Scudo Sports

Bisiklet bakım ve onarım ücretleri

Bulunduğum şehirde ön ve arka tekerlere yapılacak olan balans için 200 lira gibi bir ücret isteniyor.
Bu fiyat normal midir?

Scudo
Bulunduğum şehirde ön ve arka tekerlere yapılacak olan balans için 200 lira gibi bir ücret isteniyor.
Bu fiyat normal midir?
Balans dediğiniz jant akordu ise şuan Bursa'da en son sorduğumda jant başına 150 isteniyordu.

Dün oğlumun(5.5 yaşında) bisikletini mahalle esnafına götürdüm. Arka fren kolu değişimi,destek tekerlerinin 2sinin ayakları ile birlikte değişimi,çamurluğun sabitlenmesi ve öndeki sepet sağa sola oynuyordu onun sabitlenmesi işlemini yaptı 200 liraya.2 tane de süs aldım ön ve arka tekerlere pazarlık payı olarak.1 saat sonra gel dedi,dükkandan çıktım bu başlık geldi aklıma :)

Balans dediğiniz jant akordu ise şuan Bursa'da en son sorduğumda jant başına 150 isteniyordu.

Evet jant akordu, dediğim 2 teker toplam 200 tl normal o zaman.

Düzgün yaparsa normal evet.
İstanbul'da sırf tekeri çıkartıp sehpaya sabitlemeye 50 tl alırlar. Akort anahtarını eline almaya 50 tl dersek. Nipel çevirme için tel başı 20 tl dersek... En az bi 500 tl ye çıkarsın. Şaka gibi gözüküyor ama gerçek.

Kusursuz şekilde akortluyorsa teker başı 100 tl sudan ucuz.

Evet jant akordu, dediğim 2 teker toplam 200 tl normal o zaman.
başiskelede mars bisiklet var Oğuzhan ÇALIŞKAN devamlı ona giderim isterseniz arayın bir fiyat alın.

başiskelede mars bisiklet var Oğuzhan ÇALIŞKAN devamlı ona giderim isterseniz arayın bir fiyat alın.

Bisikletim sakarya'da o yüzden genelde sakarya'daki bisikletçilerden önerebileceğiniz varsa duymak isterim.

Çiftini 150’ye yaptırdım hocam ben Ankara’da. Bir tık pahalı geldi.

Çiftini 150’ye yaptırdım hocam ben Ankara’da. Bir tık pahalı geldi.
Yeni yaptırdıysanız sudan ucuz :D Ben geçen hafta sorduğumda herkes bu fiyatı söyledi. Malum, ülke şartlarında her gün bir zam geliyor.

Fiyatlardan/ücretlerden bahsederken zamanları da yazmalı. Bu hafta, en eski geçen hafta olmayan her şey mazide kaldı.
Burada güzel yaptığını sandığım bir yer (eski BroBike, şimdi Ata Bisiklet oldu) 2 yıl önce jant başına örme için 150, akort için 50 lira istiyordu. Sonra yaptığı işçiliği gördük, detayı burada ve burada.
Diğer mahalle arası bisikletçilere denk geldikçe soruyorum, yakın zamana kadar 50 lira diyenler 100 lira demeye başladı. Son sorduğum 1 ay kadar önceydi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@Deep Below Sakarya'da tavsiye edebileceğim, Ömerim Bisiklet var.İşçilik fiyatı piyasanın üstünde olabilir .Ama tecrübe ile sabit, ustalığına garanti veririm.Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Deep Below
@Deep Below Sakarya'da tavsiye edebileceğim, Ömerim Bisiklet var.İşçilik fiyatı piyasanın üstünde olabilir .Ama tecrübe ile sabit, ustalığına garanti veririm.Kolay gelsin.

Orayı biliyorum ama fiyatları hakkında bir bilgim yok. İlk fırsattan uğrarım.
Peki fiyat olarak uygun olduğunu düşündüğün bir yer var mı?

Ben Sapanca'da oturuyorum Burada Şimşek bisiklet var.Dürüst bir esnaftır ve daha hesaplıdır.(Ali Şimşek)
Daha fazla bilgim yok malesef.

Arkadaşlar 3 senedir depoda bekleyen yol bisikletim var, bakım yaptırmak istiyorum. Yakın zamanda komple bir bakım yaptıran var mı ne kadar tutar ortalama ? Bisikletin durumu iyi görünüyor tekerleklerim pahalıydı korkuyordum, herhangi bir sıkıntı durmuyor.

Geri