Scudo Sports

Delta Bisiklet Yılbaşı Çekilişine Katıl Geotech Ascent'i Kazan (Çekiliş Sonuçlandı)

@Mustafa Acar

kesinlikle katılıyorum böyle şeyler hiç çıkmaz bana :D hayırlısı kazanan arkadaşı tebrik ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Scudo
@ulas

9 ocak doğum günüm..:) yılın kapağını yemiş olacağım..:D

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
@Burak Oztarak

Tabiki zorunlu değil çekiliş herkese açık olacağından gelmek isteyenler gelebilir. Gelenler çayımızı içer :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@ulas

Merhaba,
9 Ocak doğum günüm bana yakışır.Kuraya gerek yok direkt olarak verebilirsiniz.:)

Motorlu taşıtlara inat İstanbul'da bisikletle hareket edebilmek istiyorum. Bisiklet almak için araştırma yaparken foruma rastgeldim, üye oldum, bir heves çekilişe katıldım :) Bu çekiliş yeni üyelere kapalıysa bunu belirtmelisiniz... Caniyane kahkahalara gerek yok :)

@Ali AKTAŞ

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
şehir dışından katılıp hediye kazanan talihliler için nasıl bir yol izlenecek ?

@Gürkan Karataş
Çıksın kargosuna razıyım..:) Utanmasak Kargosunuda ödesinler diyeces....:D Kargoyu MPİ nin aldığı vergilere benzetirsek iyi olur..:D

Az kaldı arkadaşlar sabredin. Hafta sonunu bekliyoruz. Bekleme sebebimiz de herkes katılabilsin. Kimsenin içinde bir şey kalmasın :) Malum biri çıkar da nerden bilelim kendiniz seçmediniz diye.. :) bu işler ne yazık ki böyle. O yüzden pazar gününü bekleyelim herkesi davetlidir.

@Sabri Atalay

hahahahaha :D

çok yaşayın üstadım

çok heyecanlandım :)

suat yaman istanbul 478 bekliyordum...

@ferhat yenigün

Evet yukarda abimizin belirtiği gibi pazar günü belli oluyor.Lütfen konuları okumadan sormayınız.

Değerli Arkadaşlar,

Çekiliş bugün yani 9 Ocak Pazar Günü Delta Bisiklet Kızıltoprak Şubesinde Saat:12:00'da yapılacaktır.

1 talihli dışında 5 Yedek kişi çekilecektir.

Bütün forum üyeleri davetlidir.

Bİlginize...

• Beğen
@ulas
canlı yayın varmı yada yapma imkanınız..:) sitenizin upload hızı yüksektir sanırım. Canlı yayın?

• Beğen
şanslı talihli ne zaman açıklanıcak acaba ?
merak konusu oldu . yanımda 5 arkadaş var
ağızları açık şekilde bekliyorlar :D

Geri