Hocam araç sahibi yakın civarlarda ise gidin lastiklerinin havasını indirin, devamlı.Ülke de adalet yok ki, polis zaten mesai bitse eve gitsem kafasında. Geçen sene arabanın girmesi yasak olan yere araç girip annemin ayak bileğini parçaladı, vuran kişi hiç bir ceza almadan hayatına devam etti. Bisiklet sürerken bana silah çekildi ölüm tehditleri edildi, araç çarptı vb hiç birinde polis bir şey yapmadı.
Türkiye bildiğin teksas, adalet yok, ceza yok, insan hakları yok, saygı ve sevgi yok. Bu ülkede herkes şansa yaşıyor. Yaralansan bile doktorlar da bir işe yaramıyor.
Maalesef öyle bir şansım bulunmuyor.Hocam araç sahibi yakın civarlarda ise gidin lastiklerinin havasını indirin, devamlı.
Bisiklet yolundan gidiyordum, bir çift bisiklet yolunun tam giriş ağzında duruyordu (Pendik tarafı bisiklet yolunu bilenler bilir) durdum adama dedim ki *Burası bisiklet yolunun girişi neden burada duruyorsunuz, yol verirmisiniz?* Embesil herif gelip bana sövmeye başladı burası insan yolu istediğim yerde dururum, sana mı sorcam it ve bir sürü aşırı derecede ağır küfürler etti. Buna dayanamayıp bisikletten indim ve adamın azını yüzünü kırmak için üstüne yürüdüm, tam yumruk atacakken çantasından siyah kocaman bir silah çekti ve tehdit etti beni, çevredeki insanlar başına toplanmasa şuanda hayatta olmayacaktım. İşin komik yanı yanında karısı ve 18 yaşından büyük kızı varken böyle yaptı bu embesil. Ertesi gün ise fırından ekmek alırken adamın kızı yanıma geldi ve özür diledi benden, sonra ise adamın madde kullandığını ve alkol bağımlısı olduğunu öğrendim. Polise gittim anlattım olaydan hemen sonra ve polisin bana dediği söz şu *ee napalım şikayetçimisin değilmisin? yapcak bişi yok* dedi. Ertesi gün ise polis karakoluna gittim polise anlattım olan bitenleri bana gülüp geçtiler.emir yakup bulut demiş ki:on yıl kadar evvel yanımdan geçmekte olan kamyonetten orospu çocuğunun biri silah doğrultmuştu, korkutmak amaçlı. sizin olay nasıl gerçekleşti, şahısla öncesinde bir münakaşa yaşadınız mı?
Aynı bu anlattığınızı cimer'e yazın ve karakoluda iç işleri bakanlığına şikayet edin.Maalesef öyle bir şansım bulunmuyor.
Bisiklet yolundan gidiyordum, bir çift bisiklet yolunun tam giriş ağzında duruyordu (Pendik tarafı bisiklet yolunu bilenler bilir) durdum adama dedim ki *Burası bisiklet yolunun girişi neden burada duruyorsunuz, yol verirmisiniz?* Embesil herif gelip bana sövmeye başladı burası insan yolu istediğim yerde dururum, sana mı sorcam it ve bir sürü aşırı derecede ağır küfürler etti. Buna dayanamayıp bisikletten indim ve adamın azını yüzünü kırmak için üstüne yürüdüm, tam yumruk atacakken çantasından siyah kocaman bir silah çekti ve tehdit etti beni, çevredeki insanlar başına toplanmasa şuanda hayatta olmayacaktım. İşin komik yanı yanında karısı ve 18 yaşından büyük kızı varken böyle yaptı bu embesil. Ertesi gün ise fırından ekmek alırken adamın kızı yanıma geldi ve özür diledi benden, sonra ise adamın madde kullandığını ve alkol bağımlısı olduğunu öğrendim. Polise gittim anlattım olaydan hemen sonra ve polisin bana dediği söz şu *ee napalım şikayetçimisin değilmisin? yapcak bişi yok* dedi. Ertesi gün ise polis karakoluna gittim polise anlattım olan bitenleri bana gülüp geçtiler.
Polisimizin bizim gibi sıradan insanların asla anlayamayacağı bambaşka bir mizah anlayışı var. Zaten bu özgün mizah duygusundan yoksun olanlar polis olamıyormuş, eniştem söyledi.Maalesef öyle bir şansım bulunmuyor.
Bisiklet yolundan gidiyordum, bir çift bisiklet yolunun tam giriş ağzında duruyordu (Pendik tarafı bisiklet yolunu bilenler bilir) durdum adama dedim ki *Burası bisiklet yolunun girişi neden burada duruyorsunuz, yol verirmisiniz?* Embesil herif gelip bana sövmeye başladı burası insan yolu istediğim yerde dururum, sana mı sorcam it ve bir sürü aşırı derecede ağır küfürler etti. Buna dayanamayıp bisikletten indim ve adamın azını yüzünü kırmak için üstüne yürüdüm, tam yumruk atacakken çantasından siyah kocaman bir silah çekti ve tehdit etti beni, çevredeki insanlar başına toplanmasa şuanda hayatta olmayacaktım. İşin komik yanı yanında karısı ve 18 yaşından büyük kızı varken böyle yaptı bu embesil. Ertesi gün ise fırından ekmek alırken adamın kızı yanıma geldi ve özür diledi benden, sonra ise adamın madde kullandığını ve alkol bağımlısı olduğunu öğrendim. Polise gittim anlattım olaydan hemen sonra ve polisin bana dediği söz şu *ee napalım şikayetçimisin değilmisin? yapcak bişi yok* dedi. Ertesi gün ise polis karakoluna gittim polise anlattım olan bitenleri bana gülüp geçtiler.
