Scudo Sports

Bisiklet Forum/Delta Bisiklet Çekiliş Günü ve Ayrıntılar

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Delta Bisiklet ve Bisiklet Forum Sponsorluğunda Schwinn Bisiklet İçin Yapılan Çekilişe Siz Değerli Üyelerimizden Toplam 898 Kişi Katıldı. Öncelikle Çekilişe katılan bütün arkadaşlara bol şanslar dileriz.

Çekiliş Perşembe günü saat 17:00 Delta Bisiklet Ortaköy Şubesinde Yapılacaktır. Kimsenin aklında kalmasın diye çekilişi herkese açık bir şekilde yapacağız. Bundan dolayı çekilişe bütün arkadaşlarımız davetlidir..

Ayrıca çekilişte yedek olarak kazanan arkadaşlara bisiklet dışında sürpriz hediyeler de vereceğiz.
Çekilişi kazanan kişi kimlik ibraz etmek zorundadır
Çekilişi kazanan kişi bir kaç defa mesaj attıysa IP numarası kontrol edilerek kazanma hakkı iptal edilecektir.
Ayrıca yedek talihliler de çekilecektir. Kazan kişi ortaya çıkmazsa veya kural ihlali yapmışsa kazanma hakı sırası ile yedek kazananlara geçecektir. Yedek olarak 5 kişi çekilecektir.

Sırasıyla

İlk olarak Bisiklet Kazanan Talihli çekilecektir daha sonra sırasyla 1.Yedek, 2.Yedek, 3.Yedek, 4.Yedek, 5.Yedek Kazanan yedeklere ise sürpriz hediyeler verilecektir.

Şehir dışından kazanan olursa kargo ile gönderilecektir. Kargo masrafı kazanan kişiye ait olacaktır.

Delta Ortaköy Adres: Dereboyu Cad. No: 92/B Ortaköy Beşiktaş
Telefon: 0 212 236 27 08

http://fireflytoys.com/images/657_427_S10COR_244.jpg

Scudo
kazanan kişi belirtilen saatte ortakoy subesınde bulunmazsa ne olacak? yedeklere mi geçilecek? yoksa kişiye ulaşıp hediyesini verecek misiniz?

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Tabiki hayır 898 kişiyi çağıracak değiliz. Oylama herkese açık olacak isteyen katılır. Kazanan başka ildeyse gelecek hali yok :)

Çok kişi katılınca bu rakamları yazmak da uzun sürüyor. :)

@ulas

peki kazanan kişi istanbuldaysa ve çekiliş sırasında orda olmazsa bir problem teşkil eder mi?

Tabiki problem olmaz neticede yine Bisikletforum üzerinden kazanan talihli(ler) yayınlanacaktır :)

Ulaş Bey, önce asil talihliyi çekip sonra yedekleri çekseniz daha adilane olur diye düşünüyorum. Yani büyük ödül için çekiliş yapılırken herkesin ismi torbada olur, herkesin şansı eşit olur. 5. yedek çekildiği anda o ismin bisiklet için şansı kalmamış olacak. Kişisel fikrim bu yönde ama tabiki karar sizindir. İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: S26 ve ulas
Ben kazanırsam Delta Emek subesinden teslim almak isterim Schwinn i... bosuna kargoyla ugrasmayalım :)

Aslında iyi fikir önce büyük talihliyi çekeriz biz de.. Sonra yedekleri..

• Beğen
Tepkiler: S26
@Mesut Nalbant

"İlk olarak Bisiklet Kazanan Talihli çekilecektir daha sonra sırasyla 1.Yedek, 2.Yedek, 3.Yedek, 4.Yedek, 5.Yedek Kazanan yedeklere ise sürpriz hediyeler verilecektir."
ulaş bey zaten öyle demiş

Aslında dememiştim ama sonradan düzelttim. Neyse

Arkadaşlar yarın herkesi bekliyoruz. Bakalım kimler kazanacak

Arkadaşlar yarın büyük gün. Hepiniz çaya davetlisiniz.

Arkadaşlar,

Çekiliş sağ üstte bulunan mesaj numarasına göre yapılacaktır. Örneğin şuan attığım mesajın numarası 14 bu yüzden kimsenin aklında bir şey kalmasın diye

1. Mesaj numaralarınızı bir yerlere yazın ( Çekiliş Mesajındaki )
2. Yarın Ortaköydeki davetimize katılın

şansınız bol olsun

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@ulas

Keşke başında söyleseydiniz, şimdi herkes tek tek sayfaları karıştırmak zorunda kalacak acaba hangi mesaj benimdi diye. :)

Nasil bulcaz peki msj numarasini? sayfalara tek tek bakmamiz mi gerekecek ?

O halde burdan şu sonucu çıkarıyoruz; yönetim bizi arama yapmaya alıştırmak istiyor. :p :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Serden Us

Ben yönetimde değilim:D ama arayanda bulurmuş:D artık ne bulursa:D

• Beğen
Tepkiler: S26
Ulaş Bey mesaj numaranızı kaydedin demiş ya, tek tek aramak ya da arama yapmak gibi 2 seçenek kalıyor. O nedenle yönetim alıştırmaya çalışıyor dedim. :)

Siz farkına varmışsınız arama yapmanın. Ben başka bir kolay yolla bulduğum için aramaya ihtiyaç duymadım. (Aslında arama seçeneği aklıma gelmemişti ama çaktırmayın. :D:D )

Geri