Hocam yapmanız gereken Whatsapp veya sms üzerinden bana neden bilerek çarptın yanından geçip gidiyordum..alkolün etkisiylemi çarptın yoksa cidden zarar vermek mi istedin gibi cümleler sarf edip bir itiraf almak,elinizde kamera kaydı vs olmasa da bir itiraf olur yeterlidir.Tabi kişi bu yemi yutarsa polis eskisi olduğuna göre yutmama ihtimali yüksek hiçbir olaya tek taraflı bakmamak lazım, fakat samimiyetinize güvenerek anlattığınız olayı doğru kabul ederek ki hayatın olağan akışına aykırı bir durum var kanıtsız inandırıcılığı düşük bir olay.Neyse ilk adım bu sonra yol ikiye ayrılıyor kişi alkollü ancak iyi niyetli olabilir,kendince sebepler belirtip masrafını karşılayıp olayın çözülmesini isteyebilir makuldür.Yapmaya çalıştığın şeyi anlayıp bir anda önüme çıktın gibi bir savunma yapıp yalan beyanda bulunabilir.(kamera kayıtsız ve şahitsiz bu ihtimal senin için kötü)
Bu ihtimaller dahilinde bir sonuç elde edersin,Son seçenek Param ve zamanım var bu adamada kıl oldum diyorsan,ilamsız icra takibi başlatıp itiraz etmeme veya süreyi kaçırma ihtimalini kovalarsın(BENCE YÜKSEK İHTİMAL)
geçmiş olsun..