fiyatta 2 tayt vae aradaki farklar nelerdir acaba? Tahminim birisi reklamlı sponsorlu diğeri düz yazısız tayt. Ama sadece tahmin emin değilim. İzmirde yaşıyorum, optımum avm de yoktu yarın bornovadaki mağazaya gidicem orada yazısız modeli var.
Eğer yazısız olandan kastınız fotodaki ürün ise aralarında ped olarak çok kalite farkı var. Yazılı olanda ped ve askılar oldukça kaliteli ve farklı

Mağazada yazılı olanın birebir aynısı olan yazısızı yok o yüzden yorum yapamadım

Dosyalar

• IMG_4024.jpeg
    IMG_4024.jpeg
    74,6 KB · Okunma: 29
Eğer yazısız olandan kastınız fotodaki ürün ise aralarında ped olarak çok kalite farkı var. Yazılı olanda ped ve askılar oldukça kaliteli ve farklı

Mağazada yazılı olanın birebir aynısı olan yazısızı yok o yüzden yorum yapamadım
Teşekkür ederim cevabınız için.yarın mağazada çalışanlardan bilgi almaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Arkadaşlar yazısız olanı da aynı (aynı fiyatta olandan bahsediyorum). Özelliklerine bakarsanız kullanılan malzeme aynı. Ben yazılı tercih ettim formayla cafcaflı duruyor:)
Beden olayını çözmek için aynısından bulmaya gerek yok. Alt düzey askısız herhangi bir decathlon taytını deneyip hangi kalıp size uyuyorsa, üst modelde uyuyor. ben öyle sipariş ettim ve ölçüler aynı.
Askılı tayt bu arada iyiymiş belde toplanma düşme yapmıyor. Bel bölgesi rahatlıyor baya.
Başlarda çiş yapmak zor olur diye düşünüyordum ama değilmiş:)

Arkadaşlar yazısız olanı da aynı (aynı fiyatta olandan bahsediyorum). Özelliklerine bakarsanız kullanılan malzeme aynı. Ben yazılı tercih ettim formayla cafcaflı duruyor:)
Beden olayını çözmek için aynısından bulmaya gerek yok. Alt düzey askısız herhangi bir decathlon taytını deneyip hangi kalıp size uyuyorsa, üst modelde uyuyor. ben öyle sipariş ettim ve ölçüler aynı.
Hocam taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalı

Hocam taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalı
O sana kalmış ama benzetmek gibi olmasında kondom gibi tam oluyor hissediyosun:) sıkmayacak gevşekte kalmayacak işte:koptum::komik:

O sana kalmış ama benzetmek gibi olmasında kondom gibi tam oluyor hissediyosun:) sıkmayacak gevşekte kalmayacak işte:koptum::komik:
Benzetme çok doğru olmadı prezervatiflerin boyu yok

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Eni tutsun paçaları kıvırır:)

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Algıda seçicilik 😅

taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalı
Göbeği, kalçayı sıkmayacak, askıları gergin olmayacak.

Keza diz kısmındaki ucu bacağı sıkmayacak, ne kan dolaşımı ne de nefes alımını engellememeli.

Bir de ben tayt alırken pedin ön ucunun genitali (aleti) kapatacak kadar olanı tercih ediyorum. Aletin ucu tahriş olabiliyor pede değil de kumaşa sürtünürse

Keza diz kısmındaki ucu bacağı sıkmayacak, ne kan dolaşımı ne de nefes alımını engellememeli.

Bir de ben tayt alırken pedin ön ucunun genitali (aleti) kapatacak kadar olanı tercih ediyorum. Aletin ucu tahriş olabiliyor pede değil de kumaşa sürtünürse
Teşekkürler hocam, birde o bölgede benim acayip uyuşma oluyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bahsettiğiniz pedden var her yeri saran ped. Yine de uyuşuyor

İrfan Hocam konudan bağımsız ama; Kitabınızı da okuyorum çok yararlı bilgiler var. Yedi yıldır yol bisikletine biniyorum. Kitabınızı okuduktan sonra antrenmanlarımı değiştirdim ve gerçekten sürüşüm fark etti. Ftp değerim arttı. İyi ki varsınız.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Teşekkürler hocam, birde o bölgede benim acayip uyuşma oluyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bahsettiğiniz pedden var her yeri saran ped. Yine de uyuşuyor
selenin açısını -3dereceye ayarla onda da devam ederse -5i dene.

Sele ayarı (ileri-geri ve yüksekliği) hatta uygun olmayan genişlikte veya şekilde seleden tutun kal ayarına kadar her şey yapabilir. Hepsini birden değilde teker teker gözden geçirip ayar yapın ki hangisinin çözüm olduğunu fark etmek kolay olsun

(link)
Bu taytı aldım. Yazısız modeli vardı onu tercih ettim, 170 boy 62 kg ile M beden aldım tayy ilk kullanım olarak güzel beğendim, askısı biraz sıkıyor gibi hissediyorum ama alışınca geçer sanırım

Ben ikisini de inceledim. Birebir aynı. Yazısız olanı seçtim. 188cm 75kg L beden tercih ettim.

• Beğen
Tepkiler: gravelworld
Amatör/profesyonel Sporcuları soru dışında tutuyorum.
Hobi yada spor amaçlı bisiklet kullanan kişiler neden bisiklet sürerken tayt giyiyor :) aynı şekilde dar tshirtler giyiyorlar

Ben rahat bol bir şort ve tshirt ile çok rahat ediyorum, hatta öğle saatlerinde, kollarım çok yanmasın diye,uzun kollu penye giydiğim bile oluyor,

Amatör/profesyonel Sporcuları soru dışında tutuyorum.
Hobi yada spor amaçlı bisiklet kullanan kişiler neden bisiklet sürerken tayt giyiyor :) aynı şekilde dar tshirtler giyiyorlar

Ben rahat bol bir şort ve tshirt ile çok rahat ediyorum, hatta öğle saatlerinde, kollarım çok yanmasın diye,uzun kollu penye giydiğim bile oluyor,
Merhaba, benim popoda çok ağrı oluyor, 2 km sürerken bile rahatsızlık veriyor o yüzden tayt giymeyi tercih ediyorum, ama ğst olarak normal t-shirt

Geri