Bugün markete gidip peynir falan alırken bir an gözüme Nutella ilişti. Geçen gün canım istemişti. Alayım bari dedim ve tam kavanozu elime aldığımda, hemen yanında başka bir markanın aynı fındık oranına sahip çikolatalı fındık kremasını gördüm. İçeriğine bi göz attım ve hemen hemen aynıydı fakat fiyat olarak nutellanın yarı fiyatınaydı. Gramlarına baktım o da aynı. O an, "niye nutella alıp kazıklanayım ki" ve "ama nutella da bambaşka ya, diğerlerinin tadını beğenmem" düşüncesi kafamda dönerken, bi taraftan da "ikisini de almasam mı acaba ya" fikri geldi. Hem pek bi yararı da yoktu, sadece tadı güzel işte.
Neticede almadan çıktım.
Günlerdir bu konunun takipçisi olmama yoruyorum bu almaktan vazgeçme işini. Önceden direkt alıp geçerdim. Çünkü yarı fiyatına olan benim kafamda otomatikman kalitesizdi. Ama içeriği aynı be kardeşim.
Neticede almadan çıktım.
Günlerdir bu konunun takipçisi olmama yoruyorum bu almaktan vazgeçme işini. Önceden direkt alıp geçerdim. Çünkü yarı fiyatına olan benim kafamda otomatikman kalitesizdi. Ama içeriği aynı be kardeşim.