Scudo Sports

Bisiklet düşmanı aracıyla kasti olarak çarptı

@Kaang96
Ah be kardesim elimizden baska ne gelir ki?Tabiiki bu ulkenin insani olarak hukuki yollarimizi kullanacagiz ama;ah iste o amalar...
Bu arada belirtmeden edemeyecem sende de helal olsun iyi sabir varmis.Ben yasasaydim sanirim dovulecegimi bile bile kafa goz dalmistim helal olsun sana

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Çok teşekkür ederim.Hiç umudum yok ama.

Hukuki anlamda size kasti olarak çarpan şahıs hukuka aykırı davranış içerisinde haksız bir eylemde bulunduğundan ötürü en azından zararınızı tazmin etmek zorunda bunu ben değil kanunlar söylüyor Siz siz olun kesinlikle bu işin peşini bırakmayın. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@nedimt

Evet bunu ifademde belirttim.Teşekkürler bilgilendirmeniz için

Geçmiş olsun. Neyse ki size bir şey olmamış.

Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmiş. Emniyette nasıl olur da bundan bir şey çıkmaz denilir! Kesinlikle peşini bırakmayın. Kaza anına dair görüntü bulabileceğinizi düşünüyorsanız polisleri kaza yerine yönlendirin, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını alsınlar. Bunun için geç kalmayın zira varsa bile bir kaç gün içinde kendiliğinden silinir. Şahit bulmaya çalışın. Bir görüntüyle bu adama tutuklama kararı bile çıkarılır. Zira plakaya bakacak olursak yakın zamanda yurtdışına çıkabilme ihtimali var. Bunları geçtim direkt savcılığa gidip suç duyurusunda bile bulunabilirsiniz.

@William Blazco

Sağolun bilgilendirmeniz için.Antalya'da yaşanan üzücü olay başta olmak üzere bu yaşadığımız olayla kulüp olarak toplucana kaymakamlığa gidip kaymakamlıklada görüşme yapacağız.Aynı zamanda yerel gazetelerlede görüşeceğiz.

Geçmiş olsun, iyi ki size bir şey olmamış Bu işin peşini bırakmayacağınızı umuyorum. Bu arada kaza nerede oldu bende beylikdüzünde oturuyorum hangi karakola başvurdunuz başımıza bela gelirse daha temkinli davranalım.

@Owlknife
O zaman adam bizden şikayetçi olur ve o ilgilenmeyen polisler şu sözleri artist artist söyler "Bu ülkenin adalet sistemi var sizemi kaldı ceza kesme".Bu arada bize yardımcı olmaya çalışan polislerde yok değildi ama bize yardımcı olabileceklerin hepsi hiç umursamadılar resmen.

@mywashere
Mimarsinanın mimaroba istikametinde oldu olay.Büyükçekmece ilçe emniyetine gittik ilk gayet iyi karşıladılar ilgilendiler bizle, sonrasında şikayet için mimarobadakine gittik ve eziyet orda başladı diyebilirim.Abartmıyorum 2 saat beklettiler bizi ve nerdeyse hiç ilgilenmeden yolladılar.İfadede hatalar var diyorum olur öyle şeyler diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Okurken kendi başıma gelmiş gibi elim ayağım titredi.
Büyük geçmiş olsun.
Bune biçim bir ezikliktir anlamıyorum. Kendinden zayıf birini görünce bu cani ruh ortaya cıkıyor ve onu ezmeye çalışıyor.
Bu adamın akıl hastanesine kapatmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Kaang96 Öncelikle geçmiş olsun cidden enteresan olaylar zinciri grange romanı okur gibi okudum.

