Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Amatör/profesyonel Sporcuları soru dışında tutuyorum.
Hobi yada spor amaçlı bisiklet kullanan kişiler neden bisiklet sürerken tayt giyiyor :) aynı şekilde dar tshirtler giyiyorlar

Ben rahat bol bir şort ve tshirt ile çok rahat ediyorum, hatta öğle saatlerinde, kollarım çok yanmasın diye,uzun kollu penye giydiğim bile oluyor,
biraz hızlı gidince özellikle de rüzgar varsa tişört bolsa paraşüt etkisi yapıyor, tayt zaten gerekli anlatmaya gerek yok

Scudo
biraz hızlı gidince özellikle de rüzgar varsa tişört bolsa paraşüt etkisi yapıyor, tayt zaten gerekli anlatmaya gerek yok
Bilemedim, kullanılan şortun cinsi ve bolluğu ile de alakalı olabilir,
Kendi tecrübelerimde bahsettiğiniz olayı hiç yaşamadım:)

DAğ bisikleti kullanıyorsanız / hızlı gitmiyorsanız olmuyor.

Yok bisikletine geçince farkettim bastıkça basasim geliyor 30-40 bazen 50 yokuş aşağı 60 gördüm. O zaman farkettim paraşüt gibi frenliyor beni ustumdekiler.

Tabi bu basmalar sonrası yorgunluğum artıyor ama bir muza yola devam 😀👍🏻

Tabi masraflı olduğu için hala almadım tayt-forma. Belki ilerde

Yok bisikletine geçince farkettim bastıkça basasim geliyor 30-40 bazen 50 yokuş aşağı 60 gördüm. O zaman farkettim paraşüt gibi frenliyor beni ustumdekiler.

Sağlık problemi çıkarsa daha masraflı olur diye düşünüyorum 😅

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geçen gün bir sahil bisiklet gezgini uçuşan bol şortunu çöp kutusu köşesine taktı ve düştü, biz yanda yürüyorduk

Orman içi rotalarda dala çalıya takmak da mümkün

Az önce de yazdığım gibi, şortun cinside etken muhtemelen.

Mtb ile asfalt yolda yokuşları inerken 72 km leri gördüğüm oldu, ama hiç öyle bir şey yaşamadım.

Ama burada bahsedilen paraşüt etkisini anladım.

Mayo gibi yumuşak şortlarda oluyor muhtemelen, ben keten yada biraz daha kalıplı şort giydiğimden yaşamıyorum.
Muhtemelen.

(link)
VAN RYSEL bu ürünü kullanan var mı?
İlk defa denemek için benzer bir ürün temudan almıştım bana aşırı faydası oldu. Fakat temuda ki gelen ürün kalitesi haliyle düşük.

Amatör/profesyonel Sporcuları soru dışında tutuyorum.
Hobi yada spor amaçlı bisiklet kullanan kişiler neden bisiklet sürerken tayt giyiyor :) aynı şekilde dar tshirtler giyiyorlar

Ben rahat bol bir şort ve tshirt ile çok rahat ediyorum, hatta öğle saatlerinde, kollarım çok yanmasın diye,uzun kollu penye giydiğim bile oluyor,
Tayt giymek tamamen uzun mesafelerde daha rahat edebilmek motivasyonu ile başladı ve kısa mesafelerde de (15/20 km gibi) bir sonraki sürüşe ağrı sızı aktarmamak için hayatıma entegre oldu. Üst formayı da teri daha hızlı vücuttan atmak ve kıyafet tamamlayıcılığını sevdiğim için giyiyorum. Ama katlanır da kıyafet disiplinim yok, şort tshirt e tamamım.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Sağlık problemi çıkarsa daha masraflı olur diye düşünüyorum 😅
Valla çok da terleyen biriyim ama şimdilik sıkıntı olmadı bakalım yazın belki set çekerim kendime
Az önce de yazdığım gibi, şortun cinside etken muhtemelen.

Mtb ile asfalt yolda yokuşları inerken 72 km leri gördüğüm oldu, ama hiç öyle bir şey yaşamadım.

Ama burada bahsedilen paraşüt etkisini anladım.

Mayo gibi yumuşak şortlarda oluyor muhtemelen, ben keten yada biraz daha kalıplı şort giydiğimden yaşamıyorum.
Muhtemelen.
Kıyafetin içine giren herhangi rüzgar paraşüt etkisi yapar zaten. Kıyafetin cinsi bunun ne kadar sert olduğunu belirler sadece.

(link)
İlk defa denemek için benzer bir ürün temudan almıştım bana aşırı faydası oldu. Fakat temuda ki gelen ürün kalitesi haliyle düşük.
Ben kullanıyorum, herhalde 3-4 yıl olmuştur alalı. Zamanla rengi soldu ve az biraz esnedi ancak trainer'da sürerken hala haftada 2-3 giyiyorum.

• Beğen
Ben kullanıyorum, herhalde 3-4 yıl olmuştur alalı. Zamanla rengi soldu ve az biraz esnedi ancak trainer'da sürerken hala haftada 2-3 giyiyorum.
peki bu salıklık durumu ne kadar zaman da yaşandı?

peki bu salıklık durumu ne kadar zaman da yaşandı?
Valla çok yavaş olmuş olsa gerek, öyle bir anda fark etmedim. Ancak dediğim gibi zaten çok dar ve esnek bir içlik. Halen vücuduma tam oturuyor. Bahsettiğim durum daha çok kollarda ve yakada kenarlarda belli oluyor.

• Beğen
(link)
Güzel bir giriş seviyesi baselayer. İş görüyor kesinlikle. Bende var kullaniyorum ara sira. Ama yurtdisindan alma sansiniz varsa şiddetle pedaled oddysey derim. Normal mesh fileli gibi olan baselayerlardan farkli. Yoksa hepsi birbirinin benzeri zaten.

• Beğen
Taytı aldık sırada forma var. Alalım tavsiyelerinizi...

Geri