Deep Below
Üye
- Tepki
- 25
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Balans dediğiniz jant akordu ise şuan Bursa'da en son sorduğumda jant başına 150 isteniyordu.Bulunduğum şehirde ön ve arka tekerlere yapılacak olan balans için 200 lira gibi bir ücret isteniyor.
Bu fiyat normal midir?
Balans dediğiniz jant akordu ise şuan Bursa'da en son sorduğumda jant başına 150 isteniyordu.
Düzgün yaparsa normal evet.Evet jant akordu, dediğim 2 teker toplam 200 tl normal o zaman.
Düzgün yaparsa normal evet.
İstanbul'da sırf tekeri çıkartıp sehpaya sabitlemeye 50 tl alırlar. Akort anahtarını eline almaya 50 tl dersek. Nipel çevirme için tel başı 20 tl dersek... En az bi 500 tl ye çıkarsın. Şaka gibi gözüküyor ama gerçek.Düzgün yaparsa normal evet.
başiskelede mars bisiklet var Oğuzhan ÇALIŞKAN devamlı ona giderim isterseniz arayın bir fiyat alın.Evet jant akordu, dediğim 2 teker toplam 200 tl normal o zaman.
başiskelede mars bisiklet var Oğuzhan ÇALIŞKAN devamlı ona giderim isterseniz arayın bir fiyat alın.
Çiftini 150’ye yaptırdım hocam ben Ankara’da. Bir tık pahalı geldi.Balans dediğiniz jant akordu ise şuan Bursa'da en son sorduğumda jant başına 150 isteniyordu.
malesefBisikletim sakarya'da o yüzden genelde sakarya'daki bisikletçilerden önerebileceğiniz varsa duymak isterim.
Yeni yaptırdıysanız sudan ucuzÇiftini 150’ye yaptırdım hocam ben Ankara’da. Bir tık pahalı geldi.
Ankara da neresi orası? İyi ise arkadaşıma önericem.Çiftini 150’ye yaptırdım hocam ben Ankara’da. Bir tık pahalı geldi.
@Deep Below Sakarya'da tavsiye edebileceğim, Ömerim Bisiklet var.İşçilik fiyatı piyasanın üstünde olabilir .Ama tecrübe ile sabit, ustalığına garanti veririm.Kolay gelsin.
Aydınlıkevler’de Motobisiklet.Ankara da neresi orası? İyi ise arkadaşıma önericem.
150 tl gayet ucuz.