Bıçak kelimesinden sonra okumayı bıraktım...Çok geçmiş olsun son 1 sene de artık benim de tahammülüm kalmadı burada yazacaklarımı kimse örnek almasın fakat bu tarz hareketleri yapanları direk öldürmek geliyor artık içimden markette sıra beklerken musait kasa açıldığı zaman sıra bende olmasına rağmen arkada bekleyip önüme geçenlere yolda sağa sola çöp atanlara tükürenlere sigara içip geçerken insanların yüzüne üfleyenlere nejat işler in saygı dizi si vardı belki izlemişsiniz dir yavaş yavaş ona dönüşmeye başladım kendimden korkuyorum artık 2 sene önce banane boşver diyebiliyordum şuan diyemiyorum artık yolda yürürken kafamı kaldırmıyorum birisini göreceğim yanlış bir şey yapan diye geçen bisiklet antrenmanı yaparken yanımda bulunsun diye bıçak alacaktım son an da vaz geçtim bu arkadaşın başına gelen bana olsa muhtemelen o araç sürücüsünün boğazına sokarım kusura bakmayın arkadaşlar abiler ablalar içimden geleni şuan ruh halimi direk filtresiz bir şekilde döktüm size ... genç arkadaşlar lütfen örnek almasın beni
mihraplı parkının sakin olduğu bir zaman (genelde hafta içi sabah saatleri) bir uğrayın derim geniş beton yol dururken inatla mavi bisiklet yolundan yürümeye devam ediyorlar uyarınca kenara çekiliyorlar sonra bir tur tamamlayıp dönerken yine oradalarBen de ortalama haftada bir kez bu tip durumlarla karşılaşıyorum. Kaskım, ışığım var ve emniyet çizgisinde gitmeme rağmen, ana yola çıkanlar beklemeden yola atlıyor, frenlerim sırf bu tipler yüzünden bitiyor. Aniden kaldırıma yakın yere park edenler, akan trafikte sinyalsiz sağa sola atlayanlar bunları da yolda kendisinden başka kimse trafikte değilmiş gibi yapanlar.. Yığınla, sürüyle bu kafada zombiler ortalıkta dolaşıyor. 2-3 kez kavga edecek oldum, bir de utanmadan üste çıkıyorlar. Sonra bir karar aldım, bu adamları kafese de kapatsanız, alsanız karşınıza sabahlara kadar da konuşsanız, hödük hödük olarak hayatına devam edecek. Ses tonumu bile yükseltme den, abicim kural hatası yaptınız, sinyalsiz ve devamlı çizgiden nüme atladınız diyorum, adamın cevabı kes akşam akşam bela kesilme başıma diye bağırıyor, küfürler sıralıyor.. Böyle birine medeniyet mi öğreteceksiniz? Fakat içimden şöyle bir istatistik tutuyorum. Örneğin akan trafikte, benim şeritten ya da kavşaktan çıkmamı bekleyenler gibi kurallara uyan sürücüler ile az önce anlattığım maldonadolar arasında bisiklet sürdüğüm sürece 11-16 ya da 77-89 gibi normal ile anormal tiplerin tepkilerini oranlıyorum. Şu an elbette hödük oğlu hödükler, zırtolar, deve ehli tipler önde gidiyor.. Ben ise sadece seyrediyorum ve kayda geçiyorum.
Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz u neye dayandırıyorsunuz? Biraz açar mısınız? Mesela doğayı mı çok seviyoruz? Kız çocuklarına hatta erkek çocuklarına mı çok sahip çıkıyoruz? Yoksa ekonomik anlamda uçuyoruz mu? Ya da gençler her istediği üniversiteyi, mesleği seçebiliyor mu?Ya da simit ve çay ile 1 ay geçinebilecek ekonomik ve psikolojik yeterliliğe bile sahip değil mi?Fazla iddialı buluyorum bu cümleleri.. Fazla masalsı.. Sanki sokaklar güle oynaya gezip dolaşabildiğimiz, her isteidğimiz güle oynaya aldığımız bir ülke de biz mi yalan söylüyor ya da iftira atıyoruz? Her gün taciz, tecavüz, adam kayırma, savaş, kan, kaza, cinayet,yolsuzluk gibi şeyler duymuyoruz da ondan mı çok güzel bir ülkede yaşıyoruz dediniz?Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz.
Aslında herşey çok güzel olacak.
Ama birbirimize saygımız olmadığı için sorunumuz büyük maalesef.
Dün ambulansın önünde slalom yapıp yolunu kesen bmw yi seyrettim. Psikopatı bol arızalı insanlar ülkesi olduğumuza karar verdim.
O oh. Ooo
Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz u neye dayandırıyorsunuz? Biraz açar mısınız? Mesela doğayı mı çok seviyoruz? Kız çocuklarına hatta erkek çocuklarına mı çok sahip çıkıyoruz? Yoksa ekonomik anlamda uçuyoruz mu? Ya da gençler her istediği üniversiteyi, mesleği seçebiliyor mu?Ya da simit ve çay ile 1 ay geçinebilecek ekonomik ve psikolojik yeterliliğe bile sahip değil mi?Fazla iddialı buluyorum bu cümleleri.. Fazla masalsı.. Sanki sokaklar güle oynaya gezip dolaşabildiğimiz, her isteidğimiz güle oynaya aldığımız bir ülke de biz mi yalan söylüyor ya da iftira atıyoruz? Her gün taciz, tecavüz, adam kayırma, savaş, kan, kaza, cinayet,yolsuzluk gibi şeyler duymuyoruz da ondan mı çok güzel bir ülkede yaşıyoruz dediniz?