Kasıtlı şekilde hayatı tehlikeye atmaya nasıl sonuç çıkmaz gibi bi cevabı verebiliyor Türk polisi anlamıyorum. Böyle dengesizler çok ama polisin yaptığı ayrı bir rezalet. Türk polisi işine geldiği gibi kanun uyguluyor bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum! Her açıdan utanç verici..
Sizin adınıza sağlıklı olduğunuz için sevindim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Hocam yapmanız gereken Whatsapp veya sms üzerinden bana neden bilerek çarptın yanından geçip gidiyordum..alkolün etkisiylemi çarptın yoksa cidden zarar vermek mi istedin gibi cümleler sarf edip bir itiraf almak,elinizde kamera kaydı vs olmasa da bir itiraf olur yeterlidir.Tabi kişi bu yemi yutarsa polis eskisi olduğuna göre yutmama ihtimali yüksek hiçbir olaya tek taraflı bakmamak lazım, fakat samimiyetinize güvenerek anlattığınız olayı doğru kabul ederek ki hayatın olağan akışına aykırı bir durum var kanıtsız inandırıcılığı düşük bir olay.Neyse ilk adım bu sonra yol ikiye ayrılıyor kişi alkollü ancak iyi niyetli olabilir,kendince sebepler belirtip masrafını karşılayıp olayın çözülmesini isteyebilir makuldür.Yapmaya çalıştığın şeyi anlayıp bir anda önüme çıktın gibi bir savunma yapıp yalan beyanda bulunabilir.(kamera kayıtsız ve şahitsiz bu ihtimal senin için kötü)
Bu ihtimaller dahilinde bir sonuç elde edersin,Son seçenek Param ve zamanım var bu adamada kıl oldum diyorsan,ilamsız icra takibi başlatıp itiraz etmeme veya süreyi kaçırma ihtimalini kovalarsın(BENCE YÜKSEK İHTİMAL)

geçmiş olsun..

@macabeyi

Dediğiniz gibi olay hiç inandırıcı değil malesef beni sinirlendiren durumda bu.Böyle birşey nasıl yaşanabilir, bir insan bunu nasıl yapabilir diye düşünmeden duramıyorum malesef.Ama yazdıklarımı birebir ve en küçük bir abartma söz konusu olmadan yazmaya çalıştım.Bugün tüm işlemler bittikten sonra olayın yaşandığı yere gidip kamera aradım fakat hiçbirşey yok.Şuan avantajlı gördüğüm tek yanım sanırım adamın ilk başta bizi durdurup "Burası Türkiye burda bisiklet süremezsiniz" demesi ve bunu demesine grup arkadaşlarımın şahit olması.dediğiniz gibi bana çarptığı yerde ikimizinde şahidimizin olmaması nedeniyle o da önüme atladı diye kendini savunabilir ama ilk baştaki tehditini görmezden gelceklerini sanmıyorum.

kendimi kanıtlayabileceğim veya adamın ceza almasına etken edebilecek düşüncelerim:

-Bana polis kartını gösterip kensini polis olarak tanıtması
-Başta yaptığı tehdit
-2nci karşılaşmamızda nasıl karşıma çıktığının cevabı, nereye uğradığı (Arabayla çoktan uzaklaşmış olması gerekiyordu o hızla)
-En önemliside marketden çıkan bu adamı tanıyan adamların yalancı şahitlik yapmamaları.Onlarda adamın bilerek çarptığını niteleyecek sözlere şahitoldular ve alkollü olduğunu söyleyebilirler yada adamlık yapmazlar tam tersini söylerler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@alwaysace
Türk Polisi olarak genellemek son derece yanlış. Nice duyarlı polislerimiz de var memleketimizde haklarını yemeyelim.

@William Blazco tabiki var yok demedim zaten fakat ben öylesine çok nadir denk geldim hergün polisle işi olan birisi olarak. Yok demedim ama polislik bir kurum olduğundan çoğunluk böyle davranırsa bu şekilde yorum alır bence.

çok geçmiş olsun.. çok üzücü bir durum. bu arada aracın plakası belçika değil bulgaristan plakası.

Pislik insan heryerde pisliktir
Hic bir hukuk pisligi malasef durduramaz orman hukuku haric
Ayni olay avrupada yasansa adam adli kontrol sartiyla 2 gun sonra serbest birakilir sonra seni bulur agzini burnunu kirar en fazla 8 ay yatar cikar.Amerikada bile duzen boyle işliyor
Bu iş boyle
Fiziksel olarak guclu olun.Ve cevreniz de olsun
Eldeki fiziksel guc ya da silah telefondaki polisten iyidir
Amerikan atasozu
Fiziksel guc kismini ben ekledim

@erhan erhan
Pardon aklımda belçika diye kalmış :) Teşekkür ederim

@mehmet roy pardon Avrupa da bilinçli şekilde cana kast etme nasıl bu şekilde işliyor avrupa dan kastınız Karadağ mi ?

Geri