Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Formları da sikintiliydi.. Visma nin terzisine, sırtlarındaki minicik bir kesitin parasutleme etkisi yapmasindan dolayı müdahale ettiriyorlardi formalarina Netflix the..

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Herkes haftasonu Pogacar’ın milletin içinden geçeceğini falan yazıp çiziyor ama ben o formda olduğunu sanmıyorum. Zamana karşıda yediği fark çok standart dışıydı, bu formla yol yarışını almasını da beklemiyorum.

Herkes haftasonu Pogacar’ın milletin içinden geçeceğini falan yazıp çiziyor ama ben o formda olduğunu sanmıyorum. Zamana karşıda yediği fark çok standart dışıydı, bu formla yol yarışını almasını da beklemiyorum.
pogi sanki depresyonda gibi sürüyordu dün. nerde yokuşlarda ayağa bile kalkmadan fark atan adam nerde dünkü adam...

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Zaten kendi itiraf etmiş tükenmişlik sendromundayım sanırım diye söylemiş,bu kadar çok kazanınca ters tepiyor demekki:)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Pogi zamana karşı uzmanı değil. Turlardaki birikimli yorgunlukla koşulan ile tek günlük taze bacakla koşulan yarışlarda dünya fark var. İnsan üstü bir adam da olsa kötü günler illa olur performans özelinde

Pazar günü düğüm çözülür :hımm:

TT disiplinini her ne kadar büyük turlarda başarılı olarak sürsede Pogacar'ın uzmanlık alanı değil, zaten rotada kazanmasına uygun değildi. Eski TT şampiyonu Tom Dumoulin bile Pogacar’ın iyi sürebileceğini ama kazanamayacağını hatta süpriz isim bakılıyorsa bu kişinin Pogi değil Jay Vine olduğunu röportajda söylemişti. Dediğide çıktı, Jay Vine güzel bir TT sürüşü yaptı ve ülkesine gümüş madalyayı kazandırdı.

28 Ekimdeki şampiyonada kaza vs yapmazsa Pogacar’ın kazanması büyük ihtimal. Remco'nun şansı yok. Pogacar'ı zorlayacak kişiler Jay Vine, Del Toro ve ihtimal vermesemde Juan Ayuso.

Ülkemizi temsil edecek Ahmet Örken'ide eklemek isterdim ama rota kendisine uygun değil ve rakipleri 5-10 beden büyükler bu nedenle herzaman ki gibi DNF olacak kendisi.

Ahmet Örken sevdamız ne zaman bitecek acaba? Gençten bi arkadaşımızı bu sene mesela gönderseydik, yine DNF olsaydı ama bu kadar zor bi parkurda en azından tecrübe edinseydi, gelecek senelere hazırlık olsaydı falan. Neyse gerçi illa benden iyi bilen birileri vardır bu işin içinde.

Ahmet Örken sevdamız ne zaman bitecek acaba? Gençten bi arkadaşımızı bu sene mesela gönderseydik, yine DNF olsaydı ama bu kadar zor bi parkurda en azından tecrübe edinseydi, gelecek senelere hazırlık olsaydı falan. Neyse gerçi illa benden iyi bilen birileri vardır bu işin içinde.
Yanlış hatırlamıyorsam belirli bir UCI puanı olan sporcu katılmaya hak kazanıyor. Yoksa Ahmet Örken'den daha iyi tırmanış yapan gençlerimiz mevut.

Basarı için bizdeki contınental takım sayısının azalması lazım. 2 tane olsun adam gibi destekli olsun. Basarılı takımların hepsıne bakın butcelerı yuksek takımlar. Biz para kaynagını takım sayısını arttırarak çarçur edıyoruz malesef. Sonra takımın teknıkerı hem yemek yapar hemde masaj. Ayrıca sporcuların antreman yükü hafif. world tour sporcularının stravada paylastıkları antremanları takip ediyorsanız anlarsınız zaten demek ıstedıgımı. Adamlar 150km 4000elevasyon yapıyor z2 coffee ride yazıyo .

