Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

tane büyük tur kovalamak için Remco’ya bel bağlamaz. Ben geçen sene ve bu sene gördüklerimle Remco’nun büyük tur kovalayacak adam olduğunu düşünmüyorum artık..
Remco; Enric Mas gibi Richie Porte gibi birisi galiba. Zamana karşısı iyi ama yokuşçuluğu ortalamanın bir tık üzerinde ve çok da büyük tur çıkaracak kadar dayanıklı değil.
Ben Remco yerinde olsam Liege Baston Liege, il Lombardia tarzı klasiklere yoğunlaşırdım. Belki birkaç tane Dofine, Pari Nice, Katalunya gibi haftalık tur kovalardım.
Vuelta'yı almış, yine alabilir. Dünya şampiyonası muhabbetine çoğu favori turu bırakıyor, onların boşluğunda alır.
Giro'yu, Tour'u alabileceğini hiç sanmıyorum ben de.
Yeni geçtiği takım üst seviye genel klasmancı bulabilirse,Giro ve Tour'da Richie Porte gibi liderine süper domestik olur bence.

Aklıma geldi, Richie Porte da ne şanssız adamdı.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Remco Bora’ya geçmiş sanırım doğru mu?
Öyle bir haber var ama resmi değil. 1 ağustosta transfer penceresi açılıyor. Doğru ise resmi olarak ozaman duyurusu yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Remconu genel klasman sevdasindan vazgecmesi lazim bence genel klasmanci degil bu adam.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Remconu genel klasman sevdasindan vazgecmesi lazim bence genel klasmanci degil bu adam.
3 haftalık büyük turlarda zorlanıyor, gerçi diğerleri gibi etrafında adam gibi yardım edecek takımıda yok.. Bir an önce takım değişmeli. Değişmez ise en iyisi 1 haftalık etap turları, tek günlük yarışlar ve klasik yarışlar hedeffi olmalı. Vueltayı şansa kazandı, Roglic bırakmasaydı alamayacaktı. Geçen sene podyumu, bu seneki gibi rakipleri olmadığı için yaptı. Olmuyrsa olmuyordu bence inat edip zorlamanın manası yok gibi, ama bakalım dedikleri çıkar da Boraya geçerse belki orada GK olarak evrilebilir.

Geri