Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.271
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Olmaz mı ben kesinlikle kullanıyorum dechatlonda var diye hatırlıyorum olmazsa Çin sitelerinde bolca varArkadaşlar yazlık "kolluk"/ "Sleeve" oluyor mu? Kollarım hep yandı yaw bayrak gibi kırmızı beyaz oldum. Bunları kapatmak lazım bir şekilde. Uzun kollu forma giymek istemiyorum. Kolları kapatacak UV korumalı kolluk oluyor mu hiç böyle bir şey kullanan var mı? Varsa link verebilir misiniz?
Decathlondakilerin hepsi ya soğuk ya "serin" hava için görünüyor. TRden bilindik markalardan alabilsem iyi olur.Olmaz mı ben kesinlikle kullanıyorum dechatlonda var diye hatırlıyorum olmazsa Çin sitelerinde bolca var
Bisiklet için olanlar biraz pahalı, daha ekonomik birşey bakmak isterseniz basketbolcuların kullandığı kolluklardan tavsiye ederim. Ben Türkiye'de yazın kullandım UPF koruması yoktu ama hic güneş getirmediği gibi terlemede yapmadı.Arkadaşlar yazlık "kolluk"/ "Sleeve" oluyor mu? Kollarım hep yandı yaw bayrak gibi kırmızı beyaz oldum. Bunları kapatmak lazım bir şekilde. Uzun kollu forma giymek istemiyorum. Kolları kapatacak UV korumalı kolluk oluyor mu hiç böyle bir şey kullanan var mı? Varsa link verebilir misiniz?
Görüntüsü aynı ama ben aldığım zaman sıcaklık olarak 20-30 dereceleri gösteriyordu.Decathlondakilerin hepsi ya soğuk ya "serin" hava için görünüyor. TRden bilindik markalardan alabilsem iyi olur.
Castelli 8-18 derece için gösteriyor TRde bulabildiğim kolluğu.
O da 1700 TL xD
(link)
328239 dosyayı görüntüle
Çinli ürünlere o yüzden güvenemiyorum işte UV koruma var diyip koruma olmaması büyük ihtimaluv koruması olmayan bir şey takmayın bence, takmıyorsanız da en az 30faktör bir krem mutlaka sürün
Hocam normal yarım kol bisiklet forması giyiyorum. Bu tarz pamuklu tişört ile 100 km tamamlamak imkansız olur hava almayacağı için ve teri çekip göl gibi olacağı için. Amaç bisikletçi görünümünden ziyate cilt kanseri olmamakAlternatif:
Uzun kollu yazlık iş elbisesi
İnce, pamuklu, uzun lastik kollu
Haaa! ben bisikletçi görünümümden taviz vermem, diyorsanız. Kolluk daha iyi tabiki.
(link)
Hocam 100 km performanslı sürüşte hava 20 derece olsa ve çıplak sürseniz yine terliyorsunuz. Terlememe gibi bir lüx olmuyor.@Amanita terletmeden ziyade terlediğini hissettirir
Çünkü bunlar baya bir ince oluyor.
En Ucuz yolu bu XD
Şu tarz bişey alınabilir aslında üzerine oturursa uçuşmaz da, ter atma özelliği de uv koruma da var
(link)
veya şu
(link)
Evet dümdüz 1500e kolluk almak yerine uzun kol yazlık forma alınabilir gibi.Şu tarz bişey alınabilir aslında üzerine oturursa uçuşmaz da, ter atma özelliği de uv koruma da var
(link)
veya şu
(link)
biz dalışta antirush kullanıyoruz onlar teri dışarı atmaz ama uv korumalı, o tarz ürünler bisiklet gibi sporlarda çok ideal değilHocam 100 km performanslı sürüşte hava 20 derece olsa ve çıplak sürseniz yine terliyorsunuz. Terlememe gibi bir lüx olmuyor.
Evet dümdüz 1500e kolluk almak yerine uzun kol yazlık forma alınabilir gibi.
Ben de balıkçılıkla da uğraştığım için aldığım bu kolluğun balıkçı tişörtü var zaten uzun kollu UV korumalı. Güneş altında çok iyi. Sabit durursanız hiç terletmiyor ve serin tutuyor ama çok hareket ederseniz teri içeride tutuyor pek hava almıyor.
Bu depoda beklerken ömrünü tüketmiştir. Geçen 2-3yıldır giymediğim bir ayakkabıyı giydim aldığımdan beri 1 ya da 2 kez giymiştim tabanı yürürken döküldü akşam eve kadar zor dayandı, arabanın gaz pedalından parçalarını temizledim. Öyle dandik bir marka da değil inci, çinden en kötü plastiği kullanıyorlar bence328292 dosyayı görüntüle
328293 dosyayı görüntüle
328294 dosyayı görüntüle
4-5 defa kullanımda bir eldiven bu hale nasıl gelebiliyor.
Üretim tarihi çok eskidir. Uygun ortamda depolanmamıştır. Elinize biraz küçük geliyorsa onun da etkisi vardır. Garantiye gönderin değiştirirler*(sanırım) değiştirmezlerse THH ile her türlü haklı çıkarsınız gibi.328292 dosyayı görüntüle
328293 dosyayı görüntüle
328294 dosyayı görüntüle
4-5 defa kullanımda bir eldiven bu hale nasıl gelebiliyor.