Scudo Sports

Delta Bisiklet Yılbaşı Çekilişine Katıl Geotech Ascent'i Kazan (Çekiliş Sonuçlandı)

kader gülmedi ama belki bir tebessüm eder, kücük hediyelerin de olacagı konusu gecmisti sanki bir ara; yok mu öyle birsey sadece büyük ödül icin asil-yedek acıklaması yapılmıs da =) belki bir suluk, alyan takımı falan denk gelmistir umudu var hala da =)

Scudo
425 numaralı yedek benim ama yedekler şehirlere göre çok ilginçtir ki herkez istanbul ben bursa bakalım kazanan talihli çıkmazsa ilk yedek olarak sabırsızlıkla bekliyorum sonucu herkeze bol pedallı günler

@Sercan Balcı

sercanım sana da artık bi teselli hediyesi verirler inşallah :D

Hayırlı uğurlu olsun bindikce bizi hatırlasın..:D

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Hayati Bey'i kutlarım. Güle güle binsin. Ben de istemiştim ama olmadı. Bu nedenle bisikletimi değiştirmek için para biriktirmem gerekecek ve benim doğum günümün olduğu Mayıs'a kadar beklemeye sabrım kalmadı.

Ödül sahibi halen ulaşmadı arkadaşlar. Bilginize...

@ulas

VAyy arkadaşlar...Hayatımda ilk defa çekilişten birşey çıkıyor. Çok sevindim. Delta Bisiklet'e çok teşekkürler. Ne zaman ve nasıl teslim alabilirim bisikletimi?

@ulas

1. yedek heyecanlanmıştır şimdi

@H.Sages

ama bir bardak şoguk su içerse rahatlar

talihli şimdi ulaştı :D

Güle güle kullansın bende bu keyfi yaşama şansına sahip olmuştum önceki çekilişte, Delta Bisiklete teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: H.Sages
@Yunus YILMAZ

Sağlık olsun önemli değil mühim olan yine bisikletlerle pedallamak nasıl olsa o şans gene gelir bulur beni

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ve bu heyecanı yaşatan Delta ekibine cani gönülden teşekkür ediyorum, çok güzel bir eğlence oldu katılanlar için olsun ve bekleme olsun i love you Delta :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Hani bisikleti alan arkadaş
bisikletiyle beraber fotosunu eklememiş.
eklese güzel olur...

Geri