Ayuso Lidl Trek’le 5 yıllık sözleşme yapmış. Trek’çilere rahat battı heralde :)

Giro dell’Emillia’yla ilgili olarak Bologna belediye meclisi IPT’nin yarışa sokulmamasını istiyormuş. Gelin görün ki Israel Premier Tech’in yöneticisi olan şahıstan veya takımın başka herhangi bir yöneticisinden bir açıklama, bir itiraz, vs. bişey gelmiyor..

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Giro dell’Emillia’yla ilgili olarak Bologna belediye meclisi IPT’nin yarışa sokulmamasını istiyormuş. Gelin görün ki Israel Premier Tech’in yöneticisi olan şahıstan veya takımın başka herhangi bir yöneticisinden bir açıklama, bir itiraz, vs. bişey gelmiyor..
Giro dell'Emilia WT statüsünde bir yarış değil, yanlış bilmiyorsam WT olmadığı sürece organizasyon kalmış kimlerin davet edilip edilmeyeceği. @lrfan hocamız bu konuda bizden daha tecrübeli, belki bu konuda bizi aydınlatabilir. :)

• Beğen
Giro dell'Emilia WT statüsünde bir yarış değil, yanlış bilmiyorsam WT olmadığı sürece organizasyon kalmış kimlerin davet edilip edilmeyeceği. @lrfan hocamız bu konuda bizden daha tecrübeli, belki bu konuda bizi aydınlatabilir. :)

O yarış 1.HC kategoride, dediğin gibi organizatörü bağlar davetler bu yarışta. Şehir konseyi de tabi büyük oranda söz sahibi oluyor bu yarışta, onlar isterse her şey olur gibi neredeyse

Del Toro'yu da alıp görsünler TdF kaç bucak 😅
Skjelmose demiş ki; “Bu biraz garip bi durum, Ayuso’nun takıma katılacağından haberim yoktu. Takımdan açıklama yapıldığında öğrendim. Ayuso’nun burda ne yapacağını da pek anlamadım, Tadej’e yardım etmekte zorlandıysa bana yardım edeceğinden de emin değilim”. Yönetimdekiler mutlu mu acaba daha belki birlikte antrenman sürüşü bile yapmadan birbirine düşen sporcularıyla :D

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi ve lrfan
Skjelmose demiş ki; “Bu biraz garip bi durum, Ayuso’nun takıma katılacağından haberim yoktu. Takımdan açıklama yapıldığında öğrendim. Ayuso’nun burda ne yapacağını da pek anlamadım, Tadej’e yardım etmekte zorlandıysa bana yardım edeceğinden de emin değilim”. Yönetimdekiler mutlu mu acaba daha belki birlikte antrenman sürüşü bile yapmadan birbirine düşen sporcularıyla :D
Şu şekilde olacak diye tahmin ediyorum. Ayuso ile 3 lider oldu. Her biri 1 büyük tura gider önünüzdeki sene. Skjelmose TdF, Ciccone Giro, Ayuso Vuelta. Yardım konusunda herkesin fikirleri şuan için aynı yönde, birçok otorite yardım etmez diyor. Belki yeni takım bazı şeyleri anlamasına yardım eder, kimbilir belkide bilerek yardım etmiyordu UEA'da zira takım direktörü için kariyerimi bitirmek ve beni itibarsızlaştırmak istiyorlar diye talihsiz bir açıklama yapmıştı.

• Beğen
Ciccone’nin sıkıntısı 3 haftalık turlara pili dayanmıyor. Etaba ya da yokuş mayosuna gider

Ülkemizi temsil edecek Ahmet Örken'ide eklemek isterdim ama rota kendisine uygun değil ve rakipleri 5-10 beden büyükler bu nedenle herzaman ki gibi DNF olacak kendisi.
Ahmet Örken ilk 30 km'de DNF olmuş, acaba kaza falan mı yaptı yarışı baştan takip etmedim. Her ne kadar etap uygun olmasada onun seviyesindeki birisi kaza bela olmadı ise 30 km den fazla peloton içinde sürebilmeli.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri